SPARA 38% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 38SE
APP DEAL: 40% RABATT PÅ ALLT* + FRI FRAKT MED KOD: APPSE

MYPROTEIN har åtagit sig att skydda våra kunders integritet. Ta dig tid att granska detta meddelande som förklarar vilken information vi samlar in om dig, hur vi använder den och dina rättigheter. THG Nutrition Limited (“MYPROTEIN”, “vi” eller “oss”) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas in via eller i samband med MYPROTEIN och eventuella tillhörande appar ("Webbplatsen").

Om du är bosatt i Kalifornien, se även avsnitt 13. "California Privacy Supplement" för information om kategorierna av personlig information vi samlar in och dina rättigheter enligt Kaliforniens integritetslagar.

  1. Vilka personuppgifter vi samlar in och hur

    Personuppgifter, eller personlig information, avser all information om en individ som den personen kan identifieras från.
    Personuppgifter, eller personlig information, avser all information om en individ som den personen kan identifieras från.

    • Registrerings- och profilinformation, såsom information du lämnar till oss när du använder vår webbplats, t.ex. ditt namn, kontaktuppgifter, kön och all information som du lägger till i din kontoprofil. Till exempel kan vi tillåta dig att förse ytterligare (frivillig) information, såsom din kroppstyp, hudtyp, hårtyp, hårkondition, träningsschema, prestationsmål, längd och vikt.
    • Transaktions- och faktureringsinformation, om du gör några köp från oss eller använder vår webbplats, t.ex. kredit-/betalkortsuppgifter och leverans- och leveransinformation.
    • Register över din kommunikation och interaktion med oss, till exempel när du e-postar, ringer eller på annat sätt kontaktar oss, samlar vi in och upprätthåller dina kontaktuppgifter, kommunikation och våra svar. Vi upprätthåller också register över kommunikation och information som du lägger upp i chattsessioner, forum och i andra delar av webbplatsen och på våra sociala mediekanaler.
    • Utlottningar, tävlingar och kampanjinformation, såsom information du ger oss när du deltar i en tävling eller kampanj.
    • Undersökningar och produktrecensioner, t.ex. om du deltar i en av våra undersökningar eller lämnar information till oss som en del av produkt- eller tjänstrecensioner.
    • Evenemang t.ex. om du registrerar dig för eller deltar i ett evenemang som vi är värd för eller sponsrar, kan vi samla in information relaterad till din registrering till och deltagande i ett sådant evenemang.
    • Marknads- och kommunikationsdata t.ex. register över dina preferenser om att ta emot marknadsföring och kommunikation från oss.
    • Foundation Finder-verktyget - om du väljer att använda detta ber vi dig ladda upp ett fotografi och svara på några frågor så att vi kan rekommendera en make-up foundation som matchar din hudton och stilen du är ute efter.
    • Om du handlar i en av våra butiker kan vi kombinera all information du ger oss i butik (t.ex. när du gör ett köp eller går med i vår e-postlista i butiken ) med den information vi annars samlar in om dig.

    Personuppgifter samlas in automatiskt. Vi samlar automatiskt in personuppgifter relaterade till din användning av vår webbplats och interaktioner med oss och andra, t.ex. använder cookies och pixeltaggar, samt information vi hämtar om dig och din användning av webbplatsen. Detta inkluderar:

    • Enhets- och webbläsarinformation. Vi använder cookies, loggfiler, pixeltaggar och andra spårningstekniker för att automatiskt samla in information när användare går in på eller använder vår webbplats. Detta kan inkludera IP-adress, allmän platsinformation, domännamn, sidvisningar, en datum-/tidsstämpel, webbläsartyp, enhetstyp, enhets-ID, internetleverantör, hänvisnings- och utgångsadresser, operativsystem, språk, klickströmsdata och liknande enhet och användningsinformation. För mer information, se avsnitt 4 "Cookies och anpassning" nedan.
    • Aktiviteter och användningsinformation relaterad till din användning av webbplatsen, såsom klickade länkar, sökningar, använda funktioner, visade föremål, tid som spenderats på webbplatsen, uppladdade filer, produkter och artiklar du visar och artiklar du lägger till i din varukorg.
    • Platsinformation. Vi kan samla in eller härleda platsinformation om dig, till exempel via din IP-adress. Med din tillåtelse kan vi också samla in geolokaliseringsinformation från din enhet. Du kan stänga av platsdatadelning via enhetens inställningar.

    Personliga uppgifter vi får från andra källor. Under vissa omständigheter kan vi ta emot personuppgifter från tredje part, inklusive:

    • Verifieringsdata: t.ex. data som samlats in från tredje parts tjänsteleverantörer som används för att verifiera din identitet och förhindra bedräglig aktivitet.
    • Övervakning av sociala medier: Om du besöker våra sidor på webbplatser för sociala medier, samlar vi in information som vad du klickar på och visar, dina kommentarer, gilla-markeringar och reaktioner, din plats (land/region), information om din enhet och internetanslutning, din profildetaljer för sociala medier och användar-ID.
    • Operatörer av andra webbplatser: Vi kan få produktrecensioner från operatörer av andra webbplatser och visa sådana recensioner på vår egen webbplats.
    • Demografisk information: Vi kan få demografisk information från tredjepartsannonseringspartner för att hjälpa oss att bättre anpassa annonser. Se avsnitt 4 "Cookies och anpassning" för mer information.

  2. Hur vi använder personuppgifter

    Beroende på hur du använder vår webbplats, dina interaktioner med oss och de behörigheter du ger oss, inkluderar de syften som vi använder dina personuppgifter för:

    • Onlinekonton. För att registrera dig som kund och underhålla ditt onlinekonto.
    • Uppfylla beställningar. För att utföra din beställning, inklusive hantering av betalningar, avgifter, återbetalningar och returer.
    • Svara på dina förfrågningar. För att hantera och svara på eventuella frågor eller klagomål till vårt kundtjänstteam.
    • Ge rekommendationer. Om du använder våra produktsökningsverktyg, till exempel vår Foundation Finder, använder vi informationen du tillhandahåller för att rekommendera produkter åt dig. Vi kommer också att använda bilden, information om rekommenderade produkter och all feedback för att ytterligare förbättra verktygets funktion och relaterade tjänster, eller för att utveckla liknande verktyg och tjänster.
    • Hantera vår relation med dig. För att meddela dig om tjänsterelaterade frågor som ändringar av våra villkor eller sekretesspolicy.
    • Anpassa innehåll och upplevelser. För att anpassa webbplatsen och visa dig innehåll som vi tror att du kommer att vara mest intresserad av, baserat på din kontoinformation, din köphistorik och din surfaktivitet.
    • Driva och förbättra webbplatsen och vår verksamhet. För att visa webbplatsen och dess typsnitt (som kan inkludera Google Fonts), förbättra och underhålla webbplatsen och övervaka dess användning, för att bättre förstå hur användare får tillgång till och använder webbplatsen, och våra andra produkter och erbjudanden, och för annan forskning och analys syften, såsom att utvärdera och förbättra vår affärsverksamhet, att utveckla tjänster och funktioner och för intern kvalitetskontroll och utbildningsändamål.
    • Händelser. Om vi anordnar eller sponsrar evenemang kan vi samla in personuppgifter i samband med ditt deltagande.
    • Research och kundnöjdhet. För marknadsundersökningar och undersökningar, t.ex. vi kan komma att kontakta dig för feedback om våra produkter eller för kundnöjdhet.
    • Marknadsföring och reklam. För att skicka dig marknadsföringsmeddelanden och visa dig riktad reklam, där vi har ditt samtycke eller annars har rätt att göra det. I vissa fall kan vi också göra personuppgifter tillgängliga för tredje part för reklamändamål – se ”Samarbetspartner” i avsnitt 3 nedan för mer information. Du har rätt att avstå från att dina uppgifter behandlas för direkt marknadsföring, inklusive utlämnande av dina uppgifter till tredje part för sådana ändamål. En del av de uppgifter som lämnas ut till tredje part samlas in genom användning av icke-nödvändiga kakor – du kan när som helst välja att avvisa användningen av kakor (och därmed förhindra delning av dessa uppgifter). Se avsnitt 4 för mer information.
    • Säkerhet och skydd av rättigheter. Av säkerhetsskäl, för att förhindra, upptäcka och undersöka bedrägerier och andra obehöriga aktiviteter och åtkomst, och där det är nödvändigt för att skydda oss själva, vår verksamhet och tredje part.
    • Efterlevnad av lag och juridisk process. För att följa lagen och våra juridiska och regulatoriska skyldigheter, att svara på rättsprocesser och i samband med rättsliga förfaranden.
    • Intern affärsverksamhet. För allmänt affärs- och verksamhetsstöd, t.ex. att överväga och genomföra fusioner, förvärv, omorganisationer, konkurser och andra affärstransaktioner såsom finansiering och relaterade till administrationen av vår allmänna verksamhet, redovisning, revision, efterlevnad, registerföring och juridiska funktioner.

    Rättsliga grunder under EU/UK dataskyddslagar. Vi förlitar oss på följande rättsliga grunder enligt dataskyddslagstiftningen för att behandla dina personuppgifter:

    • Eftersom behandlingen är nödvändig för att utföra ett avtal med dig, eller vidta åtgärder innan du ingår ett avtal med dig (t.ex. när du har gjort ett köp hos oss, använder vi dina personuppgifter för att behandla betalningen och fullgöra din beställning).
    • Eftersom vi har erhållit ditt samtycke (t.ex. om du samtycker till att ta emot marknadsföring från oss eller samtycker till användningen av ickenödvändiga cookies). Om du har samtyckt till en bearbetningsaktivitet kan du när som helst återkalla ditt samtycke. Vi förklarar hur du gör detta i avsnittet om cookies och anpassning (avsnitt 4) och avsnittet Marknadsföring (avsnitt 5) i denna policy.
    • Eftersom det ligger i vårt legitima intresse som ehandelsleverantör att underhålla, främja och skydda vår verksamhet och våra tjänster. Vi strävar alltid efter att förstå mer om våra kunder för att kunna erbjuda de bästa produkterna och kundupplevelsen. Vi använder information om dig för att skräddarsy din syn på webbplatsen, för att göra den mer intressant och relevant för de produkter och erbjudanden som visas.
    • I mycket begränsade fall, eftersom det är nödvändigt att följa en rättslig skyldighet som vi är föremål för.

  3. Vem delar vi personuppgifter med?

    Vi kan komma att dela dina personuppgifter med tredje part, för de ändamål som beskrivs ovan, under följande omständigheter:

    • Med andra företag i vår företagsgrup.
    • Med våra leverantörer och tjänsteleverantörer som behandlar uppgifterna för vår räkning, t.ex. betalningsbehandlare och leveransföretag.
    • Med våra samarbetspartner. Vi kan utöva vårt berättigade intresse att lämna ut dina personuppgifter till våra samarbetspartner, som är andra återförsäljare eller tillverkare av konsumentvaror. Dessa partner kommer inte att ha direkt tillgång till dina personuppgifter, men dina uppgifter kan användas för att ta fram rapporter om konsumentaktiviteter för dessa partner (dessa rapporter innehåller inte personuppgifter) eller för våra partner och deras leverantörer för att rikta annonser mot dig som en del av en reklamkampanj online. Ansvaret för genomförandet av sådana reklamkampanjer åligger vår samarbetspartner.
    • Med våra professionella och juridiska rådgivare.
    • Med tredje part som arbetar med att förebygga och upptäcka bedrägerier.
    • Med tredjepartsplattformar, leverantörer och nätverk. Vi kan avslöja eller göra personlig information tillgänglig för tredje parts plattformar och leverantörer som vi använder för att tillhandahålla vår webbplats och dess funktioner. Vi kan också göra personuppgifter tillgängliga för tredje part till stöd för vår marknadsföring, analys, reklam och kampanjhantering. Se avsnitt 4 "Cookies och anpassning" för mer information.
    • Med operatörer av andra webbplatser. Vi delar produktrecensioner som skickats till vår webbplats med andra webbplatsoperatörer som visar dessa recensioner på sina egna webbplatser.
    • Med brottsbekämpande myndigheter eller andra statliga myndigheter, t.ex. för att rapportera ett bedrägeri eller som svar på en laglig begäran.
    • I samband med fusioner, förvärv, investeringar och tillgångsöverföringar kommer personuppgifter att överföras till den andra parten i transaktionen. Vi kan också dela vissa personuppgifter som en del av förberedelserna inför transaktionen med långivare, revisorer och tredjepartsrådgivare, inklusive advokater och konsulter.
    • För att följa juridiska skyldigheter. Vi kan komma att dela personuppgifter med tredje part för att uppfylla våra juridiska och efterlevnadsförpliktelser och för att svara på juridisk process t.ex. som svar på stämningar, domstolsbeslut och andra lagliga förfrågningar från tillsynsmyndigheter och brottsbekämpande myndigheter och statliga organ. Detta kan inkludera att svara på krav på nationell säkerhet eller brottsbekämpande avslöjande och avslöjande som vi är skyldiga att göra enligt tillämplig lag, till exempel namnen på utlottningar och tävlingsvinnare.
    • Annars där vi har ditt samtycke eller är lagligt tillåtna att göra det.

  4. Cookies och anpassning

    Cookies och spårningsteknologier. Vi och våra tredje parts tjänsteleverantörer använder cookies, pixlar, lokala lagringsobjekt, loggfiler, API:er och liknande tekniker för att automatiskt samla in surfaktivitet, enhet och liknande information på vår webbplats.
    Vi använder denna information för att tillhandahålla funktionalitet på webbplatsen, för att förstå och mäta webbplatsens prestanda, för att förstå hur användare får tillgång till, använder och interagerar med andra och för att leverera riktad reklam och innehåll på vår webbplats och tredje parts webbplatser.
    Vi använder den också för att identifiera och lösa buggar och fel på vår webbplats och för att bedöma, säkra, skydda, optimera och förbättra vår webbplatss prestanda.
    Personlig reklam. Vi samarbetar med tredje parter, såsom annonsnätverk, sociala medieplattformar, analys- och mättjänster och andra för att anpassa innehåll och visa reklam på vår webbplats, och för att hantera vår annonsering på tredje parts webbplatser, mobilappar och onlinetjänster.
    Till exempel kan du se annonser för vår webbplats på tredje parts webbplatser, inklusive på sociala medier. Dessa annonser kan skräddarsys för dig med hjälp av cookies och liknande tekniker som spårar din webbaktivitet på vår webbplats och på andra webbplatser och onlinetjänster, för att vi ska kunna visa annonser till kunder som har besökt vår webbplats.
    Vi kan också engagera tredje part, inklusive sociala nätverk för att visa annonser för våra kunder, eller användare som matchar våra kunders demografiska profil. Detta kan innebära att dela information, såsom ditt namn, e-postadress och annan kontakt- och köpinformation med dessa tredje parter så att vi bättre kan rikta annonser och innehåll till dig på tredje parts webbplatser, plattformar och tjänster. Dessa tredje parter kan också hjälpa oss att förbättra våra kundlistor med ytterligare demografisk eller annan information, så att vi bättre kan rikta in oss på våra reklam- och marknadsföringskampanjer.
    Om du inte vill se personliga annonser kan du ändra dina cookie-preferenser med hjälp av verktyget som finns på vår webbplats, som förklaras nedan, och genom att justera dina sekretessinställningar på tredje parts webbplatser och plattformar.
    Hantera dina preferenser. Du kan hantera dina inställningar för cookies och anpassning som används av oss enligt beskrivningen nedan.

    • Inställningsverktyg för kakor. Du kan granska och uppdatera dina cookie-preferenser för vår webbplats och välja bort de flesta cookies och trackers på vår webbplats (andra än de som är absolut nödvändiga) i vårt Cookie Preference Tool som är tillgängligt via cookie-ikonen i det nedre vänstra hörnet på webbsidan . Dina inställningar är webbläsare och enhetsspecifika så du måste ställa in inställningarna för varje webbläsare och enhet du använder för att komma åt vår webbplats. Om du tar bort eller blockerar cookies kan du behöva använda dessa inställningar igen.
    • Program för val av branschannonser. Du kan få mer information om personlig annonsering och välja bort personlig annonsering från deltagande tredjepartsannonsföretag genom branschens program för val av annons, inklusive:
    • UK/EU http://youronlinechoices.eu
    • US http://aboutads.info
    • Canada http://youradchoices.ca

    Observera att om du väljer bort cookies och spårare på vår webbplats betyder det inte att du inte längre kommer att se annonser från oss. Du kan fortsätta att se generiska eller "kontextuella" annonser.

    Se vår C ookiepolicy här för ytterligare information om användningen av cookies på vår webbplats och de val du har.

  5. Marknadsföring

    Vi älskar att kommunicera med våra kunder. Beroende på dina marknadsföringspreferenser kan vi använda dina personuppgifter för att skicka marknadsföringsmeddelanden till dig via e-post, SMS, telefon och post. Vissa av dessa meddelanden kan vara skräddarsydda för dig, baserat på din tidigare surf- eller köpaktivitet och annan information vi har om dig.

    Om du inte längre vill ta emot marknadsföringskommunikation från oss (eller vill välja att delta igen!), kan du ändra dina inställningar när som helst genom att kontakta oss (detaljer nedan), klicka på länken "avsluta prenumeration" i valfritt e-postmeddelande, eller uppdatera dina inställningar på ditt konto. Om du avbryter prenumerationen på marknadsföring, observera att vi fortfarande kan kontakta dig med servicemeddelanden då och då (t.ex. order- och leveransbekräftelser och information om dina lagliga rättigheter).

  6. Överföringar av personuppgifter till andra länder

    Vi använder tjänsteleverantörer och har koncernbolag i länder runt om i världen. Dina personuppgifter kan därför komma att behandlas i länder utanför Europa, inklusive i länder där du kan ha färre juridiska rättigheter med avseende på dina uppgifter än vad du har enligt lokal lag. Om vi överför personuppgifter utanför Storbritannien/Europeiska ekonomiska samarbetsområdet kommer vi att säkerställa att dina integritetsrättigheter skyddas på ett adekvat sätt genom lämpliga skyddsåtgärder, som kan inkludera EU:s standardavtalsklausuler och motsvarande i Storbritannien. Kontakta oss om du vill ha mer information om dessa skyddsåtgärder.

  7. Behållning

    Vi kommer att behålla dina personuppgifter i linje med vår datalagringspolicy så länge vi behöver dem för de syften som anges ovan, så denna period kommer att variera beroende på dina interaktioner med oss. Om du till exempel har gjort ett köp hos oss kommer vi att föra register över ditt köp under den period som krävs för fakturerings-, skatt- och garantiändamål. Vi kan också hålla ett register över korrespondens med dig (till exempel om du har gjort ett klagomål om en produkt) så länge det är nödvändigt i samband med ett rättsligt anspråk.

  8. Säkerhet

    Vi implementerar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina data från förlust, missbruk och obehörig åtkomst, avslöjande, ändring och förstörelse. Vi upprätthåller även ISO 27001 och PCI DSS (Payment Card Industry - Data Security Standard) säkerhetscertifieringar. Var dock medveten om att det är omöjligt för något företag att garantera den absoluta säkerheten och integriteten för informationen som har överförts till dess webbplats.

  9. Barn

    Vår webbplats är inte avsedd för, och bör inte användas av, barn under 18 år. Vi samlar inte medvetet in personuppgifter från barn under 18 år.

  10. Dina rättigheter

    Du har val när det gäller vår behandling av dina personuppgifter enligt beskrivningen i detta avsnitt. Dina rättigheter enligt dataskyddslagar: Du har rätt att:

    • Be om en kopia av dina personuppgifter, gör korrigeringar av dina personuppgifter och i vissa fall t.ex. där våra ändamål för behandlingen har upphört, be oss att ta bort det.
    • Invändning mot vår användning av dina personuppgifter i vissa situationer, inklusive där vi använder dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Se avsnitt 5 "Marknadsföring" för information om hur du väljer bort direktmarknadsföring.
    • Överför dina personuppgifter, under vissa omständigheter, till en annan leverantör, i ett vanligt använt format.
    • Klaga till dataskyddsmyndigheten i ditt land. I Sverige är detta Integritetsskyddsmyndigheten (IMY) (https://www.imy.se/)

    Vi kommer att följa alla förfrågningar om att utöva dina rättigheter i enlighet med tillämplig lag. Var dock medveten om att det finns flera begränsningar för dessa rättigheter, och det kan finnas omständigheter där vi inte kan följa din begäran.

    Du kan utöva dina rättigheter genom att kontakta customer.experience@thehutgroup.com.

    Invånare i USA. Om du är bosatt i Kalifornien, vänligen läs vårt California Privacy Supplement (avsnitt 13) nedan för specifik information om dina rättigheter enligt Kaliforniens integritetslagar och hur du utövar dem. Invånare i vissa andra delstater i USA inklusive Virginia har ytterligare rättigheter enligt tillämpliga integritetslagar, med förbehåll för vissa begränsningar, som kan inkludera:

    • Rätten att korrigera felaktigheter i dina personuppgifter, med hänsyn till arten och syftena med behandlingen av personuppgifterna.
    • Rätten att radera din personliga information som lämnats till eller erhållits av oss.
    • Rätten att bekräfta om vi behandlar din personliga information och att få en kopia av din personliga information i ett portabelt och, i den utsträckning det är tekniskt möjligt, lättanvänt format.
    • Rätten att välja bort (i tillämpliga fall) "försäljning" av dina personuppgifter, riktad reklam och all behandling av personlig information i syfte att fatta beslut som ger rättsliga eller liknande betydande effekter.
    • Rätten att överklaga om vi avslår din begäran.

    Du kan välja bort riktad reklam på vår webbplats enligt avsnitt 4 "Cookies och anpassning" och välja bort direktmarknadsföring enligt avsnitt 5 "Marknadsföring". För att utöva dina andra rättigheter vänligen kontakta customer.experience@thehutgroup.com.

  11. Ändringar av detta meddelande

    Detta meddelande är aktuellt från och med det giltighetsdatum som anges ovan. Vi kan komma att ändra detta meddelande då och då, så se till att komma tillbaka med jämna mellanrum. Om vi gör väsentliga ändringar kommer vi att varna dig t.ex. genom att lägga upp ett framträdande meddelande på webbplatsen eller via e-post.

  12. Kontakta oss

    Om du har några frågor om någon aspekt av vårt sekretessmeddelande, vänligen kontakta oss på nedanstående information:

  13. Kaliforniens sekretesstillägg

    Konsumenter som bor i Kalifornien har ytterligare rättigheter i förhållande till sin personliga information enligt Kaliforniens integritetslagstiftning, inklusive California Consumer Privacy Act ("CCPA"). Om du är bosatt i Kalifornien gäller detta avsnitt för dig. Detta avsnitt tar inte upp eller gäller för vår hantering av allmänt tillgänglig information eller annan personlig information som är undantagen enligt CCPA.

    Kategorier av personlig information som samlas in och avslöjas. Även om vår behandling av personuppgifter varierar beroende på vår relation och vår interaktion med dig, identifierar tabellen nedan generellt de kategorier av personlig information (enligt definitionen av CCPA) som vi kan samla in och har samlat in under de senaste tolv månaderna, ca. invånare i Kalifornien, såväl som kategorierna av tredje parter till vilka vi kan lämna ut denna information för ett affärs- eller kommersiellt syfte

Kategorier av Personlig Information Kategorier av Upplysningar från Tredje part Kategorier av Tredje part
Identifierare Innehåller direkta identifierare, såsom namn, alias, användar-ID, användarnamn, kontonummer eller unika personliga identifierare; e-postadress, telefonnummer, adress och annan kontaktinformation; IP-adress och andra identifierare online.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller enligt instruktioner från dig
Kundregister Innehåller t.ex. namn, kontonamn, användar-ID, kontaktinformation, kontonummer och finansiell information eller betalningsinformation, som individer tillhandahåller oss för att köpa eller få våra produkter och tjänster. Detta kan till exempel inkludera information som samlas in när en individ registrerar sig för ett konto, köper eller beställer våra produkter och tjänster, eller ingår ett avtal med oss relaterat till våra produkter och tjänster.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Kommersiell information Inkluderar register över personlig egendom, produkter eller tjänster som köpts, erhållits eller övervägts, eller andra inköp eller använda historier eller tendenser. Detta kan till exempel inkludera demografisk information som vi får från tredje part för att bättre förstå och nå våra kunder.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Information om aktivitet på internet och elektroniska nätverk Inklusive, men inte begränsat till, webbhistorik, klickströmsdata, sökhistorik och information om interaktioner med en webbplats, applikation eller reklam på internet, inklusive annan användningsdata relaterad till din användning av någon av våra webbplatser eller andra onlinetjänster.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Geolokaliseringsdata Platsinformation om en viss individ eller enhet, t.ex. härledd från din IP-adress.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Ljud, visuell och annan elektronisk data Innehåller ljud, elektronisk, visuell, termisk eller liknande information, såsom termiska visningar och CCTV-bilder ( t.ex. samlat in från besökare till våra butiker, kontor och lokaler; fotografier och bilder (t.ex. som du tillhandahåller oss eller lägger upp i din profil) och samtalsinspelningar (t.ex. av kundsupportsamtal).
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Professionell information Innehåller professionell och anställningsrelaterad information som nuvarande och tidigare arbetsgivare och befattning(ar) ), information om jobbansökan, företagskontaktinformation och professionella medlemskap.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Profiler och slutsatser Inklusive slutsatser dragna från någon av informationen som identifierats ovan för att skapa en profil som återspeglar en konsuments preferenser, egenskaper, beteende eller attityder.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Skyddade klassificeringar Vi samlar in viss information som anses vara en skyddad klassificering enligt Kalifornien/federal lag, till exempel ditt kön , födelsedatum, medborgarskap och civilstånd.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk
  • internetleverantörer/li>
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig
Känslig personlig information Under begränsade omständigheter kan vi samla in:

Kontoinloggnings-, finanskonto-, betalkorts- eller kreditkortsnummer i kombination med eventuell nödvändig säkerhets- eller åtkomstkod, lösenord eller autentiseringsuppgifter som tillåter åtkomst till ett konto.
  • leverantörer och tjänsteleverantörer
  • rådgivare och agenter
  • statliga enheter och brottsbekämpande myndigheter
  • annonsnätverk
  • leverantörer av dataanalys
  • sociala nätverk/li>
  • internetleverantörer
  • operativsystem och plattformar
  • andra som krävs enligt lag eller på uppdrag av dig

Försäljning och delning. Kaliforniens sekretesslagar definierar ”försäljning” som att avslöja eller göra tillgänglig personlig information för en tredje part i utbyte mot monetär eller annan värdefull ersättning, och ”delning” omfattar i stort sett att avslöja eller göra tillgänglig personlig information för en tredje part för beteendestyrd annonsering i olika sammanhang. THG kan ”sälja” personuppgifter till tredje part mot ekonomisk ersättning eller ”dela” identifierare och information om aktiviteter på internet och elektroniska nätverk till/med tredje parts annonsnätverk, analysleverantörer och sociala nätverk. Vi gör det för att:

• förbättra och utvärdera våra reklamkampanjer och bättre nå kunder och potentiella kunder med mer relevanta annonser och innehåll

• tillhandahålla data till våra samarbetspartners, som är andra detaljhandlare eller tillverkare av konsumentvaror. Dessa partner kommer inte att ha direkt tillgång till dina personuppgifter, men dina uppgifter kan användas för att ta fram rapporter om konsumentaktiviteter för dessa partner (dessa rapporter innehåller inte personuppgifter) eller för våra partner och deras leverantörer för att rikta annonser mot dig som en del av en reklamkampanj online. Ansvaret för genomförandet av sådana reklamkampanjer åligger vår samarbetspartner.

Vi säljer eller delar inte känslig personlig information, och vi säljer eller delar inte heller någon personlig information om individer som vi vet är under sexton (16) år gamla.

Källor för personlig information. I allmänhet kan vi samla in personlig information från följande kategorier av källor:

  • Direkt från individen
  • Annonsnätverk
  • Dataanalysleverantörer
  • Sociala nätverk/li>
  • Internetleverantörer/li>
  • Operativsystem och plattformar
  • Tjänsteleverantörer för förebyggande av bedrägerier
  • Dataförmedlare
  • Företagskunder/klienter

Syfte med insamling, användning och utlämnande. Som beskrivs mer i detalj i avsnitt 2 "Hur vi använder personuppgifter" och avsnitt 3 "Vem delar vi personuppgifter med", samlar vi in, använder, avslöjar och på annat sätt behandlar ovanstående personuppgifter för följande affärseller kommersiella ändamål och som på annat sätt riktat eller samtyckt till av dig:

  • Uppfylla beställningar
  • Underhåll onlinekonton
  • Svara på dina förfrågningar
  • Ge rekommendationer
  • Hantera vår relation med dig
  • Anpassa innehåll, annonser och upplevelser
  • Driva och förbättra webbplatsen och vår verksamhet
  • Event
  • Forskning och kundnöjdhet
  • Marknadsföring och reklam
  • Säkerhet och skydd av rättigheter
  • Efterlevnad av lag och juridisk process
  • Intern affärsverksamhet

Känslig personlig information. Trots ovanstående använder och avslöjar vi endast känslig personlig information som rimligen är nödvändig (i) för att utföra våra tjänster som du begär, (ii) för att säkerställa säkerhet och integritet, inklusive för att förhindra, upptäcka och utreda säkerhetsincidenter, (iii) för att upptäcka, förhindra och reagera på skadligt, bedrägligt, bedrägligt eller olagligt beteende, (iv) för att verifiera eller upprätthålla kvaliteten och säkerheten för våra tjänster, (v) för att uppfylla våra juridiska skyldigheter, (vi) till våra tjänsteleverantörer som utföra tjänster för vår räkning, och (vii) för andra syften än att sluta sig till egenskaper om dig. Vi använder eller avslöjar inte din känsliga personliga information annat än vad som är auktoriserat i enlighet med sektion 7027 i CCPA-reglerna (Cal. Code. Regs., tit. 11, § 7027 (2022)).

Bibehållande. Vi behåller personuppgifter endast som rimligen är nödvändiga för de syften som beskrivs ovan eller på annat sätt avslöjas för dig vid tidpunkten för insamlingen.

CCPA-rättigheter. Enligt CCPA har invånare i Kalifornien följande rättigheter (med förbehåll för vissa begränsningar):

  • Rätten att välja bort vår försäljning och delning av din personliga information.
  • Rätten att begränsa vår användning eller avslöjande av känslig personlig information till dem som är auktoriserade av CCPA.
  • Rätten till radering av din personliga information som vi har samlat in, med vissa undantag.
  • Rätten att veta vilken personlig information vi har samlat in om dig, inklusive kategorierna av personlig information, kategorierna av källor från vilka personuppgifterna samlas in, verksamheten eller kommersiellt syfte för att samla in, sälja eller dela personlig information, kategorierna av tredje parter som vi lämnar ut personlig information till och de specifika delar av personlig information som vi har samlat in om dig.
  • Rätten att korrigera felaktig personlig information som vi har om dig.
  • Rätten att inte bli föremål för diskriminerande behandling för att utöva sina rättigheter enligt CCPA.

CCPA-förfrågningar. Invånare i Kalifornien kan göra förfrågningar om att få tillgång till/känna till, korrigera och radera sin personliga information som underhålls av oss online genom att e-posta customer.experience@thehutgroup.com eller genom besöka den här sidan. När vi har tagit emot din förfrågan kommer vi att vidta åtgärder för att verifiera den genom att be dig tillhandahålla information relaterad till ditt konto eller dina senaste interaktioner med oss, till exempel information om ett nyligen köpt. Vi kommer att behandla din förfrågan baserat på den personliga informationen i våra register som är länkad eller rimligen kan länkas till informationen i din begäran. I vissa fall kan vi begära ytterligare information för att verifiera din begäran eller vid behov för att behandla din begäran. Om vi inte kan verifiera en begäran på ett adekvat sätt kommer vi att meddela begäranden. Om du vill använda ett auktoriserat ombud för att utöva dina rättigheter, kan vi begära bevis på att du har försett ett sådant ombud med fullmakt eller att ombudet på annat sätt har giltig auktorisation att skicka in förfrågningar för din räkning och vi kan också kräva att relevant konsumenten direkt verifiera sin identitet och auktoriteten hos den auktoriserade agenten.

Välj bort begäranden. Vår webbplats svarar på globala integritetskontroll- eller "GPC"-signaler, vilket innebär att om vi upptäcker att din webbläsare kommunicerar en GPC-signal kommer vi att behandla det som en begäran om att välja bort den specifika webbläsaren och enheten från försäljning och delning ( via cookies och spårningsverktyg) på vår webbplats. Observera att om du kommer tillbaka till vår webbplats från en annan enhet eller använder en annan webbläsare på samma enhet, måste du också välja bort (eller ställa in GPC för) den webbläsaren och enheten. Mer information om GPC finns på: https://globalprivacycontrol.org/. Du kan också välja bort onlinespårning på vår webbplats via verktyget för cookiepreferens (se avsnitt 5 för detaljer).

Invånare i Kalifornien kan utöva sin rätt att välja bort online genom att skicka en begäran om att välja bort till customer.experience@thehutgroup.com eller genom besöka den här sidan. Vi kommer att tillämpa din optout baserat på den personliga informationen i våra register som är länkad eller rimligtvis länkbar till informationen i din begäran.

För mer information om vår sekretesspraxis kan du kontakta oss enligt avsnittet "Kontakta oss" ovan.

Senast ändrad: 27 June 2024