• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetariskt

  Vegetariskt

 • Vegan

  Vegan

HMB

Finns även i tablettform

Smak
Förpackning
Mängd

40% rabatt på aminosyror & tabletter | Ingen kod behövs

40% rabatt på tablertter & aminosyror| Ingen kod behövs
Erbjudandet gäller t.o.m 25.02.2018 , eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
139 kr

I lager Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är HMB?

Beta-hydroxy-beta-metylbutyrat, mer känt i förkortad form, HMB, är en metabolit av den grenade aminosyran leucin. Den produceras naturligt i kroppen enbart i små doser, och enbart när den essentiella aminosyran leucin bryts ned, så att erhålla större doser kan vara svårt utan att använda HMB-tillskott.

Varför välja HMB?

Ända sedan 1990-talet har HMB ökat i popularitet och nuförtiden används det i alla möjliga "allt-i-ett"-tillskott. Så varför inte göra ett eget? Vår HMB är tillverkad för detta ändamål: Det är 100 procent rent, vilket är perfekt för att höja de viktiga nivåerna av beta-hydroxy-beta-metylbutyrat i kroppen.

Kan det användas ihop med andra tillskott?

Vi rekommenderar att blanda HMB med vårt Impact Whey Protein, eftersom protein bidrar till ökad och bibehållen muskelmassa, eller med kreatin monohydrat som kan öka den fysiska prestationen vid högintensiv träning.

Testa att blanda ovan tre tillskott och gör din egen perfekta post-tränings-shake – en hemmagjord rivstart på den där viktiga återhämtningen dina muskler behöver efter ett tufft träningspass.

Vänligen notera att märkningen på den här produkten tillhandahålls på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

 • 100 % ren HMB
 • Metabolit av leucin
 • Perfekt efter träning 

Rekommenderad användning

Kosttillskott: Vi rekommenderar 1g, 3 gånger jämnt fördelat under dagen för bästa resultat.

Blanda strax över en halv liten MP scoop (1g) till önskad mängd vatten eller juice och drick direkt.

1 x MP Plastic Scoop (small) väger 1.8g.

Ingredienser

Denna produkt innehåller 100% HMB, helt utan tillsatser

Näringsinnehåll

100% HMB.

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(2 Kundrecensioner)

 • 5    1
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Sortera efter

HMB

Sammanlagt:

5

Blandbarhet:

2

Smak:

1

Effektivitet:

5

HMB passar perfekt både under diet och bulk. HMB ska tas med mat helst och fördelas under dagen då hmb har en snabb halveringstid. Därför är det smidigare att köpa pillrer och mycket enklare och dosera, samtidigt som man slipper smaken av HMB då det inte är en fröjd

Mon Oct 05 10:46:53 BST 2015 av Johnny

Var denna recension användbar för dig?

Sammanlagt:

4

Blandbarhet:

4

Smak:

1

Effektivitet:

4

HMB har på senare tid uppmärksammats i studier som ett tillskott som kan minska muskelatrofi och stimulera proteinsyntes. Väldigt bra pris och känns som en väldigt bra investering om man vill vara opti. Dock ska det tilläggas att smaken är H-E-M-S-K. Det må vara effektivt, men smaken är bland det värsta du kan tänka dig. Håll för näsan, svälj och stå ut eller köp en kapselmaskin. I vilket fall som helst lär det vara värt det.

Wed Jun 25 20:58:39 BST 2014 av Robert

Var denna recension användbar för dig?

HMB

Välj bild

HMB
Back to top