IMPACT WEEK SALE: UPP TILL 70% RABATT + 15% EXTRA MED KOD: MER & GÅVOR | SLUTAR OM: 0 0 : 0 0 : 0 0 : Timmar 0 0 : Minuter 0 0 Sekunder
Vetenskapen bakom ambitionen

Vetenskapen bakom ambitionen

Läs om hur vår produktion resulterar i kosttillskott av högsta kvalitet

Varför välja Myprotein?

Varför välja Myprotein?

När det kommer till kosttillskott, levererar vi endast produkter av bästa kvalitet och värde. Det kan vi göra eftersom vi alltid använder ingredienser av finaste kvalitet, de mest pålitliga leverantörerna och våra state-of-art-anläggningar för att slippa onödiga kostnader, medan in-house-tester garanterar 100% renhet. 


Vårt dedikerade produktutvecklingsteam formulerar vårt omfattande sortiment baserat på den senaste vetenskapliga forskningen och vi använder oss bara av ackrediterade leverantörer för att gå igenom vår strikta godkännandeprocess. Det betyder att alla våra produkter alltid upprätthåller en strikt Europerisk och global standard.


Vi använder de senaste upptäcktsteknikerna, såsom avancerad närainfraröd testning, för att vi ska uppfylla alla interna och externa kvalitetsstandarder, inklusive godkännande från Vegetarian and Vegan Societies, och the Soil Association. Med över 350 produkter och ett dedikerat team ger vi dig tillgång till de senaste och mest avancerade hälsoprodukterna.


Vårt kundservice team finns 7 dagar i veckan för att hjälpa till med eventuella problem eller frågor.

Vår expertid, deras kvalitetskontroll

Myprotein technology

Vår teknologi

Vi har investerat i en hypermodern maskinpark för att säkerställa att vi kan leverera produkter i världsklass in-house. Maskinparken innehåller bland annat avancerade filtreringssystem, röntgenmaskiner, nära infrarött-test för att säkerställa överlägsen kvalitet.


Vi genomför kvalitetskontroller genom hela produktionslinjen för att försäkra oss om att de produkter som lämnar vår fabrik håller högsta klass. Som en del i detta testar vi råvarorna som kommer in i vår fabrik liksom färdiga produkter som lämnar densamma. Det gör att du som kund kan lita på att vi levererar kvalitet, smak och marknadsledande tillskott i Europa.