SPARA 33% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | SPARA 40% PÅ SNACKS
APP DEAL: FRI FRAKT MED KODEN: APPSE

KÖPVILLKOR

Dessa villkor ("Villkor") reglerar användarnas ("du" eller "din") användning av webbplatsen www.myprotein.se ("Webbplatsen") och deras förhållande till:

a. The Hut.com Limited (som handlar under namnet Myprotein), ett företag registrerat i England och Wales med registreringsnummer 13400484, med säte på Icon 1 7-9 Sunbank Lane, Ringway, Altrincham, United Kingdom, WA15 0AF, eller 

b. Om ditt köp görs i euro (EUR) och betalningen sker med ett betalkort och/eller kreditkort och/eller American Express-kort, med THG Nutrition Poland S.P Z.o.o.o vars registrerade adress är Magazynowa 1 Street, 55-040, Magnice, Polen,

("vi", "vår" eller "oss").

Vänligen läs villkoren noggrant, eftersom de påverkar dina juridiska rättigheter och skyldigheter. Om du inte samtycker till dessa villkor ber vi dig att inte använda webbplatsen. Genom att beställa våra varor eller tjänster samtycker du till att följa dessa villkor. Det rekommenderas att du skriver ut en kopia av dessa villkor så att du har dem nära till hands.

Om du har några frågor om dessa villkor är du välkommen att kontakta oss.

1. Överenskommelse

Genom att använda webbplatsen godkänner du att vara bunden till dessa villkor och tillåta oss att överföra information (inklusive uppdaterad information) för att få information från tredje part, inklusive men inte begränsat till, ditt betal-eller kreditkortsnummer eller kreditupplysningar för att verifiera din identitet, att validera ditt kreditkort, för att få ett första kreditkortstillstånd och att tillåta enskilda köptransaktioner.

2. Rättelser

Vi förbehåller oss rätten att:uppdatera dessa villkor från tid till annan där eventuella ändringar kommer att meddelas dig via ett lämpligt meddelande på webbplatsen. Det är ditt ansvar att kontrollera sådana förändringar. Förändringarna kommer att gälla för webbplatsen efter att vi har gett ett sådant meddelande. Om du inte vill acceptera de nya villkoren bör du inte fortsätta att använda webbplatsen. Om du fortsätter att använda webbplatsen efter den dag då ändringen träder i kraft, visar din användning av webbplatsen att du godkänner till att vara bunden av de nya villkoren; ändra eller återkalla, tillfälligt eller permanent, denna webbplats och det material som finns i (eller någon del) utan att meddela dig och du bekräftar att vi inte ska vara ansvariga inför dig för varje ändring eller upphävande av webbplatsen eller dess innehåll, och; avaktivera ett användar-ID eller lösenord som vi har gett till dig, oavsett om det valts av dig eller tilldelats av oss, när som helst, om vi anser att du har brutit mot någon av bestämmelserna i dessa villkor.

3. Registrering

Genom att använda denna webbplats, garanterar du att: du har juridiskt rätt att sluta bindande avtal; du är minst 18 år gammal; den personliga information som du måste lämna när du registrerar dig är sann, korrekt, aktuell och fullständig i alla avseenden, och; du inte utger dig för att vara någon annan person eller enhet. Du kommer att meddela oss omedelbart om eventuella ändringar av personuppgifter via e-post eller ringa vår kundtjänst på: customer.experience@thehutgroup.com

4. Integritetspolicy

Vi kommer att behandla all personlig information konfidentiellt och kommer endast att använda den i enlighet med vår sekretesspolicy. Vi kommer även att behandla uppgifter om dig i enlighet med vår sekretesspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till en sådan behandling och du garanterar att alla uppgifter som du angett är korrekta. När du handlar på denna webbplats, kommer vi be dig ange personuppgifter för att vi ska kunna identifiera dig, t.ex. ditt namn, e-postadress, faktureringsadress, leveransadress, kreditkort eller annan betalningsinformation. Vi bekräftar att denna information kommer att hållas av oss i enlighet med registreringen vi har med ”Data Commissioner's office” (Storbritanniens motsvarighet till svenska Datainspektionen).

5. Skyddar din säkerhet

För att säkerställa att ditt kredit-, bank-eller betalkort inte används utan ditt medgivande, kommer vi att bekräfta namn, adress och annan personlig information från dig under beställningsprocessen mot lämpliga tredjepartsdatabaser. Vi ser väldigt allvarligt på onlinebedrägeri. Med ökat antal bedrägliga kreditkortstransaktioner gör vi allt för att se till att alla beställningar noggrant kontrolleras med hjälp av den information som redan lämnats. Det finns en möjlighet att vi kan kontakta dig för att göra ytterligare säkerhetskontroller och vi ber om ditt samarbete för att göra det möjligt för oss att slutföra dem. Vi kommer inte att tolerera bedrägliga transaktioner och sådana transaktioner kommer att rapporteras till berörda myndigheter. Genom att acceptera dessa villkor godkänner du att sådana kontroller görs. Vid utförandet av dessa kontroller kan personlig information som du har angett lämnas ut till ett registrerat kreditupplysningsföretag som kan föra register över den informationen. Du kan vara säker på att detta endast görs för att bekräfta din identitet, att en kreditkontroll inte utförs och att din kreditvärdighet inte påverkas. All information som anges av dig kommer att behandlas säkert och i strikt överensstämmelse med ”Data Protection Act 1998” (Storbritannien).

6. Överensstämmelse

Webbplatsen får endast användas för lagliga syften och på ett lagligt sätt. Du samtycker till att följa alla tillämpliga lagar, förordningar och föreskrifter gällande webbplatsen och dess användning. Du förbinder dig till att inte: ladda upp eller överföra några virus via webbplatsen, trojaner, maskar, logiska bomber eller annat som syftar till att störa, avbryta eller störa normala förfaranden i en dator; ladda upp eller överföra material som är kränkande via webbplatsen, stötande eller har en obscen karaktär, och; försöka få obehörig åtkomst till vår webbplats, den server där vår hemsida lagras eller någon server, dator eller databas som är ansluten till vår webbplats. Du får inte angripa vår webbplats via en denial-of-service-attack eller en distribuerad överbelastningsattack. Genom att bryta mot denna bestämmelse, begår du ett brott enligt lagen ”Computer Misuse Act 1990” (Storbritannien). Vi kommer att rapportera sådana brott till berörda brottsbekämpande myndigheter och vi kommer att samarbeta med dessa myndigheter genom att avslöja din identitet till dem. I händelse av ett sådant brott, kommer din rätt att använda vår webbplats upphöra omedelbart. Vi ansvarar inte för förlust eller skada orsakad av en distribuerad denial-of-service-attack, virus eller annat tekniskt skadligt material som kan infektera din datorutrustning, datorprogram, data eller annat material på grund av din användning av vår hemsida eller vid nedladdning av material som läggs på den, eller på någon webbplats som är kopplad till den.

7. Tredjepartslänkar

Som en service till våra kunder, kan webbplatsen innehålla länkar till andra webbplatser eller material som är utanför vår kontroll. För din vetskap är vi inte ansvariga för dessa webbplatser eller material och behöver inte se över eller godkänna dem. Vi ansvarar inte för din integritet eller innehållet på sådana webbsidor och inte heller för någon skada, förlust eller brott som orsakats eller påstås ha orsakats i samband med användning av eller vid förtroende av sådan reklam, innehåll, produkter, material eller tjänster som finns tillgängliga på sådana externa webbplatser eller resurser.

8. Beställningar

Alla beställningar är föremål för acceptans och tillgänglighet. Om de varor som beställts inte är tillgängliga, kommer du att meddelas via e-post (eller på annat sätt, om någon e-postadress inte har lämnats) och du kommer att ha möjlighet att antingen vänta tills produkten är tillgänglig i lager eller att avbryta din beställning. Alla beställningar från dig kommer att behandlas som ett erbjudande att köpa de varor eller tjänster från oss , och vi har rätt att avvisa sådana erbjudanden när som helst. Du bekräftar att en automatisk bekräftelse på din beställning som du kan få från oss inte ska uppgå till vårt godkännande av ditt erbjudande att köpa varor eller tjänster som annonseras på hemsidan. Ett avtal mellan dig och oss kommer att ske när vi ( i) debiterar ditt kreditkort , betalkort eller PayPal -konto eller (ii ) sänder varorna till dig eller påbörjar tjänsterna, infaller det senare ska vi skicka ett e-postmeddelande som bekräftar att avtalet har ingåtts ('Dispatch Confirmation'). Kontraktet skall endast avse dessa varor eller tjänster vars leverans vi har bekräftat via ”Dispatch Confirmation”. Vi ska inte vara skyldiga att tillhandahålla några andra varor eller tjänster som kan ha varit en del av din beställning fram till leverans av sådana varor eller tjänster har bekräftats i ett separat Orderbekräftelse. Vi kommer att vidta alla rimliga försiktighetsåtgärder i den mån vi kan för att hålla information om din beställning och betalning säker, men i avsaknad av vårdslöshet från vår sida kan vi inte kan hållas ansvariga för eventuella förluster som du drabbas av om en tredje part skaffar otillåten tillgång till alla uppgifter som du angav när du utnyttjade eller beställde från webbplatsen. De produkter som säljs på Webbplatsen är inte för återförsäljning eller distribution. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar och / eller stänga av konton där vi tror att produkter som beställs strider med denna bestämmelse Du kommer att ta på dig ansvaret för produkterna så snart de har levererats till den leveransadress som du angav när du beställde produkterna. Vi accepterar inget ansvar om du ger en felaktig leveransadress eller om du inte hämtar produkterna från leveransadressen som du angav. Trots att risken för förlust eller skada på produkterna endast övergår till dig när de har levererats till leveransadressen, kommer äganderätten till produkterna att övergå till dig: (a) produkterna som skickas av oss; och (b) att vi tar emot betalning för samma

9. Ångerrätt

När du har köpt varor eller tjänster som konsument (dvs för privat bruk i motsats till yrkesmässig användning), observera att du har rätt att häva ett avtal med oss inom 7 dagar från dagen efter mottagandet av varorna eller tjänsterna ('Cooling Off Period'). Om du avbryter ett avtal inom denna ”Cooling Off Period”, då: måste du meddela oss skriftligen till The Hut.com Limited (trading as Myprotein), Meridian House, Gadbrook Way, Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, Cheshire, UK, CW9 7RA; måste du förvara dessa varor eller tjänster och se till att varorna eller tjänsterna hålls i samma skick som de var när de levererades till dig tills dess att varorna eller tjänsterna är antingen hämtas upp av oss eller levereras tillbaka till oss av dig; Vi kommer att meddela dig när vi vill hämta varorna eller tjänsterna. Varor eller tjänster kommer att hämtas upp av oss inom 28 dagar av då vi mottagit din annullering av beställningen. Vi kommer även att ta ut en kostnad för att hämta upp varorna eller tjänsterna, och kommer att dra av denna från summan som betalas tillbaka av oss till dig. Alternativt kan du returnera varan eller tjänsten till oss genom att kontakta en kundtjänst operatör på 00 44 161 8131499 (mellan klockan 09:00 till 18:00 måndag - torsdag och 09:00 till 17:00 fredag) som kommer att kunna förse dig med adressuppgifter; Vi kommer att återbetala alla pengar som du har betalat oss inom 30 dagar efter mottagandet av din annulering. Om du returnerar varor till oss av någon annan anledning (till exempel, om du tror att varorna är defekta), kommer vi att undersöka de returnerade varorna och, i den utsträckning finner vi varorna vara defekta, kommer vi antingen att reparera eller byta ut felaktiga varor eller så kommer vi att återbetala dig kostnaden av den felaktiga varan i sin helhet (inklusive eventuella leveransavgifter och inom rimlig kostnad som du åtar dig vid returnering av produkten till oss). Följ våra anvisningar för returer genom att kontakta oss via telefon eller e-post. Vänligen kontakta oss så snart som möjligt och helst inom 3 dagar från mottagandet av dina varor. Om vi upptäcker att en returnerad produkt inte är defekt, kommer du att vara ansvarig för fraktkostnader. Uppgifter om din lagstadgade ångerrätt, och en förklaring till hur du använder denna, hittas i Orderbekräftelsen. Denna bestämmelse påverkar inte dina andra lagstadgade rättigheter som konsument..

10. Pris och betalning

Alla priser som visas på webbplatsen är inklusive moms (där så är tillämpligt) i aktuell kurs och är korrekta vid tiden för publicering. Vi förbehåller oss dock rätten att ändra priser när som helst och utan förvarning (ändringar gäller ej de beställningar där vi har skickat dig en Orderbekräftelse).

Om din leveransadress är i Storbritannien, kommer inga ytterligare skatter debiteras dig. Om din leveransadress är utanför Storbritannien kan du bli debiterad för importtullar och skatter (inklusive moms), som tas ut när en leverans når ditt destinationsland. Eventuella sådana ytterligare kostnader ska betalas av dig. (om din leveransadress är inom Europeiska Unionen ('EU') se 'Tullavgift ansvar för EU leveransadresser'). Du bör notera att tullbestämmelser och praxis varierar kraftigt från land till land. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lokala tullkontor för mer information.

Betalning kan göras med något av de större kredit-eller betalkortsföretagen, Klarna eller via ditt PayPal-konto. Betalning kommer att debiteras ditt konto innan sändning av din vara eller tillhandahållande av tjänsten till dig.

I den osannolika händelsen att det pris som anges i kassan är felaktigt, och vi upptäcker detta innan vi accepterar din beställning enligt punkt 9, är vi inte skyldiga att sälja varorna till dig till det pris som visas. Vi försöker alltid och se till att priserna på varor som visas på vår hemsida är korrekta, men ibland kan tyvärr fel kan uppstå. Om vi upptäcker ett fel i priset på de varor som du har beställt kommer vi att meddela dig så snart som möjligt och ge dig möjlighet att återbekräfta din beställning till rätt pris eller avbryta den. Om du avbokar din beställning och du redan har betalat för varorna (men de har ännu inte sänts), då kommer du att få en full återbetalning.

Du bekräftar att krediten, betalkort eller PayPal-kontot som används är din. Alla kredit/betalkortsinnehavare är föremål för valideringskontroller och godkännande av kortutgivaren. Om emittenten av ditt betalkort vägrar eller av någon anledning inte vill godkänna betalning till oss kommer vi inte att vara ansvariga gentemot dig för förseningar eller utebliven leverans.

Vi ger dig möjlighet att använda rabattkoder endast på de villkor på vilka de har utfärdats, vilket bland annat kan innefatta villkor som gäller din behörighet att använda dem samt ett högsta ordervärde. Läs igenom dessa villkor innan du gör en beställning då vi förbehåller oss rätten att avvisa eller annullera alla beställningar som inte uppfyller dessa villkor även om din kredit-eller betalkort har debiterats. Om bristande överensstämmelse mellan de villkor på vilka rabattkoder utfärdats och dessa villkor, råder villkoren för rabattkoder. En kopia av rabattkodsvillkor kan fås genom att maila eller ringa vår kundtjänst på:

email: customer.experience@thehutgroup.com

Tullavgift ansvar för EU leveransadresser

Endast för ordrar skickade från Storbritannien.

För leveranser till adresser inom EU, för rättsliga skäl är du importören av varorna, och du är ansvarig för importen så väl som importplikter, tulltaxa, eller skatt avgifter som kan tillkomma av tullmyndigheterna. Dock har vi samlat dessa summor från dig som en del av ditt köp, och genom att acceptera dessa villkor, godkänner du att vi utnämner vår kurir att genomföra importplikter åt dig, inkluderat betalningar för tulltaxa, eller skatt avgifter som kan tillkomma av tullmyndigheterna. Den utsedda kuriren kommer leverera varorna till dig i tilläg till att utföra några importplikter åt dig. Dessa importplikter kommer utföras i olika länder beroende på var din leveransadress är, och vilken kurir som används. Dina varor kommer gå igenom tullen i ett av de följande 'förtullnings länderna'.

