IMPACT WEEK SALE: UPP TILL 70% RABATT + 15% EXTRA MED KOD: MER & GÅVOR | SLUTAR OM: 0 0 : 0 0 : 0 0 : Timmar 0 0 : Minuter 0 0 Sekunder

Leverantörslöfte

Vi på Myprotein strävar efter att leverera bästa möjliga kundupplevelse. Vi sätter en ära i våra innovativa produkter av högsta kvalitet som dessutom är etiskt och ansvarsfullt tillverkade.

Innan vi sluter avtal med en ny leverantör säkerställer vi att leverantören möter våra högt ställda krav vad gäller kvalitet, säkerhet, klimatansvar och socialt ansvar. Tack vare dessa mätbara kvaliteter kan vi vara transparenta gentemot våra kunder och säkerställa att alla våra produkter levererar vad vi utlovar. Alla våra leverantörer är noggrant granskade och SEDEX- eller BSCI-märkta och vi är mycket nogräknade när vi väljer vilka leverantörer vi samarbetar med för att bibehålla absolut högsta kvalitet.

Alla våra produkter utsätts för tester och håller de inte högsta kvalitet sorteras de ut, detta för att säkerställa att de är hållbart tillverkade och kontrollerade enligt REACH (Registration, Evaluation, Authorisation & restriction of Chemicals).

Vi har gjort det till vår mission att säkerställa att vi även fortsättningsvis producerar alla våra produkter hållbart och etiskt så att vi kan hjälpa våra kunder att inte bara nå utan också överträffa sina målsättningar inom träning och prestation – med gott samvete.

Större potential. Mer utveckling. Bättre prestation.