Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Pistageprotein Cheesecake

Pistageprotein Cheesecake
Lauren Dawes
Skribent och expert7 månader I år
Visa Lauren Dawes profil

Håll fast vid sommaren - på det godaste möjliga sättet.

Jag är inte säker på hur eller varför, men något händer när du blir äldre. En dag slår någon form av brytare om och du längtar plötsligt och tvångsmässigt efter pistageglass hela tiden. Det är en rite de passage, uppe där med att börja trädgårdsarbete eller göra korsord varje dag.

Nu, med lanseringen av Pistageglass Impact Whey Protein, kan du unna dig själv en sommarfavorit året runt. Den är oemotståndligt krämig, tydligt nötig och bara den minsta smula salt - ren perfektion. Åh, och den innehåller 18g protein per portion. Det kan verkligen inte bli bättre.

Här är hur du gör en enkel ostkaka med sex ingredienser med denna helt nya smak. Du kommer inte ångra dig.

Receptet ger 2 portioner.

Ingredienser

  • 180g Grekisk yoghurt med 0% fett
  • 1 skopa Impact Whey Protein
  • 4 karamelliserade kex
  • 12g lätt smör, smält
  • 8g pistagenötter

Så här gör du

  1. Blanda först yoghurten, cream cheese och proteinpulvret tills det är helt slätt och fritt från klumpar. Ställ åt sidan.
  2. Krossa sedan kexen och blanda dem med det smälta smöret.
  3. Lägg den smöriga kexblandningen i botten av två glasburkar eller små ugnsfasta formar (hälften i varje) och platta till med baksidan av en tesked.
  4. Häll proteinblandningen över varje kexbotten och använd återigen en sked för att platta till det till ett jämnt lager. Strö över lite krossade pistagenötter på toppen.

Näringsinformation

Kalorier240
Fett totalt8g
Kolhydrater totalt15g
Protein28g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein