Hoppa till huvudinnehåll
TRÄNING

30-minuters hemmaträning för överkropp | Utan utrustning

30-minuters hemmaträning för överkropp | Utan utrustning
Lauren Dawes
Skribent och expert1 år I år
Visa Lauren Dawes profil

Oavsett anledning så är det ibland inte en möjlighet att ta sig till gymmet. Men oroa dig inte, om du ändå vill då in ett svettigt pass så är bodybuildern Tom Johnson här med ett utmanande 30-minuterspass för överkropp. Det är ett hårt all-in-one pass med en rad olika kroppsviktsövningar som träffar axlar, bröst, triceps och biceps. Ingen utrustning behövers bara ett fast underlag - Testa ett stabilt soffbord, en stol eller till och med din soffa.

Så, på med träningskläderna, hitta ett utrymme och sätt igång att jobba.

https://youtu.be/6yci_Ar4Ywc

Vill du har fler träningstips? LÄS DE HÄR ARTIKLARNA HÄRNÄST:

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein