Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

Guidad meditation för nybörjare | Avslappnande & Lugnande

Guidad meditation för nybörjare | Avslappnande & Lugnande
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Har du alltid velat ge meditation ett försök men inte haft en aning om var du ska börja?

Turligt nog för dig så har vi den fantastiska Claudia Mirallegro som guidar oss genom en superenkel meditationssession för nybörjare. Det är en otrolig introduktion till meditation och perfekt för vem som helst att prova på. Dessutom, den tar inte ens upp 10 minuter av din tid!

Allt du behöver göra är att trycka på "play" och sedan låta dig ta några stunder till att nara stanna upp och koppla bort dig från allt som pågår i ditt liv just nu.

https://youtu.be/p02PI8JlWyo

Vad är meditation?

Meditation är ett utmärkt sätt att återfå ditt fokus i nuet och ta hand om ditt sinne genom att använda olika tekniker för att träna din uppmärksamhet och medvetenhet. Många känner att det hjälper dem att förbättra sin mentala klarhet och känslomässiga stabilitet.

 

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medisinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

 

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein