Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Lägg vantarna på de här ”Limited edition” erbjudandena under Impact week

Lägg vantarna på de här ”Limited edition” erbjudandena under Impact week
Myprotein
Skribent och expert3 år I år
Visa Myprotein profil
Av: Evangeline Howarth - Redaktör

Vår första Impact Week har vi inte lagt i handbromsen, vi erbjuder spännande nya smaker på några av våra mest populära produkter och introducerar rykande färska snacks.

Som om en hel vecka med toppenpriser på vår hemsida inte vore tillräckligt nog, har vi sett till att du kan göra dina gymkompisar avundsjuka med nya tillskott hos våra Clear Protein och Layered bars.

Alldeles nya Blue Rasberry

Vi älskar att experimentera med nya smaker till produkter, men ibland kan det vara ännu bättre att återinföra gamla klassiker. Om om Blue Rasberry inte tar dig tillbaka till barndomsminnen fulla med sötsaker och slushies så känner vi verkligen med dig.

Den här nostalgiska smaken finns inte bara i en utan tre av våra Clear Proteinprodukter, så du kan njuta av den oavsett vilka mål du har. En smak som står ut behöver också en look som står ut. Därför har vi tillsatt ett speciellt skimmer så att våra Blue Rasberry Clear Proteinprodukter ser lika bra ut som de smakar.

Ta en skopa med Clear Whey Protein, Clear Vegan Protein eller Clear Collagen och blanda med iskallt vatten för en uppfriskande och läcker dryck. Om du känner dig lite extra så mixa den med isbitar och toppa med ett paraply för den ultimata slushie mocktailen.

Om du inte än har provat vår tillskottslinje Clear Protein, var har du då hållit hus? Det här är det perfekta fruktiga och proteinpackade tillskottet i din träningsplan för sommaren eller under vilodagar.

Vi introducerar *Crispy* Layered Bar

Vår bästsäljande bar är tillbaka med två goda nya smaker och den här gången har vi lagt till krispiga bitar också. Låt oss presentera Crispy Layered Bars.

Om du tycker om att unna dig en krisping med lite tuggmotstånd så är det här något för dig. Den har ett lågt sockerinnehåll, ett högt proteininnehåll och är packad med läckra smaker. Välj mellan de fantastiska nya smakerna White Chocolate and Peanut Butter eller Chocolate Caramel som snacks efter träningen. Du kommer inte bli besviken.

Precis när du trodde att Layered Bar inte kunde bli bättre...

Knäck en burk med kolsyrat Vegan Protein Water

Kolsyrade drycker kan vara törstsläckande men de är inte alltid så fulla med näringsämnen. Fram tills nu, så att säga.. Vi introducerar nu Kolsyrat Vegan Protein Water

Det är det ideala sättet att hämta energi under dagen med naturliga källor till koffein, sockerfri och mycket protein. Dryckerna kommer i två uppfriskande smaker - Mixed Berry och Lemon & Lime.

Du behöver inte blanda till något den här burken är det bara att öppna och dricka rakt av. Du kan också enkelt återvinna den sen. En problemfri dryck att ha till hands.

Drick dina vitaminer

Har du blivit alldeles trött av att shoppa bland alla våra erbjudanden? Vi har det perfekta sättet för dig att återhämta dig - med våra nya "ready to drink" Vitmanin linje.

De är alla socker- och koffeinfria, de här dryckerna är designade för att på ett naturligt sätt balansera och återställa kroppen med hjälp av vitaminer och mineraler. Du kan välja mellan:

  • Defence (Orange & Mango) — Stärk ditt immunsystem och bekämpa trötthet
  • Focus (Tropical) — Stötta din mentala styrka och bekämpa trötthet
  • Glow (Peach Tea) — Bygg vackert och starkt hår, hy och naglar
  • Recharge (Raspberry & Cherry) — Återbalansera din energi, immun och elektrolyter 

Dryckerna är designade för att hjälpa dig att få ut det mest av din dag, men det slutar inte där. Som om välmående inte vore nog så har de också uppfriskande och fruktiga smaker som kommer få dig att vilja ha mer.

Att ta med sig

Några av de här spännande smakerna kommer inte finnas under en längre tid och inte heller priserna som gäller under Impact Week. Så om du tycker att de verkar vara något för dig så vet du vad du behöver göra!

Impact Week slutar inte heller här - Du kan spana in våra Limited Edition kläder och alla Impact Week action här nedan...

Myprotein
Skribent och expert
Visa Myprotein profil
myprotein