Vassleberikat Nötsmör - Jordnöt

Proteinrik jordnötssmör

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

69 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Nu introducerar vi Myproteins Peanut WHEY BUTTERTM och förvandlar din gamla favorit till någonting extraordinärt! I vårt laboratorium specialutrustat för att tillverka nötsmör har vi designat en anmärkningsvärd fusion mellan vassleisolat och nötsmör och gjort den i en rad olika smaker. Med mer än 35 % mer protein än vanligt jordnötssmör från en mataffär, är vår senaste innovation ännu en i raden av proteinrika produkter som bidrar till att öka i muskelmassa.

Det här jordnöttsmöret har en rad andra fördelar. Att ersätta mättat fett med omättat fett i dieten bidrar till att bibehålla normala kolesterolvärden, och en av fördelarna med det här jordnötssmöret är att det har ett högt innehåll av enkelomättat fett. Dessutom har våra utvecklare sett till att vårt Peanut WHEY BUTTERTM har lågt socker- och saltinnehåll, vilket gör det till det skuldfria nötsmör din fysik alltid har längtat efter. Vi har inte bara höjt den näringsmässiga profilen på nötsmöret, våra supersmarta utvecklare har dessutom gjort den tillgänglig i flera lyxiga smaker.

På Myprotein anser vi verkligen att den här produkten är en game-changer för alla som tar sin träning och kost seriöst. Med sin otroliga mångsidighet kan du använda det här nötsmöret till praktiskt taget vilken rätt som helst, och ge måltiden en smak- och proteininjektion. Varför inte använda som pålägg på en riskaka, i din smoothie, eller som tillbehör till något av våra utsökta proteinrika mellanmål?

Myproteins Peanut WHEY BUTTERTM är proteinrik, och kommer bidra till att öka, bibehålla och återhämta muskelmassa/muskelvävnad.

Fördelar

  • Innehåller mer än 35 % mer protein än vanligt jordnötssmör från mataffären
  • Fullproppad med hälsosamma fetter
  • Finns i flera läckra smaker

Rekommenderad användning

Utmärkt att använda som pålägg eller i matlagning. En viss separering av oljor är naturligt, bara att blanda in igen.

 

Ingredienser

Naturel: Rostade Jordnötter (49%), vassleproteinisolat (Mjölk) (innehåller emulgeringsmedel (Sojalecitin)) (28% ), extra Virgin Kallpressad Rapsolja, Sötningsmedel (Sucralose)

Smaksatt: Rostade Jordnötter (49%), vassleproteinisolat ( mjölk ) (innehåller emulgeringsmedel (Sojalecitin)) (28%), extra Virgin Kallpressad Rapsolja, naturlig smakämnen, sötningsmedel (sukralos).

För allergener, se ingredienser som anges i fet . Kan innehålla nötter.

Näringsinnehåll

Nutritional Information

  Per 100g  
Energi 2552 kJ/614 kcal  
Fett 46 g  
  varav mättat 4.7 g  
  varav enkelomättat 32 g  
  varav fleromättat 7.4 g  
Kolhydrater 11 g  
  varav socker 3.2 g  
Fiber 2.1 g  
Protein 38 g  
Salt 0.18 g  

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Vassleberikat Nötsmör - Jordnöt

Välj bild

Vassleberikat Nötsmör - Jordnöt