DPD

• Cypern (för adresser i Cypern)

• Frankrike (för adresser i Frankrike, Österrike, Bulgarien, Kroatien, Tjeckien, Estland, Grekland, Ungern, Italien, Lettland, Portugal, Rumänien, Slovakien och Slovenien)

• Irland (för adresser i Irland)

• Malta (för adresser i Malta)

• Spanien (för adresser i Spanien)

• Nederländerna (för adresser i Nederländerna, Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Luxemburg, Polen och Sverige)

Hermes

• Belgien (för adresser i Belgien och Irland)

• För resterande länder, i det landet din leveransadress är

DHL

• I det landet din leveransadress är

P2P

. Nederländerna (för alla adresser)

Detta betyder att du kommer bli debiterad importkostnader, tullavgifter, eller beskattningar till det priset som tillämpas i det landet där dina varor går igenom tullen - dessa kommer betalas å dina vägnar av den valda kuriren. Länderna där dina varor kommer gå igenom tullen kan ändras utan att någon förvarning till dig.

Genom att du accepterar dessa villkor, ger du ditt medgivande att vi utser en kurir som agerar åt dig som beskrivet ovan, och att den utsedda kuriren agerar enbart för dig som din import representant.

Vi utfärdar inte skattefakturor för försendelser till EU från Storbritannien. Alla försäljningsbevis som vi tillhandahåller på din begäran tillhandhålls helt efter vårt gottfinnande och fungerar endast som en registrering av ditt köp. Dokumentet kanske inte uppfyller de krav som ställs av skattemyndigheterna i din lokala jurisdiktion för att återkräva moms och vi kan inte tillhandahålla ytterliggare dokumentation i detta avseende.

11. Immateriella rättigheter

Innehållet på webbplatsen skyddas av upphovsrätt, varumärken, databaser och andra immateriella rättigheter, och du erkänner att det material och innehåll som levereras som en del av webbplatsen ska stanna hos oss eller våra licensgivare.

Du kan hämta och visa innehållet på webbplatsen på en datorskärm, lagra sådant innehåll i elektronisk form på hårddisk (men inte någon server eller annan lagringsenhet som är ansluten till ett nätverk) eller skriva ut en kopia av sådant innehåll för eget, icke -kommersiellt bruk, förutsatt att du bibehåller alla eventuella meddelanden gällande upphovsrätt och äganderätt. Du får inte på annat sätt reproducera, ändra, kopiera eller distribuera eller använda för kommersiella ändamål något av materialet eller innehållet på webbplatsen.

12. Ansvarsbegränsning

Leverans av varor

(a) Med förbehåll för punkt 14(b), om vi inte uppfyller dessa villkor, ska vi endast ansvara gentemot dig för förluster som du drabbas av på grund av vårt misslyckande att följa (oavsett om de inträffar i kontrakt, kränkning (inklusive vårdslöshet), brott mot lagstadgad skyldighet eller på annat sätt), som är en förutsebar följd av ett sådant fel.

(b) Ingenting i dessa Villkor utesluter eller begränsar vårt ansvar för:

(i) dödsfall eller personskada som orsakats av vår försumlighet;

(ii) bedrägeri eller bedrägligt beteende;

(iii) eventuella brott mot de skyldigheter som följer paragraf 12 i “Sale of Goods Act 1979” (Storbritannien) eller paragraf 2 i “Supply of Good and Services Act 1982” (Storbritannien);

(iv) defekta produkter enligt lagen “Consumer Protection Act 1987” (Storbritannien), eller;

(v) eventuella avsiktliga överträdelser av dessa villkor som skulle berättiga dig att säga upp avtalet, eller;

(vi) alla övriga frågor där det skulle vara olagligt för oss att utesluta eller försöka utesluta vårt ansvar.

