Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Halloween Protein pumpamuffins

Halloween Protein pumpamuffins
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Letar du efter ett gott sätta att använda resterna från pumpan?

Det är snart den tiden på året igen när vi alla får omfamna vårt inre barn och de fantastiska säsongstraditionerna som kommer med hösten. Halloween är inte bara en viktig dag i kalendern det är ett helt mood, eller hur?

De här pumpamuffinsen är den perfekta godbiten för att komma i stämning - för att inte tala om att de är söta och enkla och hjälper dig att höja upp ditt dagliga proteinintag.

Receptet ger 12 stycken.

https://youtu.be/V_0LCBJhksI

Ingredienser

Valfri topping:
  • Vit choklad (smält)
  • Pumpafrön

Så här gör du

  1. Förvärm ugnen till 180°C.
  2. Häll ner ägg, olja, lönnsirap, mjölk och proteinpulver i en skål. Vispa tills ingredienserna är jämnt och klumpfritt blandade.
  3. Tillsätt pumpapurén och blanda igen till det är fördelat.
  4. Tillsätt sedan mjöl och bakpulver, rör om till en jämn smet.
  5. För över muffinssmeten till en muffinsplåt som antingen är förberedd med formar eller sprejad med matladningssprej så att muffinsen inte fastnar i plåten. Du bör få 12 jämstora muffins med smeten.
  6. Grädda i ugnen i 20-25 minuter eller tills de är gyllenbruna. Flo rekommenderar att du täcker över dem med aluminiumfolie de sista 5 minutrarna för att säkerställa att de inte bränns på toppen.
  7. Ta bort från ugnen och låt svalna. Ringla sedan över smält choklad och strö över pumpafrön för den perfekta slutfinnishen.

 

Näringsinformation

Kalorier118
Fett totalt3g
Kolhydrater totalt15g
Protein6g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein