30% på 30 Bästsäljare
-25% på allt annat | Använd kod: 25SE

We want to fuel your ambition.
Every set.
Every Rep.

Who Myprotein Are

Vilka vi är

Vi är en framgångsrik idrott varumärke, vi levererar ett stort utbud på hög kvalitetsprodukter. Vi producerar proteinpulver, vitaminer och mineraler, livsmedel med hög innehåll av protein, snacks och sport kläder.


Grundades i 2004, numera är Myprotein Europas Nr 1. Vi är baserad i Manchester och är operativ i 70 olika länder genom ett varierande och engagerad grupp av personal, idrottsmän och aktiva influensers.


Varje dag arbetar vi för att inspirera människor i alla åldrar och kön att tror på din potential, sedan stöder vi dem att uppnå det.man running with tractor tyre

Vad vi gör

På Myprotein, är vårt mål att stödja människors ambitionerna över hela världen. Vi vill leverera det bästa i sport nutrition tillgänglig för alla, oavsett deras mål. Vi är stolta över att erbjuda ett brett urval av produkter till exceptionellt värde. Vi värdesätter alla olika kostbehov, och tillverkar produkter som reflekterar det - inklusive vegetarian, vegan, laktosfri och glutenfri så att alla kunder kan dra nytta av vårt hög kvalitet näring


Vi producerar allt in-house, vilket skär ner våra tredjepartskostnader så att vi kan leverera den bästa kvalitet och lägsta priser till er. Vi har investerat kraftigt i innovation och har byggt produktionsanläggningar och avancerade tester för att se till att vi kan garantera renhet och produkter på den högsta standarden.


Myprotein specialisera inte bara på kvalitet kosttillskott men vi har också skapat en stor sortiment med sportkläder. De är utformade med hjälp av innovations- och prestationstyger. De är gjort för att stödja alla på alla sätt och vis, medan de strävar efter att nå sina mål.


Vi har en stor och växande gemenskap också - det är därför vi delar den senaste och mest viktiga närings tips inom vår blogg och sociala medier, med recept, träning och allt däremellan. Vi gör detta så att vi stödja våra kunder vid varje steg i deras fitness resa.
Sustainability and community

Hållbarhet och samhälle

Myprotein brinner om att stödja människors potential oavsett kön, plats, eller bakgrund.


Samtidigt som Myprotein har fortsätt att växa och diversifiera, så har vår sortiment. Vi har därför nu specialiserat på ett urval av växtbaserade och ekologiska produkter. Vi har nu också utökat våra vegan vänliga produkter för att skapa ett erbjuden som har blivit jätte populär. Vi levererar nu ett stort utbud av produkter som innehåller noll djur ämnen och ser till att vi gör vår del för att förbättra den allmänna djurskydd och minska giftiga utsläpp.


En annan engagemang vi har är att minska vår miljöpåverkan där det är möjligt, och kontinuerligt ser att förnya fler produkter på ett hållbart sätt. Vi använder återvunnet och biologiskt nedbrytbara material i vår produktion och strävar efter att minimera avfall i hela vår verksamhet.


Ett sätt vi gör detta är genom vår ’noll till deponi’ politik, som garanterar alla våra avfall hamnar i återvinningsanläggningar eller RDF (tillflykt härlett bränsle). Vi har också tagit bort alla plastflaskor från alla våra kontoren och genomfört återvinningsbara kaffekoppar för personal, vilket leder till en minskning av plastflaska förbrukningen med 500.000 flaskor per år och förhindra 1m koppar per år hamna i deponi.Myprotein awards

Våra Utmärkelser

Myprotein har ökat betydligt eftersom vår ödmjuka start under 2004 och vi är stolta över att säga vår växande kompetens och engagemang för att producera kvalitets sportnutrition produkter har inte gått förbi obemärkt. Nedan är bara några av våra prestationer och utmärkelser.


2007 - Myprotein uppnått ISO9001 produktion certifiering och har även GMP (Varor Manufacturing Practice) och HACCP (HACCP) ackreditering.

2007 – Myprotein röstade Young Company of the Year vid den prestigefyllda Växande Business Awards, som innehas av Real Business i samarbete med Lloyds Bank och stöds av CBI (Confederation of British Industry).

2009 – Myprotein vann Regional Award för små till medelstora företag av året för nordvästra England vid National Business Awards

2009 – Myprotein rankad 21 i Sunday Times Fast Track 100

2015 – Myprotein blev mycket beröm för domarnas Special Award i Best Factory Awards för deras Warrington anläggning.

2017 – THG vann Internationella Growth Retailer of the Year på Retail Week Awards

2018 – THG anges i Greater Manchester Ward Hadaway snabbaste 50 växande företag.

2018 – THG vann Drottningens Award for Enterprise


Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium

Vår produktionsprocessVår kvalite

Myprotein är dedikerade till att erbjuda de bästa kvalitetsprodukter. Vår världsklass, in-house produktionsanläggningar ger oss möjligheten att utveckla, utforma och testa - med hjälp av specialist nära-infraröda skanning och X-Ray maskiner för att se till att varje enskild produkt uppfyller de högsta kvalitetsstandard, vilket leder till British Retail Consortium certifierar Myprotein AA Grade för livsmedelssäkerhet.


Liksom vår egen rigorösa tester, vi samarbetar med oberoende kvalitets partner, ALS, som använder stränga åtgärder bedömnings UKAS för att testa och godkänna vår produkt.


Vi samarbetar också med Labdoor vilken är en fristående idrottstestare. De har också rankat våra produkter som hög kvalitet och kallar vår Impact Whey isolat nummer 1 i värde och kreatinmonohydrat nummer 1 för kvalitet. 


Vi tar alla kvalitetsnivåer på allvar, och arbetar med LGC sport science att utveckla vår Informed-Sport näring sortiment. Detta säkerställer att dessa produkter inte innehåller några WADA (World Anti-Doping Agency) förbjudna ämnen. Det ger elitidrottare den försäkran om att de kan driva sin ambition med bara kvalitet och godkända produkter.Läs Mer