Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Kladdiga Marshmallow proteinkakor

Kladdiga Marshmallow proteinkakor
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil
Den perfekta kakan existerar int...

Just när du trodde att alla läckerheter från julsäsongen var över så serverar @emmafituk_ ett praktexemplar när det kommer till kakrecept.

Det här är gjort med vår nya Toasted Marshmallow Jelly Belly Impact Protein. Kakorna är fulla med smak med levererar också 16g protein per kaka. En välkommen boost till ditt dagliga makromål.

Med en smulig kakbotten och som sipprar av smält choklad och kladdiga marshmallows är dessa kakor ofattbart goda. Du kommer definitivt vilja ha mer än en kaka.

Receptet ger 6 kakor.

Ingredienser

Så här gör du

  1. Förvärm ugnen till 180°c.
  2. Bland först mjöl, proteinpulver och bakpulver i en stor skål.
  3. Tillsätt jordnötssmör (du kan smälta det för att göra det enklare att blanda i), äppelmos, yoghurt och vaniljessens. Rör runt för att forma en kakdeg.
  4. Tillsätt chokladbitarna och rör ihop ytterligare.
  5. Det upp degen till 12 lika stora delar och rulla till bollar som du sedan plattar ut på ett bakplåtsapper.
  6. Tillsätt lite chockad och marshmallows på 6 av kakorna och lägg sedan över de andra 6 som lock och nyp ihop kanterna.
  7. Grädda i ugnen i omrking 6-8 minuter.
  8. Ta ut och låt dem svalna i ungefär 20 minuter innan ud äter - det är viktigt eftersom de bli fasta under tiden de svalnar!

Näringsinformation

Kalorier198
Fett totalt9g
Kolhydrater totalt12g
Protein16g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein