Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Halloween ”jord” puddingskålar

Halloween ”jord” puddingskålar
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil
Kom in i feststämning med den här läskiga godsaken som inte kommer krossa dina makros.

Den här söta och enkla puddingen från @healthy_floflo är det ideala receptet för att skrämma iväg dina cravings i slutet av dagen eller efter ett träningspass.

Det är en rolig och festlig höstbit som kommer få dig i stämning inför denna läskiga säsong, med hela 24g protein per servering är den mitt i prick när det kommer till att hjälpa dig nå ditt proteinintag och stötta din utveckling på gymmet på ett otroligt smakfullt sätt.

Vi rekommenderar att du gör en större sats och förvara i kylen tills dess att du känner suget komma spökande så att du behöver en snabb lösning som inte kommer ställa dina makros på ända.

Receptet ger 1 portion.

https://youtu.be/Aqznk6BLxQY

Ingredienser

Så här gör du

  1. Ta en skål och häll ner yoghurt, proteinpulver och lönnsirap. Blanda till en jämn smet.
  2. Lägg sedan ner oreokakorna i en plastpåse eller ren kökshandduk och krossa med en kavel eller botten av en mugg tills de är helt söndersmulade.
  3. Nu är det dags att sätta ihop. Alternera lagren med kaksmulorna och yoghurtblandningen i ett runt dricksglas. Se till att det sista lagret är med kaksmulor eftersom det är "jorden" för maskarna.
  4. Garnera genom att placera maskarna på toppen av puddingen. Flo säger att tre är ett bra antal men det är upp till dig!
  5. Hugg in.

Näringsinformation

Kalorier369
Fett totalt5g
Kolhydrater totalt67g
Protein24g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein