Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Hälsosamma Pumpkin Spicerutor

Hälsosamma Pumpkin Spicerutor
Lauren Dawes
Skribent och expert2 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Årstiden när det är dags för pumpkin spice att göra entré är här.

De här hälsosamma kakrutorna från @healty_floflo är det perfekta sättet att få användning av säsongens pumpor. De är söta, luftiga och fuktiga att man inte kan tro att de är utan tillsatt socker eller smör.

Det är ett enkelt recept att följa där du endast behöver en skål, så du kommer dessutom slippa bli stående med en massa disk i slutändan. Pumpakryddan kommer dessutom göra att hela hemmet luktar fantastiskt. De här bakverken är goda som de är men vi rekommenderar verkligen att gå all in med dekorationer som Flo har gjort genom att ringla över vitchoklad Protein Spread och knapriga pekannötter.

Den här kakan passar utmärkt till morgonens kafferast eller som en dessert efter middagen, se till att börja göra en sats ASAP.

https://youtu.be/SE4ksBbdyAE

Portioner 6 styckenFörberedelser: 5 minTillagning: 30 min

Ingredienser

 

Så här gör du

1. Börja med att förvärma ugnen till 180°c.2. Lägg alla ingredienser i en skål och blanda till en jämn smet.3. Häll ner smeten i en form med bakplåtspapper och baka i ugnen i 30 minuter till att den tandpetare som sticks ned kommer upp ren utan smet.4. Låt svalna i 5 minuter och dela sedan upp i 6 jämna rutor. Ringla över mycket av den smälta Protein Spreaden i smak av vit choklad och strö över hackade pekannötter. Sedan är det bara att avnjuta!

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein