Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Kika in i Myproteins Black Friday Box 2022 | helt nya smaker & ikoniska favoriter

Kika in i Myproteins Black Friday Box 2022 | helt nya smaker & ikoniska favoriter
Monica Green
Skribent och expert1 år I år
Visa Monica Green profil

Är du osäker på vilka produkter du vill testa denna Black Friday? Helt enkelt överväldigad av alla fantastiska erbjudanden?

Nåväl, få inte panik - vi har gjort det enkelt för dig med vår Black Friday Box.

Prova några av våra bästsäljande produkter och hitta några nya favoriter innan du tar steget. Från vitaminer till protein så har vi täckt upp alla baser med årets Black Fridaylåda.

Ta en titt på allt du kan lägga vantarna på:

Myprotein Multivitamingummies (30) - Strawberry

Multivitamingummies innehåller en blanding med 11 essentiella vitaminer och mineraler i tuggvänliga gummies vilket gör det superenkelt att höja upp intaget av viktiga näringsämnen - de smakar dessutom jättegott.

Med C-vitamin för att stödja immunsystemet och biotin för att bibehålla hy och naglarna kommer våra goda gummies ge dig ett glow inifrån och ut.

Eftersom de är sprängfyllda av jordgubbssmak finns det inte heller något godare sätt att se till att du får i dig alla dina dagliga vitaminer och mineraler.

Myprotein Clear Whey Isolate (smakprov) - Orange

Vinnaren av “The Best Sports Nutrition Product” vid the European Specialist Sports Nutrition Awards 2019, Clear Whey Protein är definitivt ingen alldaglig proteinshake.

Det här uppfriskande alternativet smakar mer som juice och är ett lättare alternativ till mjölkiga proteinshakes. Den innehåller fortfarande 20g protein, 4g BCAA och 3g glutamin per dosering. Clear Whey är det ideala alternativet för att hålla sig hydrerad under dagen och ändå nå sina makros.

Prova smaken Apelsin i Black Fridaylådan - den ger en syrlig och fruktig smak och har ett lågt innehåll av socker och hög av protein.

Myprotein Hazelnut Whip (smakprov)

Letar du efter en unik snacksupplevelse? Entré för Myproteins Hazelnut Whio,

En läckert god wafer täckt i mjölkchoklad fylld med en proteinrik och len hasselnötsfyllning toppad med överringlad choklad - den här godbiten kommer säkert bli din nya favorit.

Med 5.2g protein och 138 kalorier är det inte konstigt att det här är ett av våra mest populära snacks.

Myprotein Layered Bar (smakprov) - Speculoos

Speculoos är vår mest frestande bar hittills.

Den kombinerar en rik, mjuk karamellsmakande protein med lager av kladdig karamell täckt i len karamelltopping med pepparkakssmulor på toppen, den här baren har all textur och smak du kan önska dig.

Trots att den smakar som en godisbit innehåller den här baren 20g protein vilket hjälper dig att kontrollera både dina makros och ditt sötsug.

Myprotein THE Pre-workout (smakprov) - Grape

En explosiv blandning med koffein kreatin och och populära patenterade ingredienser. THE Pre-Workout ger den boost du behöver för att pusha din kropp längre i gymmet och nå dina mål som aldrig förr.

Pressa din uthållighet och prestation till nya nivåer, det här är PWO:n du bör prova.

I Black Friday Box får du chansen att prova druvsmaken - syrlig och söt, den perfekt uppfriskande smaken.

Myvegan Chocolate - Sea salt

Len, rik och läcker - Myproteins veganska choklad säkrar alla punkter.

Oavsett om du är växtbaserad, mejerifri eller bara vill förändra något så innehåller den här chokladkakan 4g växtbaserat protein vilket gör det till en bra start att börja.

Prova smaken havssalt för den ultimata veganska godbiten.

Myprotein Crispy Wafer (smakprov) - Vanilj

Med 60% mindre socker och 20% mindre fett än alternativ i livmedelsbutiken kan den här proteinfyllda godbiten hjälpa dig att hålla din makros.

Med 15g protein och bara 194 kalorier per servering är det här är en sötsak som du kan lita på. Prova den klassiska smaken vanilj i årets Black Friday Box.

Att ta med sig

Oavsett om du är en nybörjare med protein eller om du vill testa någonting nytt så har Black Friday Boxen någonting fö ralla.

Håll dig lugn till 25e november och ta del av det bästa urvalet i Black Friday Box.

KOSTTILLSKOTT

Veganskt smaktest: dessa är era favoritsmaker

I den här artikeln går vi igenom vilka smaker som våra veganska kunder tycker mest om.

1 år I årAv Monica Green

Vill du har mer information om årets Black Friday? UPPDATERA DIG HÄR:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein