Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

De här atleterna visar hur de har skapat en perfekt morgonrutin

De här atleterna visar hur de har skapat en perfekt morgonrutin
Myprotein
Skribent och expert3 år I år
Visa Myprotein profil
Av: Evangeline Howarth, redaktör

Känns det som att din morgonrutin sviker dig? För många av oss kan en dålig morgonrutin ge en riktigt dålig start på dagen, att inte veta hur du ska tanka kroppen för dagen kan ställa till det ännu mer.

Turligt nog, har Team MyProtein några idiotsäkra morgonrutiner som du kan kombinera för att skapa den perfekta starten på dagen. Ambassadörerna berättar allt från sina favoritfrukostar till morgonträning. Så här bygger du den ultimata rutinen med hjälp av våra ambassadörer.

Mattdoesfitness tillskott på morgonen

Kaffe på sängen? Den här killen har fulländat sin morgonrutin in i minsta detalj. Den där koffeinkicken är precis vad han behöver för att ta sig ur sängen och börja skyffla ner lite frukost innan träningspasset.

Som många av oss andra så har Matt svårt att äta det första han gör på morgonen, därför avnjuter han en Clear Whey shake för att boosta proteinnivåerna tillsammans med en stor skål med flingor. Han följer sedan upp detta med en omega-3kapsel, en multivitamin (Alpha Male) och Glucosamine Chondroitin för att säkerställa att han får i sig alla viktiga mikronäringsämnen och stötta hälsosamma leder och brosk.

Efter att ha laddat upp med kolhydrater och protein är han redo att bege sig till gymmet oför ett hårt träningspass och få ut det mesta av träningen.

Bröder som tränar tillsammans...

De här killarna gör allt tillsammans, och vi kan förstå varför. Att ha någon som drar dig ur sängen, gör en shake till dig och pushar dig genom dina träningspass är inte en dålig idé.

Det är mer troligt att du tar dig upp för det där morgonpasset om du vet att du har har någon som väntar på dig. Så, oavsett om det är en bror, partner eller gymkompis, håll varandra ansvariga för att ta er igenom de där tuffa morgonpassen tillsammans, precis som Stoltmans gör.

Mike Thurstons omelett för vinnare

Om en skål med flingor inte passar dig så svär Mike vid det här frukostreceptet. Han älskar det så mycket att han lagar det varje morgon. Den här omeletten är fylld till bredden med protein, fett och det finns till och med lite grönsaker i den för saken skull.

Ägg är ett utmärkt alternativ för att få dig orka igenom en fullspäckad morgon och det kan ju bara inte gå fel med en bit bacon och spenat.

Servera med vår sockerfria sås i BBQ-smak så har du en riktig vinnare.

Scott Brittons enkla frukostrutin

Om du tycker om att snabbt få färdigt alla måsten på morgonen, precis som Scott gör, kan en mer avancerad frukost ligga längre ner på prioriteringslistan. Istället för att laga pannkakor eller spendera sina kvällar med att förbereda overnight oats, sparar Scott in tid och ansträngning med hjälp av en Oat Bake.

Den här frukostbaren med 34g kolhydrater och 18g protein. Oat bake kommer ladda upp din energi och hålla dig igång genom din morgonträning samtidigt som du kan hålla frukostmålet enkelt och stressfritt.

Cat Meffans yoga flow

En del av oss är lite långsammare i starten på morgonen - att dra av ett HIIT-pass klockan 5 på morgonen är helt enkelt inte för alla. Istället för att halvvaken blunda dig igenom ett träningspass, varför inte arbeta på din flexibilitet och stretching med en enklare morgonyoga?

Cat gillar att använda sina mornar till att stretcha tröttheten bort stelheten efter sömnen. Därför börjar hon dagen med ett syfte, medveten om att hon ger kroppen det den behöver.

Att ta med sig

Oavsett om det handlar om att hitta tid till den perfekta frukosten, peaka din tillskottsrutin, eller hitta ett sätt att röra dig som väcker dig och ger dig energi så kan din morgonrutin forma resten av dagen. Se därför till att göra den rätt!

Behöver du mer morgoninspiration?

LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

LIVSSTIL

Hur man tar sig upp tidigt för att träna

Så här gör du för att få en starkt start på morgonen.

3 år I årAv Myprotein
RECEPT

Marino Katsouris Proteinvåfflor | Ett läckert frukostrecept

Vi frågade den här atleten om ett recept på hans favoritfrukost - wow, du kommer inte bli besviken!

3 år I årAv Lauren Dawes
Myprotein
Skribent och expert
Visa Myprotein profil
myprotein