Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Proteinrik smoothiebowls med apelsin & mango

Proteinrik smoothiebowls med apelsin & mango
Emily Wilcock
Skribent och expert9 månader I år
Visa Emily Wilcock profil
En smoothie bowl som definitivt kommer se bra ut på din Instagramfeed.

Smoothiebowl-trenden håller i sig, och jag är här för det. Det finns inget bättre sätt att börja en lördag än att ladda upp med en proteinpackad smoothiebowl. Och även om den här är en fröjd för ögat, så är det inte bara stil utan också substans. Med 20g protein och fullproppad med vitaminer är denna smoothiebowl långt ifrån bara yta utan innehåll.

Receptet ger 1 portion.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Börja med att samla alla dina ingredienser och lägg dem i din mixer/blender.
  2. Mixa ingredienserna tills de är väl blandade och bildar en tjock smoothie. Vid det här laget kan du tillsätta lite vatten till smoothien om konsistensen är för tjock.
  3. Sedan, skeda smoothieblandningen i en skål och lägg på dina valfria toppings - vi använde skivad kiwi, björnbär, kokosflingor och solrosfrön, men du kan inte gå fel med ditt favoritfrukt.

Näringsinformation

Kalorier360
Fett totalt14g
Kolhydrater totalt33g
Protein27g
Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein