Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Behåll ditt kaloriunderskott & nå ditt proteinmål med de här veganska tillskotten

Behåll ditt kaloriunderskott & nå ditt proteinmål med de här veganska tillskotten
Emily Wilcock
Skribent och expert1 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Vi är inte helt säkra på vem som behöver höra det här, men att vara vegan är inte ett enskilt definierande karaktärsdrag av människor som följer den livsstilen. Vegan har målsättningar utanför sina matpreferenser och utvecklingsteamet på Myvegan har jobbat stenhårt bakom kulisserna för att erbjuda stöttning till de här målen.

My Vegan Diet är en produktlinje som är här för att främja hälsosamma viktmål utan att du behöver offra dina livsstilsval, proteinmakros eller såklart smak.

Vegan Diet Blend

Ni frågade och Myvegan levererade. Vegan Diet Blend har äntligen landat på hyllorna för att balansera ett hållbart kaloriunderskott tillsammans med en vegansk livsstil.

Varje dosering är packad med 25g protein för att bibehålla musklerna och samtidigt stödja hållbara viktminskningsmål - med max 170 kalorier per servering beroende på vilken smak du väljer.

Men fördelarna tar inte slut där. Kolin har tillsatts för att stödja ämnesomsättningen och den essentiella fettkällan omega-3 har också slängts ner i blandningen, ett måste för den allmänna hälsan.

Blandningen kommer i tre läckra smaker, White Chocolate Raspberry, Coffee Caramel och Chocolate Peanut Caramel - den kommer levererar en smaksensation till dina smaklökar.

Clear Vegan Diet

Känner du inte för den vanliga krämiga, mejerifria, shakern? Svaret är då clear, och vi har backat upp dig här också.

Clear Vegan Diet är som gjort för succé. Med aktiva ingredienser som hjälper dig att känna dig mättare längre och berikad med essentiella vitaminer kommer det här bli en av dina favoritshakes.

Den är lätt, juicig och uppfriskande och lämnar dig med en mättnadskänsla utan den mjölkiga smaken eller texturen. Låter magiskt. Med 10g protein per dosering är det här en gåva som fortsätter att ge.

Att ta med sig

Det är veganskt, det smakar otroligt och det håller ditt proteinintag på topp. Det kommer också hjälpa dig att hålla ditt kaloriunderskott under tid. Myvegans dietprodukter är redo att köra.

Vill du fler mer veganska tips? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

NÄRING

8 veganska PWO-mål som är vetenskapligt bevisade

Plantpower för att pressa dig ytterligare under träningspassen.

KOSTTILLSKOTT

Är veganskt kollagen lika bra som animaliskt kollagen?

Såhär kan veganer nu ta del av fördelarna med kollagentillskott.

RECEPT

Clear Vegan Protein | isglass med smak av vattenmelon

Vi tar sommarens uppfriskningar på allvar

2 år I årAv Lauren Dawes

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein