Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Nysläpp: Crayola X MP Activewear

Nysläpp: Crayola X MP Activewear
Monica Green
Skribent och expert7 månader I år
Visa Monica Green profil

Det nya samarbetet du inte visste att du behövde...Crayola X MP Activewear.

Det stämmer, vi har gått samman med Crayola för att skapa en kollektion som förenar deras livliga färger med MP:s funktionella och smickrande stilar. Roliga t-shirts med Crayolas karakteristiska logotyp, stödjande träningsset injicerade med ljusa färger, och avslappnade joggingskor och hoodies som kommer att bli ditt nya val för sköna dagar.

Här är allt du behöver veta om den nya kollektionen.

Vad är Crayola?

Ett måste i klassrummet, Crayola är det allra bästa när det handlar om konstmaterial. Du minns säkert hur du slogs med dina vänner om deras färgkritor i skolan, förmodligen ville du ha den färgrika Aquamarina för att färglägga havet på stranden du just ritat...

Med en historia som sträcker sig tillbaka till 1885 vet de vad de gör när det handlar om att få färgerna precis rätt. Därför tog vi deras hjälp för att skapa den här kollektionen.

Vad erbjuds?

Joggingset

Crayola Essentials Jogging- och Hoodie-set är designade med vardagen i åtanke. Eftersom de ör tillverkade med ett bomullsrikt tyg kommer du att vara mysig och bekväm oavsett om du ska till affären eller har en mysig dag i sängen. Dessutom är de tillverkade i livfulla Crayola-färger.

Välj mellan Outer Space Grey eller Aquamarine i damavdelningen och Outer Space Grey eller Cadet Blue i herravdelningen.

T-shirts

Oavsett om du vill ha en ny basplagg att lägga till i din garderob eller behöver ett nytt pumpcover är våe oversize Crayola Rest Day Tee perfekt.

Välj mellan Outer Space Grey eller Svart med den färgglada Crayola-logotypen.

Tights & BH-set

Vi kunde inte motstå att lägga till dessa fantastiska färger i några träningsset. Sportbehån med korsad rygg är designad för att ge stöd och skulptera, och tighsen smickrar kurvor för att hjälpa dig känna dig självsäker på gymmet. Dessutom är båda tillverkade med svettavledande teknologi, så du förblir torr under hela träningspasset.

Välj mellan Vivid Violet och Aquamarine.

Accessoarer

Letar du efter att komplettera dina träningskläder? Vi har det du behöver. Strumpor som matchar Crayola-joggingskor och leggings i de ikoniska färgerna, Aquamarine, Vivid Violet, Outer Space Grey och Cadet Blue.

Och håll dig vätskad med den ½-gallons vattenflaskan med den ikoniska Crayola-logotypen, eller unna dig själv en ny färgglad Crayola-shaker.

Hur är kvaliteten och materialet?

Crayola hoodies och joggers är tillverkade av ett bomullsrikt tyg blandat med polyester.

Crayola leggings och sport-bh är tillverkade av 97% nylon, vilket gör dem superhållbara för att följa med dig genom varje träningspass.

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein