Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Den ultimata julklappsguiden för träningsälskare

Den ultimata julklappsguiden för träningsälskare
Emily Wilcock
Skribent och expert1 år I år
Visa Emily Wilcock profil

Nedräkningen till julen har officiellt börjat. Innan du vet ordet av det så har du inte längre tiden till att hitta den perfekta julklappen.

Så varför inte njuta av högtiden lugn med vetskapen om att du har fått alla inköp klara tidigt? Lyckligtvis har vi satt ihop den ultimata julklappsguiden till alla träningsälskare vilket kommer göra det hela lite enklare.

Vilka julklappar är bäst till den som älskar träning?

Det finns ingentings som är enklare än att handla presenter till en träningsentusiast. Möjligheterna är oändliga - protein, snacks, träningsredskap, kläder, träningsväska, shaker. Jag skulle kunna fortsätta i timmar.

Nya produkter enbart under julen

Impact Whey Protein - Cinnamon Danish

Kom in i julstämning i år genom att byta ut din shake efter träningen till den juliga smaken Cinnamon Danish Impact Whey Protein. Det är samma högkvalitativa vassleprotein, med 18g protein per servering, inklätt i en härlig julsmak.

Layered Gingerbread Bar

Ytterligare en julfavorit är vår Layered Bar i smaken pepparkala. En perfekt strumpfyllare till alla som är ute efter ett snabbt proteinsnack. Sex lager med smak och textur fullpackat med 20g protein. Kom i stämning för högtiden med den här som ditt mellanmål efter träningspasset, du vet att du vill prova den...

Mjuka paket till män

Något man aldrig kan få tillräckligt av - träningskläder. Ju mer du har desto färre gånger behöver du sätta igång tvättmaskinen, vilket låter som en vinst för mig. Så ge en gåva med stil i jul och låt din gymkompis bli ännu bättre klädd än du är.

Limited Edition MP Oversizes T-shirt - Dark Oliva

En oversizetröja är en stapelvara i alla träningsgarderober. De passar till mer eller mindre allt och de är superbekväma - speciellt efter att du har unnat dig mer än några serveringar av julmaten. När vi tänker på det, du kanske bara ska köpa den här till dig själv istället.

Limited Edition MP Dynamic Training Shorts - Washed Black

När stil möter funktion - en riktig julromans. Men allvarligt, de här borde skickas direkt till varukorgen. Men bara om din gympartner förtjänar något så fint som dessa. (men shh, säg inte det till de andra).

MP Rest Day Hoodie - Black

Oavsett om din kompis tycker om att träna med flera lager kläder eller bara vill hålla sig varm till och från träningspasset så kan det inte bli fel med en enkel svart hoodie.

MP Original Drop Armhole Tank Top - Black

För den där kompisen som brukar ge resten av medlemmarna på gymmet en fribiljett till en gunshow. Låt kompisen visa upp sin pump med stil.

MP Restday Joggers - Navy

En tur till affären, ta det lugnt på soffan, jobba hemifrån, träna med kompisarna - alla är perfekta möjligheter till att använda MP Joggers.

MP Crew socks - White (2 pack)

Om du känner att du vill ta en föräldraroll i år så är att köpa nya strumpor till alla ett säkert sätt att uppnå det. Jag garanterar dig att du nästa gång du träffar dina kompisar kommer se att de rockar sina nya fräscha strumpor.

Mjuka paket till kvinnor

Det kan ibland ta tid att göra sig i ordning inför ett träningspass. Så många bra kläder att välja mellan och bara en kropp att bära dem på. Jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Gå och gör din kompis vardag lite enklare genom att bestämma vad de ska ha på sig. Jag utmanar dig.

Limited Edition MP Seamless Leggings - Dark Olive

En av nackdelarna med högtiderna - plagg som du önskar att du kunde köpa året runt är i limited edition. Dessa leggings är inget undantag. Uppmuntra alla under ditt kettlebellpass att skaffa sig ett par och träna med stil.

Limited Edition MP Seamless Sport-BH - Dark Olive

Det finns inget som ett fullt set. Det skulle vara oförskämt att inte ge dem en matchande sport-bh också.

MP Power Mesh Slim Fit Jacket - Black

Om du har varit i närheten av "FitTok" har du säkert kol på BBL-jackan- Det här är vår version. Du kan kanske ge den här till din PT så kanska hon till och med låter bli att lägga till utfall i dina januaripass.

MP 1/4 Zip Fleece - Black

Den här kommer snabbt bli en daglig favorit för den som får den här fleecen i julstrumpan. De händiga fickorna framtill med dragkedja till en säker förvaring av telefon, nycklar och hörlurar. Åh, den är också termisk och superskön.

MP Velocity Ultra Cropped Gilet - Black

Den som får den här croppade västen måste vara uppe bland dina favoritpersoner på listan - för det här är en och en halv present i ett. Vi pratar stil, komfort och praktikalitet. Glöm att bara ha den till gymmet, den här är för hela dagen, varje dag.

MP Power Cross Back Sport-Bh - Black

Oavsett om du tränar i bara en sport-bh eller om du gillar att sport-bhn syns baktill på din rygglösa sporttopp - det här är det perfekta tillskottet i alla träningsgarderober. Den är för fin för att inte ge bort.

MP Power Open Back Crop Top - Orchid

Den tidigare nämnda träningstoppen med öppen rygg. Supersmickrande detalj bak och en elastisk midja, det är en perfekta matchningen till tights med hög midja.

MP Rest Day Relaxed Fit Joggers - Gery Marl

Perfekta för att ta det lugnt i eller dra över ett par shorts på väg till gymmet under de krispiga mornarna i januari. Oavsett så ser vi dem som en nödvändighet och vi tror att dina kompisar också kommer göra det.

MP Shape Seamless Cycling Shorts - Navy

Du kanske tänker att det är fel säsong för cykelbyxor - men där har du fel. De här är en garanterad publikfriare oavsett säsong, men du kanske känner för att dubbla upp med joggers att ha över när du lägger dem under granen.

Vilka är de bästa kostklapparna i jul?

Färdiga paket. Det är enkelt. Våra färdiga paket är de bästa kostpresenterna i jul. Nissarna på Myprotein har arbetat för att se till att paketen är noggrant tillverkade för att inkludera de bästa kombinationerna av tillskott och godsaker. Kort sagt, allt du behöver för att fylla en julstrumpa, på ett och samma ställe.

Gummies Box

Vitaminer som faktiskt smakar gott. De är också bra för dig.

Pancake Bundle

Alla ingredienser du behöver för att göra insta-vänliga pannkakshögar. En julklapp gjort på rätt sätt.

Vegan Sample Box

Med Veganuari efter nyår är julen ett bra tillfälle att hjälpa dina vänner med att testa veganism. Vår veganska smakbox är det perfekta sättet för att komma igång med veganska kosttillskott.

Julklappar för hemmaträning

Hemmaträning har blivit en vanligare aktivitet för många av oss. Spara pengar på gymmedlemsskap, spara tid på resan dit och det faktum att du är mycket närmre skåpet med protein efter träningen - vi kan alla se fördelarna. Vi har också många bra redskap till att fylla upp dina kompisars hemmagym.

Multi Use 11 gummibandsset - Multi

Med två benfästen, två skumgummihandtag, ett dörrfäste, fem gummiband och en nylonpåse. Det är vad jag kallar julklapp.

Ab Roller

Ett verktyg för att snabbt köra slut på magmusklerna är på toppen av listan för många gymtränare. Försök inte ens att förstå varför.

Exercise Ball and Pump

Möjligheterna är oändliga med en pilatesboll - det är den perfekta partnern för många olika träningspass. Den kommer också utan luft så oroa dig inte för att behöva använda hela rullen med julklappspapper för att slå in den.

Grip Strengthener

Låt inte greppstyrkan stå i vägen för ett nytt PB. De kan också stärka greppet samtidigt som de har ett marathon av sin favoritserie på tv. En vinst. Det finns få saker som är en så bra gåva som gåvan av greppstyrka.

Yoga Recovery Mat - Grey

Yogi eller inte. Alla kan ha användning av en yogamatta.

Booty Band - Heavy - Grey

Det extra motståndet sätter verkligen dina glutes i brand. Ihopvikt snyggt i en påse - den är praktiskt taget gjord för att ges bort.

Metal Shaker

Och slutligen, julklappen på toppen av allas önskelista - en shaker att byta ut den som troligen har sett lite för mycket action. Eftersom det är jul, varför inte höja upp nivån och ge dina vänner en metallshaker?

Att ta med sig

Om du vet med dig att någon har svårt att komma på julklappar till gymälskare så kan du skicka den här julklappsguiden till dem. Vad mer kan någon önska sig? Det är mer eller mindre som en bibel för ultimata presenter till gymtränaren.

 

Våra artiklar ska endast användas för informations- och utbildningssyfte och är inte avsedda att tas som någon medicinsk rådgivning. Om du är orolig över något, vänd dig till proffesionellt kunniga inom hälsa innan du tar kosttillskott eller inför några större förändringar i din kost.

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein