Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Ambassadörerna berättar hemligheten bakom bra självförtroende

Ambassadörerna berättar hemligheten bakom bra självförtroende
Myprotein
Skribent och expert2 år I år
Visa Myprotein profil
Av: Emily Wilcock, expert och skribent

Att flytta direkt från konditionsträning till styrketräningsområdet kan kännas skrämmande på vilket gym som helst. Är mitt utförande rätt? Stirrar folk på mig? Är mina leggings squat-proof? - Vi förstår det. Gymmet borde vara en plats vi kan "fly" till där vi kan få blodet att pumpa och inte en plats där vi känner oss osäkra och självmedvetna.

För att fira kvinnlig empowerment under denna Power Week har vi frågat några av våra kvinnliga ambassadörer om vad som gör att de känner sig självsäkra. Låt dig inspireras till att känna dig som en boss på gymmet!

https://youtu.be/Al4aK0jd_Vs

Planering, planering, planering

Vad kan gå fel när du har en bra plan?

Om inte annat så kommer din plan hjälpa dig att hålla dig på banan oavsett hur obekväm du känner dig. Kämpa vidare - det kommer bli bättre! Alternativt så kan du också tänka att en planering av klädsel inte bara fungerar som en bra motivation, du kan också skräddarsy din klädsel till träningen så att du till exempel inte har genomskinliga leggings under benpass. Våra ambassadörer älskar också att planera...

Elle Edwards

"Jag älskar en bra plan! Om jag inte planerar vad jag ska göra har jag ofta ett otillräckligt pass och slösar tid genom att sitta med telefonen eller dagdrömma. Genom att ha ett grymt pass som gör att jag svettas och känner att det bränner på de rätta ställena kommer jag in the zone och mår fantastiskt! En söt outfit från MyProtein och en bossig spellista hjälper också till."

Hanh Dinh

"Jag tror starkt på att när du ser bra ut så mår du bra och för mig betyder det en håret i en hög hästsvans och att ha på mig roliga och starka färger! Ibland behöver du bara ta på dig dina favoritshorts, dra åt hästsvansen och börja jobba! Att ha det här tankesättet när jag går på ett träningspass har fungerat varje gång för mig".

Ta ett steg tillbaka

Det är alldeles för enkelt att jämföra dig med människor omkring dig. Människor med ett högre PB, mer självförtroende etc. listan kan fortsätta i oändlighet. Det är viktigt att komma ihåg att du inte vet allt om människorna omkring dig, så hur kan du egentligen göra en rättvis jämförelse? Det är enkelt, du kan inte det. Våra ambassadörer har lärt sig att bemästra det här...

Hanh Dinh

"Sätt upp mätbara mål och överblicka din utveckling - målen kan uppnås flera gånger! Siffror ljuger inte och det kan ge ett sånt ökat självförtroende när du ser hur långt du har kommit från när du började din resa!"

Lesley Fernandez

"Att slå ett PB eller när någon försöker köra slut på mig utan att lyckas på gymmet betyder att mitt hårda arbete märks."

Marisa Turner

"Acceptera dig själv helt och hållet för den du är - medveten om att du kanske fortfarande har arbete att göra men också se hur långt du har kommit. Självacceptans kan hjälpa dig att utveckla nya perspektiv av dig själv som kan leda till ett större självförtroende."

Låt dig inte sänkas av jämförelser med andra. Fokusera på dig själv, dina förbättringar, hur långt du har kommit och hur du ska göra för att uppnå dina mål.

Dagens citat

Elle Edwards

"Utanför bekvämlighetszonen är där utveckling sker. Att göra saker du är rädd för kommer göra att du växer och känner dig mer självsäker."

Att ta med sig

Ha de här topptipsen från våra ambassadörer i åtanke, möt dina rädslor och gå in i styrketräningsavdelningen med huvudet högt och hip-thrusta till ditt hjärtas förnöjelse. Så länge som du är lycklig och gör det du älskar så spelar det ingen roll vad andra tycker. You go girl!

Myprotein
Skribent och expert
Visa Myprotein profil
myprotein