Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Salted Caramel Overnight Weetabix | Proteinrik frukost

Salted Caramel Overnight Weetabix | Proteinrik frukost
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Letar du efter en ny frukost för att få en bra start på dagen?

Det här otroliga overnight Weetabixreceptet från @elmint är sött, enkelt och laddat med en stor dos protein som ger dig en bra start för dagen.

Trots att den är under 500 kalorier per portion och ganska låg i fett, säger El att det smakar precis som om du äter en lyxig cheesecake - och vem skulle inte vilja hugga in på en efterrätt till frukost?

Receptet ger 1 portion

https://www.instagram.com/reel/Ca2kbF8DrZ7/?utm_source=ig_embed

Ingredienser

Så här gör du

1. Smula sönder Weetaboxen i en matlåda eller skål och strö sedan över sötningsströt om du vill ha det.

2. Tillsätt en skvätt havremjölk, tillräckligt så att det fuktar blandningen utan att täcka den helt.

3. I en separat skål adderar du grekisk yoghurt och proteinpulver och rör om tills blandningen är jämn och slät. Tillsätt några droppar av den Flavdrops i smaken Maple Syrup och blanda i.

4. Häll youghurttoppingen över Weetabixen och bre ut i ett jämnt lager. Om du känner att du är lite extra så tillsätt lite ringlad karamelsyrup som El gör (eller vår sockerfria Butterschotssyrup, det går lika bra) och rör runt i yougurtlagret med en gaffel.

Låt svalna i kylen under natten och avnjut sedan!

Näringsinformation

Kalorier480
Fett totalt5g
Kolhydrater totalt50g
Protein54g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein