Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Ruby choc protein rocky road

Ruby choc protein rocky road
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

De här smakrika bitarna med ruby chocolate rocky road är någonting speciellt.

Niall Kirkland är tillbaka med ett nytt recept som får det vattnas i munnen. Det är det perfekta sättet att tillfredsställa sötsuget utan att spåra ur i din träningsprocess. Han har tagit bort mjölkchokladen och smöret och du vanligtvis har i en traditionell Rocky Road och använder istället mörk choklad och lite kokosolja för att hjälpa till med dina makros.

Juvelen i kronan måste dock vara bitarna från vår Limited edition Ruby chocolate Layered Bar. Läckert söta och men en frossande smak med en distinkt rosa smak och imponerande 20g protein per bar. Vi är besatta av det här nya tillskottet. Ge dem ett försök så är vi säkra på att du också kommer bli galen i dem.

Varning! En sats av de här kommer inte räcka länge, tro oss.

Receptet ger 16 bitar

https://youtu.be/2gcJLGm8itQ

Ingredienser

Så här gör du

1. Lägg ner digestivekexen i en zip-påse eller någonting liknande och krossa med en kavel. En del kex ska vara i bitar stora som en enkrona och en del som kaksmulor.

2. Hacka dina Ruby choc Layered Bars till munsbitar.

3. Lägg den mörka chokladen och kokosoljan i en värmesäker skål över en kastrull med kokande vatten och smält chokladblandningen.

4. Tillsätt de krossade kexen, bitarna med Layered Bar, russin och mini marshmallows i en stor skål. Rör runt och häll över den smälta chokladen. Blanda allting det är kombinerat och häll sedan över i en 20cm x 20 cm bakform med baksidan av en sked. Låt kyla i frysen tills det har satt sig (2-3 timmar).

5. Skär upp och avnjut på en gång eller förvara i kylen i upp till 3 dagar. De här är perfekta att ha till hands när du behöver stilla till sug efter choklad!

Näringsinformation

Kalorier197
Fett totalt12g
Kolhydrater totalt14g
Protein5g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein