Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

Refuel your ambition challenge

Refuel your ambition challenge
Myprotein
Skribent och expert2 år I år
Visa Myprotein profil
Av Emily Wilcock, skribent och expert

Det blir lättare och lättare att tappa motivationen medan åren går. Så, vi har skapat en utmaning som hjälper till att få dig i rörelse igen.

Utmaningen

Vårt löfte är att genomföra 150 minuters träning varje vecka. Det kan kanske låta som mycket, eller inte beroende på dit nuvarande träningsschema. 150 minuter per vecka är ungefär 21 minuters träning varje dag, och om du vill ha ledigt på helgerna så är det 30 minuters träning - vilket till exempel kan passa in bra för dig med ett upptaget arbetsschema. Det är viktigt att komma ihåg att det här bara är ett minimun i utmaningen, känn dig fri att träna mer än så!

Så här deltar du

Tävlingen börjar 20 september och pågår fram till 3 oktober. Allt du behöver göra för att delta är att tagga oss på Instagram i alla aktiviteter du gör och använda hashtagen #refuelambition, eller så kan du till och med använda Refuel Ambition-filtret på dina Instagramstories. Det här räknas som din anmälan i tävlingen.

Vinnarna väljs slumpmässigt ut under tävlingens gång och vinner en Bespoke t-shirts och andra goodies från MyProtein - så det är helt klart värt att dela din aktivitet för chansen att vinna!

Det finns också en möjlighet att repostas på vår Instagram där vi kommer delar våra följares aktiviteter som inspiration. Följ också vår Instagram, och var med om chansen att vinna priser under får Flash sale.

Vi kommer välja ut vinnare under hela kampanjen så även om du missar starten så är det inte för sent att delta.

Att ta med sig

Oavsett om du saknar motivation på gymmet eller om du är ute efter chansen att vinna Myprotein-goodies så är det här rätt challenge för dig. Dela bara dina upplevelser på Instagram med #refuelambition eller med vårt Instagramfilter för att delta i chansen att vinna priserna. Kom ihåg, du måste delta för att kunna vinna.

 

Myprotein
Skribent och expert
Visa Myprotein profil
myprotein