Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Din guide över kosttillskott inför Impact Week

Din guide över kosttillskott inför Impact Week
Myprotein
Skribent och expert2 år I år
Visa Myprotein profil

Kosttillskottsvärlden kan kännas överväldigande även för erfarna proffs. Turligt nog så har vi fått hjälp av experter med att ge råd och bryta ner funktionerna och fördelarna med tillskott och kostprodukter. På det viset kan du bestämma vad som är bäst för dig och dina mål.

Dessutom finns det inget bättre tillfället att lagra upp med detta än under Impact Week. Utöver våra expertråd kommer vi erbjuda seriösa rabatter på nästan allt. Precis i rätt tid för sommaren.

Mål

Viktnedgång

Det viktigaste för en viktnedgång är ett kaloriunderskott, det vill säga att bränna fler kalorier än du konsumerar. Det finns många sätt att uppnå det här målet. Följande produkter kan arbeta på olika sätt för att hjälpa till att stödja fettminskning, bevara muskelmassa och kontrollera ditt kaloriintag.

Impact Diet Whey

  • Per servering innehåller Impact Diet vassleprotein, 39g protein, 1g glutamin och endast 220 kalorier. den innehåller också kolin vilket stöttar ämnesomsättningen.
  • Impact Diet Whey förser dig mer protein och hjälper dig att känna dig mätt samtidigt som den skyddar din muskelmassa även under ett kaloriunderskott.1 Protein saktar ner ämnesomsättningen, vilket kan göra att du känner dig mättare under längre perioder och kan hjälpa till att motverka ett överätande.2 Impact Diet Whey drar också ner på kolhydraterna samtidigt som det ger dig högkvalitativt protein som hjälper musklerna att repareras.3 Kolin och glutamin är två ändra näringsämnen som har visats stödja viktnedgång.4,5

Impact Diet Lean

  • Impact Diet Lean är ett proteinrikt pulver med många ingredienser (kostfibrer, vitaminer och mineraler) för att främja viktminskning.
  • Impact Diet Lean är också hjälpsamt för att höja ditt dagliga fiberintag.6 Fibrer är en form av kolhydrat som kroppen inte kan smälta; det gör att vi känner oss mätta. LeanBiome, en ingrediens i Impact Diet Lean, och en dos med 17g protein per portion kommer hålla dig mätt och belåten och därmed mindre benägen att överstiga dina kalorimål.

CLA

  • CLA (konjugerad linolsyra) förekommer naturligt i Omega-6 fettsyror som vi kan få från livsmedel, men vår kropp kan inte skapa det på egen väg.
  • En del forskning har visat att CLA kan stödja viktminskning hos överviktiga populationer. Att ta CLA för sig ger dig de näringsämnena utan de extra kalorierna som tillkommer med livsmedlen som kött och mejeriprodukter.

FlavDrops

  • Om du vill tillsätta smak till din mat utan att tillsätta socker och kalorier så är FlavDrops perfekt. Det finns fler än 15 olika kalorifria smaker.
  • När det kommer till viktnedgång är ett kaloriunderskott den viktigaste faktorn och Flavdrops kan söta din mat utan några extra kalorier.

Bygga muskler

Muskeltillväxt är ett vanligt mål som ofta görs mer komplicerat än det är. För att lägga på sig muskler behöver du mycket kalorier, ett styrketräningsprogram och tillräckligt med protein för att hjälpa dina muskler att repareras och byggas efter träningen.3Tillskott är toppen för att främja muskeltillväxt eftersom de ger dig den näring och energy som du behöver.

Kreatinmonohydat

  • Kreatin är ett populärt kosttillskott för att bygga muskler. Kreatin anses vara det mest effektiva ergogena tillskottet för att hjälpa till att bygga muskler och öka träningskapaciteten med hög intensitet.8
  • Genom att ta kreatin regelbundet kan dina muskler maximera sina kreatindepåer som en förberedelse för muskeluppbyggnad.

    Clear Whey Gainer

  • Bygga muskler kräver tre faktorer:  tillräckligt med kalorier, tillräckligt med protein och tillräckligt med träning.9 Clear Whey Gainer är det bästa proteinvalet för att bygga muskler och ger dig den energi och de näringsämnen du behöver för att ge musklerna bränsle till tillväxt.9
  • Ett proteinpulver som Clear Whey Gainer stödjer både genom kalorier och protein men är ett uppfriskande alternativ varken är krämigt eller tungt i smaken.
KOSTTILLSKOTT

Vad är Clear Protein? | Fördelar, Bieffekter & Dosering

Nutritionisten hjälper dig att hitta ett Clear Protein som matchar dina mål.

1 år I årAv Monica Green

All-Natural Peanutbutter

  • Jordnötssmör är en näringsrik källa till proteiner och kalorier och enkel att få in i många kosthållningar inklusive vegansk och vegetarisk.
  • Det innehåller många hälsosamma fetter vilket kan hjälpa till att höja ditt kalori- och proteinintag. Båda är viktiga för att bygga muskler.

Havregryn

  • Havregryn är en utmärkt källa till fullkorn, fibrer kolhydrater och växtbaserat protein som stödjer din träning och din generella hälsa.
  • När du bygger muskler kan havregryn bidra med ett växtbaserat protein och en fullkornskolhydrat som hjälper till att ge den energi din kropp behöver för att orka ta sig igenom tunga träningspass

Tona kroppen

Att tona kroppen är ett vanligt mål. Ditt mål är varken att gå ner i vikt eller bulka men du vill främja fettförbränning och fortfarande behålla muskelmassa i processen. Följande tillskott stödjer en förändring av kroppskompositionen om det konsumeras som en del av en hälsosam kost tillsammans med en väl avvägd träningsplan.

Clear Whey Isolate

  • Clear Whey Isolate är ett prisvinnande alternativ till vanligt vassleprotein. Packad med 20g protein per servering är det är det bästa alternativet när du vill ta en paus från krämiga proteinshakes. Det kommer i en rad olika uppfriskande smaker och smakar fantastiskt oavsett tid på dygnet.
  • Clear Whey Isolate ger ett högkvalitativt raffinerat protein som kan främja en ren muskelmassa även om du är i ett kaloriunderskott ett pressar extra hårt på gymmet.2 Med näst intill inget socker eller fett är Clear Whey Isolate perfekt för dig med toningmål.

Impact Whey Isolate

  • Impact Whey Isolate är ett av de renaste proteinalternativen på marknaden och innehåller 90% protein och 23g protein per servering. Det passar utmärkt efter träningen, som ett mellanmål eller tillskott till din måltid närsomhelst under dagen.
  • När du försöker tona upp kroppen utan att bulka är det viktigt att välja rena proteinkällor utan extra kolhydrater och kalorier. Att hålla proteinintaget högt utan att tillföra extra kalorier är viktigt för att behålla din hälsosamma muskelmassa.
  • Impact Whey Isolate har många smaker som hjälper dig att möta dina proteinbehov samtidigt som du håller saker intressant.

Soy Protein Isolate

  • Om du vill ha ett högkvalitativt protein med har en vegetarisk eller vegansk kosthållning är Soy Protein Isolate ett bra alternativ. Det består av 90% protein och ger 27g protein per servering, det har en låg sockerhalt och är idealt för en växtbaserad livsstil.
  • Vegetarianer och Veganer som vill främja en tonad kropp samtidigt som de arbetar hårt på gymmet behöver en ren proteinkälla, som Soy Protein Isolate, som stödjer deras mål. Med mindre än 110 kalorier per servering är Soy Protein Isolate ett utmärkt alternativ för den som vill tona kroppen.

Att komma igång

Om du är ny när det kommer till tillskottsrutiner och inte är säker på var du ska börja så är det är några utmärkta basalternativ för dig att prova. Från vassleproteinpulver för att främja din muskelhälsa eller en vegansk proteinblandning så kommer du säkert hitta en smak du tycker om. Oavsett om du vill ersätta mindre hälsosamma snacks med en shake eller använda det efter träningspasset så är proteinpulver optimalt för din hälsoresa.

Impact Whey Protein

  • Impact Whey Protein är ett premiumalternativ med 21g protein per servering. Med upp till 40 olika smaker är det nästa garanterat att du kommer hitta något som du älskar. Inkludera det i mellanmål eller en shake när du vill under dagen.
  • Om du precis har kommit igång och vill stötta din kropp och din generella hälsa så är Impact Whey Protein en produkt utan oklarheter som kan förse dig med det protein du behöver för att känna dig energifylld och redo för vad dagen än för med sig. Det är enkelt att bland med vatten men mångsidigt nog att kunna användas i många olika recept. Impact Whey är helt enkelt den perfekta produkten att ha till hands.

Vegan Protein Blend

  • Om du följer en växtbaserat kost vet du troligen att du genom att använda flera källor av växtbaserat protein kan uppnå den bästa aminosyraprofilen, och Vegan Protein Blend gör just detta. Det är tillverkat av proteinisolat från ärtor och bondbönor och ger hela 22g protein per servering.
  • Om du är en växtbaserat atlet som precis har kommit gång kan användandet av Vegan Protein Blend vara ett stort steg upp för att främja din hälsa och dina idrottsrelaterade mål.

Återhämtning

Vi vet att hård träning kan kännas bra. En del av oss längtar efter de där intensiva träningspassen. Däremot är det precis lika viktigt att få tillräckligt med återhämtning både för kroppen och sinnet. Att ge dig själv tid till återhämtning och återuppbyggnad är en fundamental del i en framgångsrik träningsplan.

Relax Gummies

  • Att få en kvalitativ vila och tillräckligt med sömn för en optimal återhämtning är lika viktigt som det arbetet du lägger ner på gymmet. Relax Gummies innehåller en unik blandning av vitaminer, mineraler och naturliga extrakt för att främja den psykologiska funktionen och minska oxidativ stress. 9,10
  • En adekvat återhämtning är lika viktigt för dina mål som träningen. Om du inte ger dina muskler, sinnet och kroppen tiden att vila och reparera kommer du inte fungera som bäst. Relax Gummies kan hjälpa dig när du är färdig med det hårda arbetet och är redo att ställa om till vila och att ladda batterierna.

Slow-release Casein

  • Även om de flesta av oss vet hur viktigt det är att få i sig tillräckligt protein men vi kanske inte tänker lika mycket kring vilken typ av protein som är bäst för en vilket tid under dagen. Även om vassleprotein fungerar snabbt efter ett träningspass för att hjälpa kroppen att bygga och repareras,2, så absorberas kasein långsammare och över en längre period.11
  • När du känner att du behöver höja ditt proteinintag i slutet av dagen eller om du har ett träningspass senare under dagen så är Slow-Release Casein det perfekta proteinalternativet för att främja reparation och byggning av dina muskler när du sover. Optimera muskelåterhämtningen över natten genom att använda Slow-release Casein, det kan vara den extra boosten som dina muskler behöver inför ditt nästa hårda träningspass.

Overnight Recovery Blend

  • En unik all-in-one-blandning med 45g protein per servering, Overnight Recovery Blend kombinerar flera proteinkällor tillsammans med glutamin för att stödja muskelåterhämtning.12
  • En kompletterande blandning av kasein med långsam frisättning och ägg- och mjölkprotein, stödjer dina muskler att reparera och återuppbygga samtidigt som den hjälper dig att må som bäst inför ditt nästa träningspass. Overnight Recovery Blend har alla ingredienser för att främja återhämtning.

Hälsosamma snacks

Många av oss blir hungriga mellan måltiderna. Att snacksa är normalt och trevligt. Däremot är några snacksalternativ motarbetande till framsteg i gymmet. Genom att planera innan och ha några proteinpackade snacks tillhanda kan du tillfredsställa dina cravings och samtidigt stödja dina muskler.

Impact Protein Bar

  • Impact Protein Bars innehåller 45g protein är ett enkelt snacks på språng. Det har ett lågt socker innehåll och är fiberrikt, Impact Protein Bars kan stödja dina fitnessmål och hålla dig tillfredsställd närsomhelst under dagen.
  • När du är på språng kan det ibland vara svårt att hitta hälsosamma val. Genom att ha med dig ett mellanmål som är protein- och fiberrikt och inte bara stödjer dina muskler utan också stillar dina cravings är det mindre troligt att du överäter senare under dagen.2

Layered Bar

  • Layered Protein Bar smakar som en frestande godisbit men innehåller högkvalitativt protein, kolhydrater och fibrer allt i en smidig bar. Med över 20g protein och i en rad olika smaker att välja mellan är det enkelt att tillfredsställa dina snackscravings.
  • De sex lagren av smak och textur kan stilla alla cravings utan att du ställer åt sidan dina mål. Fokusera på måltider och snacka som innehåller både protein och fibrer det kan göra att du känner dig mätt och belåten och på topp.

Vegan Double Dough Brownie

  • Det här passar perfekt för den som följer en växtbaserad kost och behöver en boost av läckert smakande näring på vägen. Vegan Double Dough Brownie är en smakrik godbit som kombinerar det bästa av både kakor och brownies - med en minimal mängd socker och fett. Den innehåller 13g växtbaserat protein tillsammans med fibrer som håller kroppen välfungerande.
  • Medan det finns många tillgängliga proteinbars med vassleprotein men med Vegan Double Cookie Dough Brownie så kan vegetarianer och veganer njuta av växtbaserat protein. Det är en proteinrikt snacks som enkelt kan kastas ner i kontorslådan, ryggsäcken eller handväskan så att det finns redo när du behöver höja upp ditt proteinintag under dagen.

