Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Jelly Belly Granola Yoghurt | Proteinrik frukost

Jelly Belly Granola Yoghurt | Proteinrik frukost
Lauren Dawes
Skribent och expert10 månader I år
Visa Lauren Dawes profil

Gör dig redo att upptäcka en ny favoritfrukost.

Receptet kräver ingen matlagning och minimal förberedelse, vilket gör det perfekt för att ge dig energi på morgonen utan att behöva spendera mycket tid på att förbereda det. Det är en idealisk lösning om du, precis som jag, värdesätter varje extra minut i sängen.

Det absolut bästa med detta recept är tillsatsen av vår fantastiska Jelly Belly-serie av Clear Whey Isolate. Med två ikoniska smaker, Very Cherry och Berry Blue, kommer du att uppleva en proteinboost som är oemotståndligt söt och fruktig.

Det är enkelt att använda. Lägg bara till en skopa i grekisk yoghurt för en len och krämig bas, och sedan kan du lägga till dina favoriter bland färska bär och granola i lager. Varje tugga blir en fullträff. Var. Enda. Gång.

Receptet ger 1 portion.

Ingredienser

  • 1 skopa Clear Whey Isolate - Jelly Belly (Very Cherry)
  • 180 g grekisk yoghurt
  • 45 g proteinrik granola
  • En handfull färska jordgubbar (skivade)

Så här gör du

  1. Börja med att lägga skopan Very Cherry Clear Whey och grekisk yoghurt i en skål och rör om ordentligt så att du får en slät och klumpfri blandning.
  2. Bygg nu dina lager i ett glas - börja med att lägga ett lager av protein-yoghurtblandningen, sedan en handfull färska bär och jordgubbar, och strös sedan över granola. Upprepa för så många lager du önskar.
  3. Hugg in!

Näringsinformation

Kalorier429
Fett totalt5g
Kolhydrater totalt35g
Protein59g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein