SPARA 38% PÅ ALLT* MED KOD: 38SE | SPARA 40% EXTRA PÅ OUTLET KLÄDER
APP DEAL: SPARA 15% EXTRA RABATT PÅ VEGANSKT! INGEN KOD

Oavsett vilka mål du har så har vi bränslet du behöver.

Vi stödjer alla som vill ha mer

Det var därför vi började. Det är därför vi aldrig slutar.

Hur allt började...

Sedan 2004 har Myprotein färdats på sin egen unika väg. Allt började med en vision och ett ödmjukt köksbord, där vi vågade drömma om att revolutionera det sätt vi driver våra rörelser.

2011 hittade Myprotein sitt hem i THG-familjen, vilket markerade starten på ett nytt spännande kapitel. År 2016 kunde vi stolt stoltsera med titeln som världens ledande onlinevarumärke för kosttillskott, med oöverträffat kvalitetsprotein, vitaminer och andra viktiga kosttillskott levererade direkt till din dörr.

Men vi stannade inte där. Precis som dina behov utvecklas, har vi också gjort det. Vi har utökat med MP Activewear, Myvitamins, Myvegan och MyPRO för att säkerställa att oavsett vad du behöver så finns vi här för att hjälpa dig. Varje steg, varje andetag.

Vi är ett ledande varumärke inom sportnutrition och erbjuder en rad kvalitetsprodukter, inklusive proteinpulver, vitaminer och mineraler, livsmedel med högt proteininnehåll, snacks och prestationskläder.

Vilka vi är

Vår vision är att bli världens mest kraftfulla hälsorörelse. Vi vill stötta alla att leva ett hälsosammare, aktivare liv — och vi har kommit en bra bit på vägen.

Vi är här för attsprängagränser. För att stärka och stötta dem som kräver mer.

Vårt team sitter i Manchester, därifrån skapar de innovativa produkter och upplevelser som verkligen förbättrar ditt välbefinnande. Pålitliga lösningar som ger dig kontroll över din hälsa och dittvälbefinnande.

Alla borde ha tillgång till högkvalitativ näring. Vegetarian,flexi, vegan, mejeri- eller glutenfri - här finns hjälp för alla.

Du bestämmer målet. Vi ger dig bevisat stöd för att nå det.

Vårt mål är att stärka ambitionerna hos människor över hela världen genom att göra det bästa inom sportnutrition tillgängligt för alla, oavsett deras mål.

Vad vi gör

Vi gör idrottstillskott och träningskläder tillgängliga för alla. Vi är här för att hjälpa alla ambitioner, oavsett vem du är eller vart du är på väg.

Vi är fast beslutna att vara en förebild för det bättre. Det är vårt mål. Och därför ger vi aldrig upp.

Hållbarhet och samhälle

Myproteins inverkan

Inutrionsvärlden följer vi inte trender.Vi sätter dem.Vi förstår det påMyprotein.För oss är det helt avgörande att vi alltid kan ge dig de bästa produkterna, och att de fungerar.

Men kvalitet handlar om mer än smak och individuella resultat.Det handlar om valen vi gör och hur det påverkar vår planet. Det handlar om vårt engagerade team, vår leveranskedja och de samhällen de påverkar och stöder.

Hållbarhet står högt upp på vår prioriteringslista! Vi arbetar med ständiga förbättringar.Det kommer att ta tid. Vi är ännu inte färdiga, men vi vet vart vi är på väg.Perfektion uppstår inte över en natt, men precis som medfitness bygger vi vår drivkraft successivt och med tiden gör det stor skillnad.

PåMyprotein tar vi våra hållbarhetsmål på allvar! Vi kommer att hålla dig uppdaterad om alla de förändringar vi gör, varje steg på vägen.

Läs mer
Myprotein har vuxit betydligt sedan den blygsamma starten 2004, och vi är stolta över att säga att vår ökande expertis och vårt engagemang för att producera högkvalitativa sportnäringsprodukter inte har gått obemärkt förbi. Här är bara några av våra prestationer och utmärkelser.

Våra utmärkelser

Det är viktigt att fira bedrifter. Vi har tagit emot utmärkelser för våra produkter sedan 2007.

2007 –Myprotein certifieras enligt ISO9001 och får GMP- (god tillverkningssed) och HACCP-godkännande (riskanalys och kritiska styrpunkter).

2007 –Myprotein utsågs till årets nystartade företag vid den prestigefyllda tävlingenGrowing Business Awards, som anordnas av Real Business i samarbete med Lloyds Bank och med stöd av CBI (brittiska industriförbundet).

2009 –Myprotein vinner Regional Award for Small to MediumSized Businessof theYear för nordvästra England vid National Business Awards.

2009 –Myprotein rankades på21:a plats iSunday Times FastTrack 100.

2015 –Myprotein fickJudges Special Award-utmärkelsen i BestFactory Awards för sin anläggning iWarrington.

2017 – THG vinner årets InternationalGrowthRetailer vidRetailWeek Awards-tävlingen.

2018 – THG listades iGreater ManchesterWardHadawayFastest 50 över växande företag.

2018 – THG vinner The Queens Award for Enterprise.

2022 –Myprotein vinner MostExciting Partnership Award för sitt samarbete medHotel Chocolat.

2023 –Myprotein vinnerInspired Innovation BrandLicensing Product eller Range-pristet för samarbetet medJellyBelly.

2023 –Myprotein nomineras till International BestLicensed Product Award igen för samarbetet medJellyBelly.

Vår kvalitet

Oslagbar kvalitet, från start till mål

Vi tycker om att kontrollera och följa hela utvecklingen – från skörd till shaker. Att se till att kvaliteten är så bra den vara i varje produktionssteg.

Vi handplockar de bästa ingredienserna från våra pålitliga leverantörer. Sedan tar vi hand om tillredningen själva i våra toppmoderna anläggningar. På det sättet kan vi erbjuda förstklassiga näringsprodukter varje dag. Och eftersom ingredienserna väljs med stor omsorg och varje steg i produktionskedjan övervakas främjas vår strävan att skapa utmärkta produkter.

Men pricken över i:et är att vi anser att alla ska ha tillgång till exceptionella produkter utan att det kostar skjortan. Det är därför vi överför besparingarna till dig – vår kund. Det är vårt sätt att stödja och lyfta hela samhället.

Våra kvalificerade nutritionister,bakom kulisserna, arbetar med den senaste vetenskapen för att utveckla varje produkt. Från nya innovationer till vårt kärnsortiment. Du kan känna dig alldeles trygg att du alltid får det bästa.

Samtidigt kan du njuta av snabb leverans. Vi använder den senaste tekniken för att leverera samma dag fram till midnatt. Det innebär att dina beställningar kommer till din dörr redan nästa dag.

Vår trevliga kundtjänst är dessutom tillgänglig sju dagar i veckan och kan svara på alla de frågor som du kan. Vi finns här för dig, varje steg på vägen.

Läs mer