Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Impact week ger dig mer | Allt du behöver veta

Impact week ger dig mer | Allt du behöver veta
Monica Green
Skribent och expert3 år I år
Visa Monica Green profil

Om du har varit en kund hos oss ett tag så vet du att vi älskar en bra rea. Black Friday är ett av våra största event, men vi ville ha mer...

Det är där Impact Week kommer in i bilden. En exklusiv period med rabatter och erbjudanden för att hjälpa dig att fylla på ditt förråd, precis i tid för en september-omstart.

Vi har också en helt ny begränsad upplaga av smaken Pistageglass. Japp, denna ikoniska smak finns nu tillgänglig i några av de mest älskade kosttillskotten, inklusive Impact Whey och Coffee Boost Whey.

För att hjälpa dig att förbereda dig för en virvelvind av erbjudanden och rabatter, här är allt du behöver veta om Impact Week.

Vad är Impact Week?

Kortfattat så är Impact Week ett veckolångt event med fantastiska erbjudandet på alla dina favoritprodukter från MyProtein såväl som några av våra nyaste innovationer.

Vi kommer ha exklusiva rabatter på vår hemsida och sociala medier under en begränsad tid. Du kommer inte vilja missa det här.

Våra ambassadörer ville inte heller missa allt de roliga, så håll ögonen på din favoritambassadör för MyProtein eftersom några ännu större och exklusiva erbjudanden och rabattkoder kan komma att dyka upp på deras sidor också...

Våra ambassadörer vill inte heller missa allt det roliga så håll utkik på sociala medier hos dina favoriter bland MyProteins ambassadörer för exklusiva erbjudandet och rabattkoder.

När är Impact Week?

I år kickstartar vi Impact Week den 1a september och den pågår fram till den 14e september. Så börja göra din lista nu och fynda dessa erbjudanden så länge du kan.

Vilka erbjudanden kan jag få under Impact Week?

Vi kommer ha rabatter på hela hemsidan under Impact Week men rabatter här, där och överallt. Skriv upp dig på vår maillista för att säkerställa att du inte missar något! Rabatter kommer finnas för kläder, kosttillskott, snacks - mer eller mindre allt. Det här är vår andra Impact Week och även om vi gjorde det stort förra året kommer det bli ännu större i år.

Vilka produkter ska jag leta efter?

Tro inte att vi skulle snåla med nya produkter, eller hur?

Teamet för ny produktutveckling har arbetat hårt i år för att introducera en helt ny ikonisk smak till några av dina favorit kosttillskott... OK, hemligheten är ute, det är Pistasch och Pistaschglass. Sött, uppfriskande och otroligt krämigt, detta är inte något du vill missa. Håll även utkik, för snart kommer vi att ha massor av pistaschsmakande recept på gång.

Att ta med sig

Vi kände att du förtjänade att friska upp tillskottsförrådet och därför är Impact Week här som hjälp. Snappa upp alla dina favoriter och testa några av våra nya kreationer också.

Vi kommer ha flera händelser som du kan involvera dig i under veckan, så bege dig till vår Instagram och håll dig uppdaterad.

 

Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein