Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Clear Whey Regnbågsglass

Clear Whey Regnbågsglass
Lauren Dawes
Skribent och expert12 månader I år
Visa Lauren Dawes profil

Vi gör oss redo inför sommaren med det här otroligt fruktiga receptet.

De här uppfriskande Clear Whey Isolate regnbågsglassarna passar perfekt om du som oss är i förnekelse över att sommaren inte är här än. Det behöver inte ens sägas att de passar alldeles utmärkt soliga dagar, men oavsett vilket väder det är utomhus så hjälper de dig också att svalka ner dig efter träningspasset och ger dig en av de godaste proteinkickarna.

Varje av de här goda isglassarna är också fulla med vitaminer och mineraler från alla lager av frukt - och vi lyckades till och med smyga ner lite spenat i dem (oroa dig inte, du kommer inte känna smaken av den). Var kreativ med de smaker du väljer och bygg dig en egen glass, det är receptet är ett läckert sätt att ta tillvara på den frukt och grönsaker du har i frysen som börjar passera sitt bäst-före-datum.

Receptet ger 6 isglassar.

https://youtu.be/m1eOv9YegG4

Ingredienser

Till den tropiska:

Lager 1:Lager 2:Lager 3:

Till den med bär:

Lager 1:Lager 2:Lager 3:

Så här gör du

  1. Gör ett lager i taget genom att tillsätta ingredienserna i en liten mixer och blanda tills det blir slätt. Häll varje lager i 3 separata skålar.
  2. När du har allt klart, bygg dina lager i varje isglassform genom att lägga till en sked i taget av varje smakblandning.
  3. Frys över natten och njut sedan! Dessa är perfekta att ha i frysen för att ta fram en solig dag eller direkt efter att du har avslutat ett svettigt träningspass.

Näringsvärde per servering:

Kalorier Protein Kolhydrater Fett
Tropical 101 9.5g 12.9g 1.3g
Berry 85 6g 14.8g 0.6g

Prova de här Clear Proteinrecepten härnäst:

post_card id="1"] post_card id="2"] post_card id="3"]

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein