Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Jelly Belly X Clear Whey | Lär känna 5 nya uppfriskande smaker

Jelly Belly X Clear Whey | Lär känna 5 nya uppfriskande smaker
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Först kom världens första Clear Whey, sedan kom Clear Vegan, Clear Soy och resten av Clearfamiljen. Därnäst återvände vi till labbet för att komma på nya smaker som frestade dina smaklökar i ett samarbetet med Vimto för att skapa vad som nu har blivit en stor favorit i Clear Whey-sortimentet.

Nu har vi några extra saftiga nyheter att dela med dig: vi har teamat upp med ett godisböneföretaget Jelly Belly för ett nytt sortiment av Clear Whey baserat på deras klassiska smaker. För att toppa upp det hela har vi också skapat BCAA-drycker som är färdiga-att-dricka i två Jelly Belly-smaker, genom det får du en boost av energi och viktigt BCAA i Jelly Bellystil.

Här är allt du behöver veta om Jelly Belly Clear Whey och hur du får tag på din uppsättning av det.

Vad är Jelly Belly?

Innan det blev det märke det är idag så var Jelly Belly ursprungligen ett godisföretag under Herman Goelitz varumärke. De sålde en rad olika godissorter från 1898 fram tills det blev det varumörke vi har lärt känna och älskar idag, Jelly Belly, 1976.

Varje årtionde har fört med sig en ny gourmetupplevelse av Jelly Beans smaker inklusive vibranta nya smaker och former. Så det är ingen överraskning att omkring 15 miljarder jelly beans konsumeras årligen.1

De första åtta ikoniska Jelly Bellysmakerna lanserades 1975: Roor Beer, Grönt äpple, Lakrits, Cream soda, Citron, Mandarin, Very Cherry och druva. Idag finns Jelly Belly i mer än 100 olika smaker.

Så det är därflr vi nu har samarbetat med ledarna och konnässörerna i industrin av gelébönor för att ge dig fem fantastiskt saftiga smaker.

Jelly Belly x Clear Whey

Vi har varit beundrare av Jelly Belly under en tid nu och kunde inte motstå möjligheten med en Jelly Belly Clear Whey så vi fick det att hända; en premiumupplevelse i Jelly Bellysmaker som kommer vända främjandet av dina makros till en godsak.

Vi har tagit några av de godaste, mest nostalgiska smakerna, och infunderat dem i vår prisbelönta Clear Whey Isolate vilket innebär att varje shake kommer vara sprängfylld med spännande smaker som bara väntar på att fresta dina smaklökar.

Vi har tagit smakerna Green Apple, Tutti-Fruitti, Bubbel Gum, Very Cherry och Berry Blue och kombinerat dem med Clear Wheyformulan.

Det här innebär att de smakerna fortfarande innehåller de makro- och mikronäringsämnena som du älskar men med en Jelly Bellytwist. 20g protein, 4g BCAA och under 85 kalorie, den här versionen av Clear Whey kommer inte lämna dig besviken. Oavsett om du är ute efter en uppfriskande smak som Green Apple, vill återskapa gamla minnen från barndomen med Tutti-Fruitti eller om du känner för något fruktigt som Very Cherry så finns det en smak som passar dig.

Vår lätta och uppfriskande Clear Whey är en total game-changer för sommarens träning och förser dig med alla viktiga makros utan krämigheten från en traditionell proteinshake. Precis som att sippa på en fruktig saft, du kommer till och med glömma bort att det är en sportkost-produkt.

Jelly Belly X BCAA Energy

Med aminosyror, essentiella vitaminer och en dos kaffein är BCAA Energy Drink den perfekta törstsläckaren. Oavsett om du behöver en boost innan gymmet eller en energikick på eftermiddagen så är det här ett bra alternativ.

Vi kunde helt enkelt inte motstå att tillsätta två Jelly Bellysmaker i BCAA Energyformulan som har en ordentlig effekt utöver dina dagliga tillskott.

Nu kan du gå din energikick i smakerna Very Cherry eller Bubble Gum - anse att din törst har släckts.

Recept med Jelly Belly

Det finns massor du kan göra med Clear Whey utöver att bara tillsätta vatten. Från Cheescakes till mocktains, alternativen är verkligen oändliga. Håll utkik på våra sociala medier för de exklusiva Jelly Belly Clear Wheyrecept som snart publiceras.

Om du inte kan vänta tills dess så kan du spana in de här recepten under tiden...

RECEPT

Clear Whey Mocktails | 3 läckra idéer

Vi har helt nya fruktiga smaker på Clear Whey. Skål för det!

3 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Clear Whey isglass

Kyl ner dig efter träningspasset med en isglass.

3 år I årAv Lauren Dawes

Att ta med sig

Vi är mer än glad över att annonsera det här samarbetet med Jelly Belly och kan inte vänta till vi får höra vad du tycker om det. Oavsett om du vill prova den klassiska Clear Wheyformulan, prova våra BCAA energidrycker eller bestämmer dig för att slänga ner båda två i varukorgen (kom igen, du förtjänar det) så hoppas vi att du kommer älska den lika mycket som vi gör.

Glöm inte heller att prova några recept med Clear Whey för att verkligen krydda till din kostrutin efter träningspasset.

  1. https://www.licenseglobal.com/corporate-brands/wow-factor-jelly-bellys-colorful-licensing-play
Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein