Body Coach Månadspaket

25% rabatt | Ingen kod

25% rabatt på utvälda produkter | Ingen kod behövs

Erbjudandet gäller t.o.m 21.03.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
639 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Månadspaketet innehåller sex av våra mest populära kosttillskott till ett fantastiskt pris. Detta paket har skapats för att erbjuda nutritionsstöd , som passar för en rad olika träningsprogram och mål. Utformad för att erbjuda ett optimalt tillskott av protein, fiskolja , vitaminer och mineraler, är detta bara ett klick iväg för en komplett tillskotts plan. Välj från 15 olika fantastiska Impact Whey smaker.

Komplett Månadspaket innehåller:

Impact Whey, 1kg, Olika Smaker

Impact Whey protein är 100% premiumvassleproteinkoncentrat och har över 20g protein per portion (82%). Den har en omfattande aminosyraprofil som ger alla essentiella aminosyror (EAA) och innehåller över 2g leucin per portion och är idealisk för att öka det dagliga proteinintag.

< strong>BCAA, 500g, Berry Blast

Grenade aminosyror (BCAA) är essentiella aminosyror, vilka innehåller en 2:1:1 förhållande av leucin, isoleucin och valin. Dessa aminosyror anses vara essentiella eftersom de inte kan syntetiseras av kroppen, så måste intas från kostkällor.

Omega 3, 90 softgels

Omega 3 innehåller de essentiella fettsyrorna, EPA och DHA som bidrar till normal funktion av hjärtat. DHA bidrar också till att upprätthålla normal hjärnfunktion och syn. Dessa fördelaktiga effekter erhålls med ett dagligt intag av 250mg av EPA och DHA. Omega 3 softgels ger 360mg EPA och 240mg DHA per 2 softgels.

Daily Vitamins Multi vitamin, 60 tabletter

Daily Vitamins är ett bra sätt att se till att du når det rekommenderade dagliga intag (RDI) av viktiga vitaminer din kropp behöver för att arbeta och jobba till sin fulla potential. Daily Vitamins innehåller 7 viktiga vitaminer, inklusive B-vitamin-komplex, vitamin C, E, A och D3.

E-vitamin, 60 tabletter

Myprotein Vitamin E softgels ger 400IU’s d-alfa-tokoferol per portion. Vitamin E fungerar som en antioxidant och bidrar till skydd av DNA, proteiner och lipider från oxidativ skada

Vitamin C med bioflavonoider & Nypon, 60 tabletter

Vitamin C bidrar till normal funktion av nervsystemet, normal funktion av immunsystemet och till att minska trötthet och utmattning.

SMAKER, PRODUKTER OCH STORLEKAR ENLIGT BILDEN OCH KAN ERSÄTTAS UTAN MEDELANDE BEROENDE PÅ LAGERNIVÅER.

Fördelar

  • Stort värde för pengarna
  • Sex av våra mest populära produkter
  • Den perfekta paket för fullständig utbildningsstöd

Rekommenderad användning

SE RESPEKTIVE PRODUKTS SIDA FÖR MER INFORMATION OM DE PRODUKTER SOM INGÅR I DETTA PAKET.

Ingredienser

SE RESPEKTIVE PRODUKTS SIDA FÖR MER INFORMATION OM DE PRODUKTER SOM INGÅR I DETTA PAKET.

Näringsinnehåll

SE RESPEKTIVE PRODUKTS SIDA FÖR MER INFORMATION OM DE PRODUKTER SOM INGÅR I DETTA PAKET.

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Body Coach Månadspaket

Välj bild

Body Coach Månadspaket
Back to top