Hoppa till huvudinnehåll
RECEPT

Bakade havregryn med choklad | High protein

Bakade havregryn med choklad  | High protein
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Det här receptet smakar som att ha en klibbig, chokladkaka till frukost.

Det är enkelt att förstå varför bakade havregryn är en trend som har tagit internet med storm - frukost har aldrig förr smakat så lockande. Bli inte rädd för hur jäkla gott det här ser ut, vi lovar att det här proteinpackade och makrovänliga receptet är ett utmärkt komplement för din träningsplan.

Det här receptet tillagas inom loppet av några minuter och de choklad och hasselnötssmakande bakade havregrynen från Naill Kirkland är det perfekta sättet att värma upp en frostig vintermorgon. Vi kan ärligt inte vänta tills du får hugga in på det här.

Receptet ger 2 portioner

https://youtu.be/hQWi8a_lZQQ

Ingredienser

Alternativa toppings:

  • 1 msk. smält peanut butter
  • En näve med kakonibs eller chokladtoppar

Så här gör du

  1. Förvärm ugnen på 180°C/ 360°F.
  2. Bland ihop havregryn, whey protein, salt och bakpulver i en skål
  3. Lägg till mjölken och lönnsirapen och blanda tills det är helt blandat.
  4. Dela upp mixen i två små ugnssäkra skålar eller bakformar och addera sedan en tesked Protein spread i mitten av formen. Täck över med lite havregryn och tillaga i ugnen i 12 minuter.
  5. När de är färdigbakade, toppa genom att ringla över smält jordnötssmör och strö över lite kakanibs. Bara att hugga in!

Näringsinformation

Kalorier378
Fett totalt11g
Kolhydrater totalt46g
Protein21g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein