Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Frozen proteinyoghurtbräck

Frozen proteinyoghurtbräck
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil

En söt och proteinrik godsak att ha på stand-by för cravings efter träningspasset.

Har du ett sug för ett snacks med lite crunchighet men försöker dra ner på chips och kakor? @Healthy_floflo har just det rätt för dig med det här söta och enkla receptet på youghurtbräck. Det har bara 80 kalorier per bit och är ett makrovänligt alternativ som dessutom kommer toppa upp ditt proteinintag.

Hennes hemlighet bakom det perfekta snacket är att lägga still en generös klick jordnötssmör till yoghurtblandingen. Du kan också göra receptet till ditt egna genom att experimentera med din favoritsmak av proteinpulver och vilka toppisngs du tillsätter. Flos vinnande kombo är mörk choklad, hackade mandlar och söta blåbär, det här helt klart värt att testa.

Det är den perfekta hälsosamma godbiten att göra på en söndagskväll så att du har ett lager i frysen för veckan som kommer. Vi älskar att ha något så gott och proteinrikt i beredskap efter ett gympass, så att du omedelbart kan tanka på med energi utan att behöva lägga tid på att förbereda det.

Receptet ger 10 bitar. https://youtu.be/LrLx2IsgE-Q

Ingredienser

Så här gör du

  1. Häll ner yoghurt, Impact Whey Protein och jordnötssmör i en skål och blanda tills du har en jämn smet.
  2. När du har en len blandning, bred ut den på en bakplåt till ett jämnt lager (Flo täcker sin plåt med bakplåtspapper så är det enklare att ta bort sedan).
  3. Addera dina favorittoppings - Flo använder blåbär tillsammans med hackade mandlar och mörk choklar.
  4. När det är färdigt ställer du försiktigt in det i frysen i några timmar tills det är fast.
  5. Ta ut ur frysen och skär upp i bitar eller dela med händerna och kasta i dig! Behåll det som blir över i en låda i frysen så att du kan ta en när du känner att du behöver en sötsak och ett enkelt snack.

Näringsinformation

Kalorier80
Fett totalt3g
Kolhydrater totalt4g
Protein8g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein