Alla hjärtans dag-paket till henne

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
939 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Sköt om dina nära och kära på Alla hjärtans dag med hjälp av detta exklusiva Alla hjärtans dag-paket för henne. Fullproppad med en handfull ljuvliga godsaker kommer det här paketet garanterat hjälpa dig nå dina träningsmål för i år.

Paketet innehåller:

Impact Whey Protein - 1 kg

Impact Whey Protein är det mest köpta vassleproteinet i Storbritannien och kommer i ett antal goda smaker. Det är tillverkat av upp till 100 % premium vassleproteinkoncentrat och innehåller 20 gram protein per portion (80 %). Det innehåller också en omfattande aminosyreprofil som ger dig alla essentiella aminosyror (EAA), bland annat 2 gram leucin per portion.

BCAA, Persika & mango, 250 g

I paketet finns också vårt BCAA-pulver. Grenade aminosyror är essentiella aminosyror som innehåller leucin, isoleucin och valin i ett 2:1:1-förhållande. Speciellt viktigt är det att få i sig tillräckligt med aminosyror vid träning, eftersom det är svårt att få i sig en tillräcklig mängd enbart genom kosten. Tack vare vårt BCAA-pulver kan du nå ett optimalt intag av grenade aminosyror på ett enkelt och snabbt sätt. Blanda helt enkelt 5 gram BCAA (2 små skopor) med önskad mängd vatten, fruktjuice eller pre/post träningsshake.

Superfood XS - 300 g

Superfood XS är en blandning av olika frukter och grönsaker i form av ett frystorkat och filtrerat frukt- och grönsakspulver. Den breda blandningen av frukter och grönsaker som finns i vår Superfood XS-blandning innehåller acai, äpple, svartvinbär, blåbär, broccoli, tranbär, mangostan, granatäpple, maqui, hallon, röda vindruvor och nypon. Superfood XS kan tas när som helst under dagen, och rekommenderas att tas ihop med vatten. För bästa resultat, testa att blanda Superfood XS med din favoritjuice eller med en nyttig proteinshake.

Active Woman - 120 tabletter

Active Woman är en innehållsrik multivitamin som är framtagen specifikt för kvinnor och deras näringsbehov. Active Woman är ett fantastiskt sätt att förbättra ditt vitamin- och mineralintag och fylla eventuella lyckor i din kost.

Myprotein Barrel Bag - Rosa

Myproteins Barrel Bag är en riktig Myprotein-väska! Den har Myprotein-loggan tryckt på sidan och Myproteins performance-logga på fram- och baksidan. Väskan är tillverkad av ett slitstarkt kanvasmaterial och har bland annat en löstagbar axelrem samt dubbla handtag, vilket gör den lätt att bära och perfekt för gymmet och dina gymprylar. Väskan har dessutom ett fack med dragkedja på utsidan där du med fördel kan lägga nycklar, mobiltelefon och andra småsaker.

Shaker Bottle Mini - Rosa

Vår Shaker Bottle är den mest avancerade sporttillskottsflaskan på marknaden och hjälper dig göra din smoothie slät och god med minimal ansträngning. Nu är det ännu enklare och smidigare att göra smoothies tack vare den här miniflaskan som rymmer 400 ml. Den nya Shaker Bottle Mini tar ännu mindre plats i din gymväska och gör det till den perfekta shakern när du är på språng.

Vänligen notera att märkningen på denna produkt tillhandahålls på engelska som minimum. Franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma på enskilda produkter.

Fördelar

  • Perfekt Alla hjärtans dag-present.
  • Sex grymma produkter till ett otroligt pris.
  • Speciellt utvalda för att passa kvinnor.

Rekommenderad användning

Vänligen se varje enskild produktsida för detaljerad information.

Ingredienser

Vänligen se varje enskild produktsida för detaljerad information.

Näringsinnehåll

Vänligen se varje enskild produktsida för detaljerad information.

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Alla hjärtans dag-paket till henne

Välj bild

Alla hjärtans dag-paket till henne
Back to top