Hoppa till huvudinnehåll
Uncategorised

Clear Whey vattenmelon spritz

Clear Whey vattenmelon spritz
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Det har varit några långa månader, men våren är äntligen här och visar sin närvaro. För att fira det varmare vädret kan du byta ut dryckesvalet med denna läckert uppfriskande vattenmelon spritz.

Den är gjord med riktiga frukter, har bara en skvätt sodavatten för bubblor, och varje portion innehåller bara 100 kalorier med saftiga 20g protein. Skål för det.

Receptet ger 1.

Ingredienser

  • En näve jordgubbar
  • 1 skopa Clear Whey (vattenmelon)
  • 150ml vatten
  • En näve is
  • En skvätt sodavatten
  • 3 limeklyftor

Så här gör du

  1. Lägg en skopa Watermelon Clear Whey Isolate i en shaker tillsammans med 150 ml vatten. Skaka tills det är slätt och utan klumpar, vänta sedan 10-15 sekunder för att skummet ska lägga sig.
  2. Lägg några färska jordgubbar i en liten skål och krossa dem försiktigt till en puré. Häll sedan genom en sil eller durkslag (pressa med baksidan av en sked) för att skapa en slät jordgubbspuré.
  3. Tillsätt jordgubbspurén, is och limeklyftor till ett glas, häll sedan i Watermelon Clear Whey Isolate-blandningen. Toppa med en skvätt sodavatten för att ge lite bubblor och njut!
RECEPT

Green Apple Clear Whey Slushie | Jelly Belly

Varma dagar behövs en Clear Whey Slushie, och jag vill inte höra talas om annat.

2 år I årAv Emily Wilcock
RECEPT

Clear Whey Jelly Sweets

Svårt att stå emot sötsuget? Prova en av de här.

2 år I årAv Lauren Dawes
RECEPT

Clear Vegan Protein | isglass med smak av vattenmelon

Vi tar sommarens uppfriskningar på allvar

2 år I årAv Lauren Dawes

Tyckte du om den här receptet? TESTA DE HÄR RECEPTEN HÄRNÄST:

Näringsinformation

Kalorier100
Kolhydrater totalt3g
Protein20g
Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein