• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal

Moroccan Chicken

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + Upp till 15% extra rabatt | VISA MER

Spara upp till 15% extra på vår rea 
Spara 10% extra oavsett orderstorlek | Använd kod: 10TILL
Spara 12% extra på beställningar över 399 kr | Använd kod: 12TILL
Spara 15% extra på beställningar över 599 kr | Använd kod: 15TILL

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 23.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

153 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Vad är Protein Meals?

Nu får du skippa bortförklaringar av typen "Jag hinner inte...". Protein Meals är våra snabba och smidiga proteinmåltider som har utvecklats särskilt för dig som är fysiskt aktiv och vill ha en protein- och näringsrik måltid full av smak men som inte riktigt har tiden att förbereda, tillaga, väga och mäta upp. Moroccan Chicken är en välsmakande måltid innehållandes mör och saftig kyckling, quinoa, spenat och paprika som tillagas på bara 3 minuter. Perfekt att värma upp i mikron när du är på jobbet eller har ont om tid. Dess smidiga förpackning gör att de enkelt kan packas i väskan och intas när som helst under dagen.

Fördelar med Protein Meals?

Moroccan Chicken Meal ger över 30g protein per måltid som kan bidra till en bibehållen samt ökad muskeltillväxt Varje måltid har även ett lågt innehåll av både fett och socker.

Vem rekommenderas Protein Meals?

Protein Meals är perfekta för dig som snabbt vill ha en välsmakande, proteinrik måltid som även har ett lågt innehåll av socker och fett. Dessa tillagas på nolltid i mikron vilket gör det enklare än någonsin att äta nyttigt och hälsosamt även under de dagar som du har minimalt med tid.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Ger över 30g protein per måltid
  • Lågt innehåll av fett och socker 
  • Tillagas på bara 3 minuter

Rekommenderad användning

Öppna påsens topp ett par centimeter på varje sida och tillaga på full effekt i mikrovågsugn 2-3 minuter. Låt stå 1 minut innan servering. Återuppvärm ej. 

Försiktig: Innehållet kommer att vara VARMT.

Ingredienser

Mangojuice från koncentrat (33%), tillagad kycklingfilé (30%), quinoa (8%), spenat (4%), röd paprika (4%), majsstärkelse, ingefärspuré, modifierad majsstärkelse, koriander, salt.

Näringsinnehåll

PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 395/93
Fett: 1.1g
varav mättat: 0.5g
Kolhydrater: 9.7g
varav sockerarter: 3.2g
Protein: 10.5g
Salt: 0.5g

PER 300g MÅLTID:
Energi (kJ/kcal): 1184/280
Fett: 3.3g
varav mättat: 1.5g
Kolhydrater: 29.1g
varav sockerarter: 9.6g
Protein: 31.5g
Salt: 1.5g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

3.0

3.0

(1 Kundrecension)

Sortera efter

Kattmatsvarning

Sammanlagt:

3

Smak:

2

Effektivitet:

4

Rätten ser inte stor ut men ger en mycket bra mättnadskänslan. Konsistensen är snarare en tjock soppa än en gryta. Tyvärr smakar den inte så mycket (addera gärna peppar och citron!), och det luktar kattmat om produkten både ouppvärmd och serveringsklar. Trots den oangenäma doften tycker jag att den är en helt okej lunch.

Mon Mar 23 12:23:29 GMT 2015 av

Var denna recension användbar för dig?

Protein Meal

Välj bild

Protein Meal