Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Black Friday Limited Edition klädeserbjudanden för bra för att missa

Black Friday Limited Edition klädeserbjudanden för bra för att missa
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Cyber Month är det perfekta tillfället för att uppdatera din träningsgarderob och MPs senaste kollektion har de perfekta plaggen för att hjälpa dig att göra det. Engage-kollektionen främjar hållbara plagg som kan ta dig från en joggingtur i parken till ett intensivt viktpass.

Med hjälp från The Deal Genius kan du få alla dessa plagg till fantastiska priser samtidigt som duckar den vanliga stressen kring Black Friday-shopping.

Ta en titt på några av de bästa klädeserbjudandena för Black Friday...

Engage Hoodie

Tillverkad i ett tyg med dubbla lager är Engage Hoodien gjord för att hålla dig varm en kall under varma vinterpromenader till gymmet. Det mjuka materialet håller dig varm och bekväm medan de tredelade designen och avsaknaden av snören ger den en perfekt funktionalitet.

Den finns tillgänglig i färgen Dark Grey Marl, och kan bli en viktig del i vilken garderob som helst.

Engage Short Sleeve T shirt

Vill du ha ett material som andas utan att behöva utmana kylan i ett linne? Vi har täckt upp det för dig med Engage kortärmade t-shirt. Med meshpaneler i halslinningen och sidorna för ventilation och en fyrvägsstretch i materialet för ett bättre rörelseomgång är det den här tröjan ett utmärkt tillskott till dina vinterträningspass.

Plocka upp ditt egna exemplar nu i färgen Storm.

Engage Shorts

Bekvämlighet är viktigt och engage shorts är precis det, bekväma. Det diskreta kamouflagemönstret och midjebandet med MP-loggan är coola på ett enkelt sätt. Shortsen är designade men en justerbar midja och meshpaneler för att tillåta en rörelsefrihet utan att kompromissa med estetiken.

Engage Sport-BH

En bra sport-bh kan göra eller förstöra ett träningspass. MP har designat Engage Sport-Bh med tjocka elastiska jaquardband kryssade i ryggen men uttagbara inlägg som ger stöd under dina träningspass. Den högglansiga tyget och den djupt lila färgen bevisar att Engage Sport-bh är den perfekta kombinationen mellan stil och funktion.

Haffa din egna i Deep Purple.

Engage Leggings

Gå direkt från gymmet till en söndagstur i parken med Engage Leggings. Den högmidjade, högglansiga designen är smickrande men också praktisk och visar att träningskläder inte bara är till för gymmet.

Tillgängliga i Deep Purple.

Engage Longs Sleeve Crop 1/4 Zip

Engage Long Sleeve Crop ¼ Zip bildar ett fantastiskt par tillsammans med Engage Leggings. Det är gjort med samma högglansiga tyg och den croppade siluetten accentuerar din figur och möjliggör andningsförmåga. Känn dig trygg och prestera bättre i Engage Long Sleeve Crop ¼ Zip.

Finns i färgen Deep Purple.

Att ta med sig

Vi gör det stort när det kommer till Black Friday och vi tycker att du också ska göra det - va har en hel månad fylld med erbjudanden för dig att välja mellan. Styla till din garderob och bli en av de nya stilikonerna inom fitness med Engage-kollektionen den här Cyber Month.

Vill du ha mer info om Black Friday?

LÄS MER HÄR:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein