Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Tre helt nya smaker av Vegan Protein Blend har landat

Tre helt nya smaker av Vegan Protein Blend har landat
Monica Green
Skribent och expert2 år I år
Visa Monica Green profil

Ett av sätten vi firar World Vegan Month är genom att lansera tre nya smaker av Vegan Protein Blend.

Våra veganska och flexitarianska kunder älskade Vegan Protein Blend så vi kunde inte låta bli utöka smakfamiljen så att den nu också inkluderar smakerna vanilj, white chocolate raspberry och chocolate caramel peanut. Om du inte är bekant med Vegan Protein Blend än så låt oss först introducera dig.

Vad är Vegan Protein Blend?

Med en förbättrad smak kombinerar Vegan Protein Blend isolat från ärtor och bondbönor för att stärka upp din växtbaserade kost och tillför en fullständig profil av aminosyror i en shake.

En portion innehåller 22g protein med endast 110 kalorier. Vegan Protein Blend fungerar för alla som vill bygga växtbaserade muskler, gå ner i fettmassa eller bara är ute efter att få i sig mer protein i kosten.

En fullständig proteinkälla

En vanlig oro för de som funderar på ett veganskt proteinpulver är att de inte kommer få en fullständig proteinkälla. Vegan Protein Blend presenterar en lösning. Det innehåller nio essentiella aminosyror som din kropp inte kan producera självständigt och 5g av naturligt förekommande BCAA med den optimala ration på 2:1:1 med Leucin, isoleucin och valine, det gör att det här proteinet konkurrerar med många animaliskt baserade proteinpulver.

Nämnde vi också att det har ett lågt sockerinnehåll och en otroligt god smak?

Att ta med sig

Vårt Vegan Protein Blend kombinerar isolat från ärtor och bondbönor för att förse dig med en komplett proteinkälla. Det är lågt socker innehåll men fullt med smak, näring och aminosyror. Det kan helt enkelt inte bli fel med detta. Det passar utmärkt för den som vill bevara eller bygga muskelmassa eller för någon som bara är ute efter att boosta sitt växtbaserade proteinintag.

Tyckte du att den här artikeln var intressant?LÄS MER OM VEGANSKA TIPS HÄR:

RECEPT

3 Recept med ärtprotein | Veganska Proteinshakes

Det finns många fantastiska recept på smoothies och shakes som innehåller ärtprotein. Här har vi samlat tre av våra veganska favoritrecept med ärtprotein.

3 år I årAv Jennifer Blow
NÄRING

7 överraskande fördelar med vegansk kost

Experter väger in fördelarna med en växtbaserad kost för att minska inflammation, främja viktnedgång och mer därtill..

NÄRING

Den ultimata veganska matlistan | Substitut för livsmedel

Det känns bra att veta om sina alternativ, eller hur?

3 år I årAv Jennifer Blow
Monica Green
Skribent och expert
Visa Monica Green profil
Monica är ursprungligen från South London, hon tog examen i Filosofi från University of Leeds. Efter att ha upptäckt sin kärlek för gymmet under studietiden drogs Monica till styrketräning vilket var till stor hjälp för henne under stressiga tider som student. Genom att skriva för en populär studentsida utvecklade hin sina färdigheter som skribent, hon skrev populära artiklar som publicerades regelbundet. Idag är hon lycklig att kunna kombinera sin kärlek för att skriva med passionen för gymmet. På sin fritid älskar Monica att laga mat, testa på nya restauranger med vänner och utforska nya vandringsleder.
myprotein