The Big Deal-paketet

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + 15% EXTRA RABATT | Använd kod: 15TILL

Spar upp till 60% + 15% extra rabatt. | Använd kod: 15TILL


Erbjudandet gäller t.o.m. 29.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

Var: 793 kr 634 kr Spara upp till 159 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Vår Big Deal Bundle ger ordet “prisvärt” en ny innebörd! Vårt mest omfattande och användbara produktpaket hittills, optimalt för dig som vill öka i muskelmassa, minska i fettprocent, öka i styrka samt förbättra allmän hälsa. För endast 619kr har vi pressat priset så hårt vi kan för att se till att du får ett grymt erbjudande.

Big Deal Bundle innehåller 7 väl utvalda tillskott som förser dig med en hel månad av essentiella makro-, och mikronäringsämnen som din kropp behöver vid intensiv träning. Flera studier har visat att idrottare och de som lever en aktiv livsstil har ett ökat behov av näringsämnen på grund av belastningen kroppen utsätts för vid träning. Detta paket försäkrar att du får i dig allt du behöver genom ett innehåll av protein, kolhydrater (snabba och långsamma), essentiella fettsyror, vitaminer, mineraler samt kreatin.

Vi har valt ut Kreatine Monohydrat för att hjälpa dig att öka i styrka, True Whey för dess högkvalitativa proteininnehåll som gynna tillväxt och återhämtning, havrepulver (Instant Oats) för bränsle och energi till dina träningspass, Dextrose för att främja återhämtningen samt Omega 3 och Daily Vitamins för att gynna allmän hälsa.

För att demonstrera hur vårt viktminskningspaket kan användas har vi satt ihop ett exempel för hur tillskotten kan intas under en dag (upplägget nedan exkluderar ditt val av en balanserad och näringsrik frukost, lunch och middag):

Frukost
100g hafvrepulver (Instant Oats)
25g True Whey
2 st Omega 3

Lunch
1 st Daily Vitamin

Innan träning/Pre Workout
100g Instant Oats
25g True Whey
5g Creatine Monohydrate

Träning

Efter träning
50g Dextrose
25g True Whey

Detta paket innehåller:

True Whey (Chocolate Orange, 2.27kg): Nästa generations högkvalitativa vassleproteintillskott. Perfekt för dig som vill lägga på dig muskelmassa.

Creatine Monohydrate (250g): Har visat sig kunna öka styrka och tillväxt samt kunna förkorta återhämtningen efter träning samt mellan träningsset.

Omega 3 (90 kapslar): Omega 3 är en essentiell fettsyra (EFA) utvunnen ur fiskolja. Innehåller både EPA och DHA som har visat sig viktiga för hjärn-, immun-, och hjärtfunktioner.

Daily Vitamins (60 tabletter): Omfattande multivitamin tillverkad för att främja allmän hälsa och förhindra vitaminbrist.

Instant Oats (2.5kg, naturell smak): En utmärkt källa rik på kolhydrater med ett lågt GI som förser dig med energi under träning.

Dextrose (1kg): En enkel kolhydrat med högt GI. Kan intas som en snabb energikälla eller för att boosta återhämtningsprocessen.

Myprotein Shaker (600ml): En avancerad shaker som hör till en av de främsta på marknaden idag och hjälper dig att enkelt och smidigt blanda dina tillskott med minimal ansträngning.

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR INKLUDERAS SÅ SOM DE VISAS HÄR MEN KAN ERSÄTTAS UTAN FÖRVARNING BEROENDE PÅ LAGERSTATUS.

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • Otroligt prisvärt
  • Täcker hela ditt dagliga behov av näringsämnen
  • Perfekt tillskott för dig som vill lägga på dig muskelmassa

Rekommenderad användning

Var god och se varje enskild produkt för information.

Ingredienser

Var god och se varje enskild produkt för information.

Näringsinnehåll

Var god och se varje enskild produkt för infomration.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

The Big Deal-paketet

Välj bild

The Big Deal-paketet