Användning av webbplatsen Webbplatsen tillhandahålls på en 'som den är' och 'tillgänglig' basis utan garantier, vare sig uttryckliga eller underförstådda, med avseende för dess användning. Du är medveten om att vi inte kan garantera och inte kan ansvara för säkerheten eller integriteten av Webbplatsen och all information som du anger. Denna risk bär du i samband med användning av Internet.

Samtidigt som vi kommer att försöka se till att material som finns på webbplatsen är korrekt, riktig och av hög kvalitet, kan vi inte ta ansvar om så inte är fallet. Vi ansvarar inte för eventuella fel eller brister eller för de resultat som uppnåtts genom användning av sådan information eller för eventuella tekniska problem som kan uppstå med webbplatsen. Om vi får information om eventuella felaktigheter i materialet på webbplatsen kommer vi att försöka rätta till detta så snart vi kan.. Vi frånsäger oss i synnerhet alla skulder i samband med följande: webbplatsens eventuella inkompatibilitet med någon av din utrustning, program eller dataförbindelser; tekniska problem, inklusive fel eller avbrott av Webbplatsen; olämplighet, opålitlighet eller felaktighet av Webbplatsen, och brist på webbplatsen som inte möter dina krav. I den utsträckning som är tillåtet enligt tillämplig lag, godkänner du att vi inte kommer att vara ansvariga gentemot dig eller någon tredje part för eventuella följdskador eller indirekta skador (som båda termer inkluderar, utan begränsning, ren förmögenhetsskada, utebliven vinst, förlust av försäljning, förlust av förväntade besparingar, bortkastade utgifter, förlorad integritet och förlust av data) eller andra indirekta, speciella eller bestraffande skador som uppstår ur eller är relaterade till din användning av webbplatsen.

13. Avskiljande

Om någon del av Villkoren skall anses olaglig, ogiltig eller av någon anledning inte kan verkställas, ska den bestämmelsen avskiljas från dessa villkor och skall inte påverka giltigheten och tillämpligheten av övriga bestämmelser i Villkoren

14. Dispensklausul

Ingen dispensklausul skall av oss tolkas som ett avstående av något förfarande eller efterföljande brott mot någon bestämmelse.

15. Hela avtalet

Dessa Villkor utgör hela grunden för eventuella avtal mellan dig och oss.

16. Lag och jurisdiktion

Dessa villkor skall regleras av och tolkas i enlighet med lagarna i England och Wales och eventuella tvister avgörs endast av de engelska domstolarna.

17. Myprotein Price Beater

 • Måste vara samma kvalitet på ingredienserna
 • Pris måste vara i Svenska Kronor
 • Vi måste kunna verifiera erbjudandet
 • Produkten måste vara i lager och redo att skickas samma dag på den lägre prissatta webbplatsen . Restorder kommer inte att matchas och vi matchar inte priserna på varor som är slut i lager
 • Produkten måste vara en ny produkt, inte ingå i utförsäljning och inte nedsatts i pris på grund av skador eller för att den utgår
 • Kuponger eller rabattkoder får inte användas vid prismatchning
 • Prismatchningen måste slutföras INNAN du beställer produkten från oss . Inga prismatchningsförfrågningar kommer att göras i efterhand
 • Vi förbehåller oss rätten att utesluta specialerbjudanden
 • Vi kan bara prismatcha enskilda produkter och inte en kombination av produkter
 • Företaget måste ha varit verksamt i minst 6 månader och måste kunna ta betalningar via nätet
 • Produkten måste vara lika-för -liknande ( storlek , smak och kvalitet ) . ’Pro rata’ prismatchningar gäller endast enligt vårt gottfinnande
 • Vi förbehåller oss rätten att inte prismatcha om vi känner att matchningen är inte en jämförbar eller rättvis 13. Vi förbehåller oss rätten att ta bort den här tjänsten när som helst utan förvarning
 • Vi kan inte prismatcha Myproteinprodukter från tredjepartsleverantörer
 • Vårt beslut är slutgiltigt