Benedikt Magnusson Power Stack

5 Rekommenderade produkter för att bygga Kraft & Styrka

Födelsedagsrea - Upp till 60% rabatt | + EXTRA RABATT med vår hemliga rabatt | Kolla din rabatt nu | Använd kod: RABATTEN

Hur mycket extra rabatt får du?

Kolla din extra rabatt nu | Använd kod: RABATTEN

Erbjudandet gäller t.o.m. 26.05.2017, eller så långt lagret räcker. 1hemlig gåva gäller t.o.m. 25.05.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per beställning. Maximal rabatt 800kr.

KÖP NU

709 kr
Tillfälligt slut

Slutsåld

Produktöversikt

Benedikt Magnusson Power Stack

Som används av Raw Marklyfts världsrekordhållaren Benedikt Magnusson, är detta paket för att hjälpa dig att bygga massa och samtidigt öka kraft och styrka.

Diet tillägg för alla som vill förbättra styrka och storlek, innefattar paketet fyra nyckeltillskott och en Myprotein shaker för att ge dig allt du behöver för att ta din träning till nya höjder.

Paketet kombinerar ett stort antal näringsämnen genom BCAAs, Alpha Män Multivitaminer, Omega 3 Liquid och Hard Gainer Extreme att stödja återhämtningen, förbättra den allmänna hälsan och bygga riktig kraft.

Benedikt Magnusson

“ Jag valde dessa produkter eftersom de är grunden i min dag till dag kost och tränings regim. Jag tror att de är det perfekta valet av produkter för alla som är allvarliga med att få kraft, styrka och massa ”.-Benedikt Magnusson Myprotein ambassadör och Marklyfts värdsrekordhållare

Inkluderar:

Hard Gainer Extreme, choklad Smooth, påse, 2,5 kg- Packad med över 440 kalorier per 100g är det ett perfekt komplement för dem som funderar på att lägga på sig kvalitetsmassa för att stödja styrketräning.

BCAA Berry Blast, 250G- Ger Leucin, Isoleucin och Valin för att stödja återhämtningen och förhindra muskelnedbrytning

.

Alpha Män Super Multi Vitamin, 120 Flikar-. En unik och mycket effektiv blandning av vitaminer och mineraler som är viktiga för hälsa och välbefinnande

Omega 3 Liquid Super Strength Strawberry, 150 ml- Ett enkelt sätt att konsumera omega-3 för en sund livsstil. Ger ett bekvämt sätt att konsumera stora mängder EPA & DHA.

MyProtein shaker, 400 ml- En unik shaker som hjälper dig att mixa dina tillskott med minimal ansträngning

.

Fördelar

  • 4 viktiga tillskott för att stödja kraft
  • Inkluderar BCAA för att minska muskelnedbrytning
  • Utmärkt värde

Rekommenderad användning

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Ingredienser

Vänligen se de individuella produktsidorna för mer information.

Näringsinnehåll

Please see individual product pages for details.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Benedikt Magnusson Power Stack

Välj bild

Benedikt Magnusson Power Stack