Allmän hälsa

Tillskott och näringsprodukter är inte bara för gymbesökare. En hälsosam och välbalanserad kost är viktig, men ibland är det svårt att säkerställa att du får i dig alla de näringsämnen du behöver för att hålla dig hälsosam enbart genom kosten. Vitamin- och mineraltillskott är utmärkt för att hjälpa dig främja till allmänna hälsa.

Multivitamin Gummies

  • Även när vi gör vårt bästa för att äta hälsosamt så kan vår kost ibland falla lite kort när det kommer till det ideala antalet vitaminer och mineraler som våra kroppar behöver. Multivitamin Gummies innehåller en blandning av 11 vitaminer och mineraler och hjälper till att täcka eventuella luckor i kosten.
  • Våra kroppar är effektiva maskinerier men de kan inte skapa alla de vitaminer och mineraler som vi behöver för att fungera som bäst. Om vi inte tillsätter viktigt näringsämnen genom mat kan det vara hjälpsamt att ta multivitaminer för att täcka alla baser. Multivitamin Gummies innehåller de essentiella näringsämnena som våra kroppar behöver för att ge oss en boost även de dagar vi kanske hamnar efter i kosten.

Att ta med sig

Under Impact Week kommer vi erbjuda 45% rabatt på nästa allt så vilken tid är bättre än nu att lagra upp med tillskott? Oavsett vilket mål du har - gå ner i vikt, bulka, tona kroppen, lägga på dig muskelmassa - så finns det många tillskott och mineraler som stöttar dig på din resa.

KOSTTILLSKOTT

Impact week ger dig mer | Allt du behöver veta

Ta reda på mer om var du hittar de erbjudanden på dina gamla favoriter och senaste nyheterna.

3 år I årAv Monica Green

Vill du veta mer om Impact Week? Läs mer här:

  1. Johnston, B. C., Kanters, S., Bandayrel, K., Wu, P., Naji, F., Siemieniuk, R. A., … & Mills, E. J. (2014). Comparison of weight loss among named diet programs in overweight and obese adults: a meta-analysis. Jama, 312(9), 923-933.
  2. Paddon-Jones, D., Westman, E., Mattes, R. D., Wolfe, R. R., Astrup, A., & Westerterp-Plantenga, M. (2008). Protein, weight management, and satiety. The American journal of clinical nutrition, 87(5), 1558S-1561S. 
  3. Ivy, J. L. (2004). Regulation of muscle glycogen repletion, muscle protein synthesis and repair following exercise. Journal of sports science & medicine, 3(3), 131. 
  4. Elsawy, G., Abdelrahman, O., & Hamza, A. (2014). Effect of choline supplementation on rapid weight loss and biochemical variables among female taekwondo and judo athletes. Journal of human kinetics, 40, 77. 
  5. Laviano, A., Molfino, A., Lacaria, M. T., Canelli, A., De Leo, S., Preziosa, I., & Rossi Fanelli, F. (2014). Glutamine supplementation favors weight loss in nondieting obese female patients. A pilot study. European journal of clinical nutrition, 68(11), 1264-1266. 
  6. Howarth, N. C., Saltzman, E., & Roberts, S. B. (2001). Dietary fiber and weight regulation. Nutrition reviews, 59(5), 129-139. 
  7. Chen, S. C., Lin, Y. H., Huang, H. P., Hsu, W. L., Houng, J. Y., & Huang, C. K. (2012). Effect of conjugated linoleic acid supplementation on weight loss and body fat composition in a Chinese population. Nutrition, 28(5), 559-565. 
  8. Buford, T. W., Kreider, R. B., Stout, J. R., Greenwood, M., Campbell, B., Spano, M., … & Antonio, J. (2007). International Society of Sports Nutrition position stand: creatine supplementation and exercise. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 4(1), 1-8. 
  9. Patrick J Stover, Martha S Field, Vitamin B-6, Advances in Nutrition, Volume 6, Issue 1, January 2015, Pages 132–133, https://doi.org/10.3945/an.113.005207 
  10. Yamauchi, R. (1997). Vitamin E: mechanism of its antioxidant activity. Food Science and Technology International, Tokyo, 3(4), 301-309. 
  11. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism, 303(1), E152-E162. 
  12. Street, B., Byrne, C., & Eston, R. (2011). Glutamine supplementation in recovery from eccentric exercise attenuates strength loss and muscle soreness. Journal of Exercise Science & Fitness, 9(2), 116-122. 
Myprotein
Skribent och expert
Visa Myprotein profil
myprotein