Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

Så gör du marklyft som The Beast | Eddie Halls 3 tips

Så gör du marklyft som The Beast | Eddie Halls 3 tips
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

I juli 2016 satte Eddie "The Beast" Hall ett nytt världsrekord i marklyft - framgångsrikt lyfte han den monstruösa vikten på hela 500kg. Så det är säkert att säga att han vet vad han pratar om...

Försöker du finslipa din form och krossa ditt pb i marklyft 2021? Det här är killen du ska lyssna på.

Här är Eddies 3 topptips för marklyft.

https://youtu.be/BSpHBgvOGps

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medisinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein