Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Limited Edition kläder du inte vill missa den här Impact Week

Limited Edition kläder du inte vill missa den här Impact Week
Monica Green
Skribent och expert3 år I år
Visa Monica Green profil

Impact är inte långt borta och det här året höjer vi nivån.

Enorma rabatter under hela veckan på nästan allt. Det är en chans för våra kunder att prova de helt nya produkterna som vårt produktutvecklingsteam har arbetat med.

Detta innefattar kläder. Både stort rabatterade priser för våra redan befintliga kollektioner och produkter i en begränsad upplaga finns redo för dig att lägga vantarna på. Det kommer finnas några nya fräscha tillskott till kollektionen Tempo - en kollektion skapat för hårda träningspass som HIIT, styreträning och cardio - men nya plagg i speciella färger för Impact Week som ger dig den där självförtroendeboosten när du kliver in på gymmet.

Tempokollektionen är modig, stilsäker och designad för höga prestationer i alla träningspass. Det här är allt du behöver veta om produkterna i den här kollektionen.

Tempo Danger Sport-BH för henne

Känn din bekväm och med stöd oavsett vilka utmaningar ditt träningspass för med sig med Tempo Sport-BH.

Det höga strecthvävda konstruktionen tillåter ett optimalt rörelseomfång och zonen med ventilation hjälper dig att känna dig sval genom hela ditt pass.

Med den iögonfallande färgen danger kommer du känna sig ostoppbar.

Tempo Danger Leggings för henne

Squatsäkra, sömlösa och bekväma. Behöver jag säga mer än så? Okej, jag ska.

Tempo seamless leggings har en sömlös design för komfort, är konstruerade med stretchvävd textil som är squatsäker och ventilerande paneler som håller dig sval utan att begränsa din rörlighet.

Med färgen danger kommer du självsäkert spatsera genom gymmet.

 

Tempo Black Joggers för honom

Tempo joggers får jobbet gjort oavsett om det gäller att ha något att chilla, ta dig från gymmet eller stödja dig genom varje set. De har ett midjeband i mesh för komfort, ventilation är varma områden som håller dig sval och fickor med dragkedjor som håller dina ägodelar säkert på plats. Du kommer aldrig glömma hörlurarna på squatracken igen.

Tempo 1/4 Zip för honom

En nödvändighet i varje garderob. 1/4 ziptröjan håller dig sval med meshpaneler i varma kroppsområden och är tillverkad med ett mjukt och bekvämt material i form av återvunnen polyester, vilket också gör det här plagget lite mer hållbart.

Det är ett perfekt plagg för en promenad under en aktiv vilodag, tung pushdag eller bara att ta det lugnt i.

Tempo T-shirt för honom

Den här levererar exakt det som står i beskrivningen. Det är ett viktigt plagg i alla garderober - baströjan. Den sömlösa konstruktionen ger ett optimalt rörelseomfång och komfort genom dina träningspass och texturen i designen tillför också lite stil.

Att ta med sig

Håll dig under radarn med plagg från tempokollektionens limited editionfärger eller gör ett intryck med Danger Tempokollektionen. Men skynda dig, de exklusiva plaggen för Impact Week är begränsade.

KOSTTILLSKOTT

Impact week ger dig mer | Allt du behöver veta

Ta reda på mer om var du hittar de erbjudanden på dina gamla favoriter och senaste nyheterna.

3 år I årAv Monica Green
KOSTTILLSKOTT

Din guide över kosttillskott inför Impact Week

Ta reda på vilka kosttillskott som passar dig bäst.

2 år I årAv Myprotein

Vill du veta mer om våra fantastiska erbjudanden under Impact Week? Läs de här artiklarna härnäst:

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein