Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

Få större rumpa och ben med de här 5 varianterna av squats | Myprotein Masterclass

Få större rumpa och ben med de här 5 varianterna av squats | Myprotein Masterclass
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

MyProtein Masterclass är dedikerad är serien dedikerad till att hjälpa dig bemästra dina rörelser i gymmet genom att använda expertråd från proffsen.

I det här avsnittet ses de personliga tränarna Chris Broomhead och Simone Farrington för att förklara 5 av de mest effektiva varianterna av squats. De täcker alla baser och går igenom split squats (utfall), goblet squats, skivstångssquats bakom ryggen, i smithmaskinen och v-squats. Du kommer lämna med många vertyg för att hålla dina benpass utmanande och sätta glutsen i brand.

Bemästra de här teknikerna så kommer du aldrig mer vilja skipp legday.

https://youtu.be/VAWsuhoBmxY

Att ta med sig

Nu när du har fått en genomgång från proffsen om vilka variationer av squats du bör lägg till i ditt benpass är allt som är kvar för dig att göra att ta med dig dem till gymmet. Håll vikterna lätta i början så att du verkligen har en god teknik och jobba sedan vidare därifrån.

Prenumerera på MyProteins Youtubekanal och håll dig uppdaterad på alla våra senaste avsnitt av Masterclass.

Vill du har fler träningstips? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

TRÄNING

Push Pull Legs | Den bästa träningspliten för muskeltillväxt

Letar du efter det bästa push, pull, legsprogrammet för muskeltillväxt? Spana in den bästa muskelbyggande träningsplanen här!

3 år I årAv Myprotein

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein