SPARA 33% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | SPARA 40% PÅ SNACKS
APP DEAL: SPARA 45% RABATT PÅ SNACKS

Bli en officiell återförsäljare av Myprotein-produkter.

Bli en officiell återförsäljare.

Bli medlem i dag.

Varför Myprotein?

Vårt mål är att bli världens största varumärke inom kosttillskott och träning och vi delar våra framgångar med alla våra partners och kunder.

Myprotein bildades 2004 och har vuxit i en otrolig takt. Vi är nu Europas största varumärke inom sportnutrition och har verksamhet i inte mindre än 50 länder globalt.

Ansök nu

Kvalité

Vi är 100 % dedikerade till att leverera marknadens högsta kvalitet till de bästa priserna. Myprotein använder de senaste HACCP- och GMP-principerna för att förbli "bäst i klassen".

Dessutom fortsätter vår kvalitetsavdelning att använda oberoende laboratorier för att säkerställa fullständig mikrobiologisk säkerhet.

Ansök nu

Innovation

Vi utvecklar ständigt nya produkter för att hålla vårt sortiment i framkant av branschen. I genomsnitt lanserar vi tio nya produkter per månad, så håll ett öga på oss för att se till att du är uppdaterad med våra senaste innovationer.

Förutom spännande nya lanseringar har vi också ett av världens bredaste och godaste utbud av smaker för att säkerställa att du och dina kunder alltid kan hitta något som passar era smaklökar.

ANSÖK NU

1-till-1-stöd

- Anpassat marknadsföringsmaterial - gratis myprotein merchandise som hjälper dig att sälja våra produkter mer effektivt.

- Dedikerad personlig account manager - direkt support från våra experter som kan informera dig om de senaste trenderna och funktionerna inom kosttillskott.

- Månatligt nyhetsbrev om nya produkter - vi håller dig uppdaterad om våra nyheter och initiativ.

Ansök nu