Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Jelly Belly Clear Whey är tillbaka

Jelly Belly Clear Whey är tillbaka
Monica Green
Skribent och expert10 månader I år
Visa Monica Green profil

Först kom världens första Clear Whey, sedan kom Clear Vegan, Clear Soy och resten av familjen. Sedan återvände vi till laboratoriet för att komma på nya smaker som skulle fresta dina smaklökar, genom att samarbeta med Jelly Belly förra året för att skapa det som nu är en favorit i Clear Whey-sortimentet.

Och nu är vi tillbaka. Rätt som det är, så är Jelly Belly Clear Whey tillbaka med två av deras fruktigaste smaker.

Du kanske undrar, "smakar Jelly Belly Clear Whey verkligen som Jelly Belly?". Svaret är ja. Vi har inkluderat den klassiska Jelly Belly-smaken i vår prisbelönta Clear Whey-formula och den smakar verkligen som Jelly Belly. Ge det en chans och prova själv...

Vad är Jelly Belly?

Innan det blev det varumärke det är idag, var Jelly Belly ursprungligen ett godisföretag under namnet Herman Goelitz. De sålde en rad godisdelikatesser från 1898 tills det blev det varumärke vi känner och älskar idag, Jelly Belly, år 1976.

Varje årtionde innebar en ny gourmetupplevelse av gelébönor, inklusive levande nya färger och former. Så det är ingen överraskning att det uppskattas att 15 miljarder konsumeras årligen1.

De första åtta ikoniska Jelly Belly-smakerna släpptes 1976: Root Beer, Grön Äpple, Lakrits, Cream Soda, Citron, Mandarin, Mycket Körsbär och Druva. Och nu har Jelly Belly över 100 smaker totalt.

Så, det är därför vi har samarbetat med branschledande experter på gelébönor för att ge dig fem otroligt saftiga smaker.

Jelly Belly x Clear Whey

Vi har varit stora fans av Jelly Belly under en tid nu och kunde inte motstå möjligheten till ett samarbete, så vi gjorde det möjligt: en premiumupplevelse av gelébönssmak som gör att stödet för dina makronäringsämnen blir till en härlig godbit.

Vi har tagit två av de godaste, mest nostalgiska smakerna och förenat dem med vår prisbelönta Clear Whey Isolate, vilket innebär att varje shake sprudlar av en spännande smak som bara väntar på att kittla dina smaklökar.

Så, det är dags att lära känna Very Cherry och Berry Blue Clear Whey.

Very Cherry har stolt positionen som en av Jelly Bellys mest älskade smaker, och den har den platsen av en anledning. Syrlig körsbärssmak i varje klunk.

Berry Blue ger den där bäriga fräschören genom att kombinera (du gissade rätt) alla de bästa bärsmakerna. En av de mest lysande och fruktiga smakerna hittills.

Dessa smaker innehåller fortfarande de makronäringsämnen och mikronäringsämnen du älskar, men med en Jelly Belly-twist. 20 g protein, 4 g BCAA och under 85 kalorier, denna version av Clear Whey kommer inte att göra dig besviken...

Clear Whey är en Lätt och uppfriskande gamechanger för sommarträning, som ger dig viktiga makronäringsämnen utan krämigheten hos en traditionell shake. Precis som att sippa på någon fruktig squash kommer du att glömma att det här är en sportnäringsprodukt.

Jelly Belly Clear Vegan Protein

Dessa två ikoniska Jelly Belly-smaker finns också i Clear Vegan för alla som följer en växtbaserad kost eller bara vill vara lite mer flexibla. Med samma fruktiga smaker, Berry Blue och Very Cherry, även om du inte föredrar vassleprotein behöver du inte gå miste om något.

Jelly Belly Recept

Det finns massor av saker du kan göra med Clear Whey förutom att bara blanda med vatten. Från cheesecake till Mocktails, alternativen är verkligen oändliga. Håll ett öga på våra sociala medier för exklusiva recept med Jelly Belly Clear Whey som snart kommer.

Men om du inte kan vänta tills dess, kolla in dessa recept så länge...

Jelly Belly Clear FAQs

Är Jelly Belly Clear Whey Isolate vegetariskt?

Ja, Clear Whey Isolate är lämpligt för vegetarianer eftersom det inte innehåller något kött. Det är dock tillverkat av mejeriprodukter, så det är inte lämpligt för veganer.

Är Jelly Belly Clear Whey Isolate och Clear Vegan Protein glutenfria?

Varken Clear Whey eller Clear Vegan innehåller gluten, men de tillverkas i en fabrik som hanterar gluten/vete.

Att ta med sig

Vi är otroligt glada över att återlansera denna samarbete med Jelly Belly och vi ser fram emot att höra vad du tycker. Om du inte lyckades få tag på dem förra gången de fanns tillgängliga, missa inte chansen denna gång och lagra upp medan du kan. Så kom igen, prova dem. Du förtjänar det.

Förresten, vi har massor av recept med Clear Protein som kan ge inspiration. Byt helt enkelt ut Jelly Belly i vilket som helst av dem för ett roligt och fräscht sätt att njuta av din Clear Protein.

RECEPT

Clear Vegan Protein | isglass med smak av vattenmelon

Vi tar sommarens uppfriskningar på allvar

2 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Clear Whey Jelly Sweets

Svårt att stå emot sötsuget? Prova en av de här.

2 år I årAv Lauren Dawes

Tyckte du om den här artikeln? LÄS MER HÄR:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein