Hoppa till huvudinnehåll
LIVSSTIL

Bekämpa en ätstörning och leva med PTSD | Emelye Dwyer: The Locker Room – Avsnitt 1

Bekämpa en ätstörning och leva med PTSD | Emelye Dwyer: The Locker Room – Avsnitt 1
Lauren Dawes
Skribent och expert3 år I år
Visa Lauren Dawes profil
På MyProtein tror vi verkligen på att det är precis lika viktigt att se efter som mentala hälsa som den fysiska. Vi förstår också vikten i att hålla igång samtal kring mental hälsa.

I vår serie The Locker Room som startade under "Mental health awareness month" i oktober förra året - vi gjorde en serie uppriktiga intervjuer med våra ambassadörer och idrottare som ger sina erfarenheter av mental hälsa en plattform.

För att fira Mental Health Awareness Week tänkte vi att vi skulle dela det första avsnittet från serien med en otrolig atlet inom funktionell fitness, vår ambassadör, Emelye Dwyer. Hon har kämpat sig genom flera svårigheter med sin mentala hälsa men har funnit styrka i sitt supportsystem och träningen som hon älskar.

I den här starka intervjun delar hon med sig av allt hon har gått igenom, hur hon har lärt sig att överkomma saker och det arbete hon gör nu där hon är involverad i att hjälpa andra i liknande situationer.

Det här är hennes berättelse.

https://youtu.be/XYSrCy53TVs

 

Lauren Dawes
Skribent och expert
Visa Lauren Dawes profil
Lauren har en examen i engelsk litteratur och kommer ursprungligen från södern. Hon har alltid älskat att simma men har också under de senaste åren upptäckt kraften i styrketräningen, hon har också en del förbättringspotential de Hot Yoga-klasser hon deltar i varje vecka. Under helgerna lagar eller äter hon oftast någon slags brunch, och hon tycker om att testa nya recept tillsammans med sina vänner som hon bor med - Speciellt efter att ha blivit av med gamla studentvanor, som att överleva på pasta. Framför allt så tror hon starkt på att hålla en balans mellan gymmet och gin.
myprotein