Hoppa till huvudinnehåll
KOSTTILLSKOTT

Den ultimata julklappsguiden för träningsälskare

Den ultimata julklappsguiden för träningsälskare
Emily Wilcock
Skribent och expert5 månader I år
Visa Emily Wilcock profil

Julnedräkningen är officiellt igång och ingenting slår känslan av att ge den perfekta presenten. Det enda svåra är att bestämma vad man ska köpa.

Som tur är har nissarna jobbat hårt med att sätta ihop denna ultimata presentguide för träningsfantaster. Från näring till träningskläder, här finns något för alla.

Vad kan vara en bra julklapp?

En bra julklapp är något som har tanke bakom sig. Oavsett om din mamma vill börja med yoga 2024 eller om din bästa kompis har tränat på gymmet i åratal, så finns det garanterat något här för människor på varje stadium av träningsresan. Från näring till träningskläder, nybörjare och proffs, allt finns här.

Hälsosamma presenter

Hälsosamma presenter är en idealisk gåva för dem som vill komma igång med sina nyårslöften. De kan också vara en omtänksam julklapp för nuvarande gymälskare genom att ge dem deras favoritprodukter. Titta på listan nedan och se vad du tycker.

Impact Whey Protein Powder

Den klassiska produkten från dag ett. En tjock, krämig och läcker shake fullpackad med 23g protein per portion för att stödja muskeltillväxt och underhåll. Finns i 50 olika läckra smaker, inklusive choklad, vanilj, vit choklad, blåbär och många fler.

Clear Whey Protein Powder

Letar du efter en saftigare shake? Prova detta proteinpulver som finns i 20 olika smaker - inklusive apelsin & mango, persikote, vattenmelon och fler. Vi har till och med Vimto. En personlig favorit men också en favorit hos kunderna.

Clear Whey Variety Pack

Osäker på vilken smak du ska välja? Ge dina kära ett urval av dem och se vilken de gillar bäst. Smaker inkluderar apelsin & mango, persikote, tranbär & hallon, hallon lemonad, jordgubb kiwi, vattenmelon, ananas, äpple, mojito och vindruva.

Vegan Protein Blend

Oavsett om de är flexitarianer eller veganer är detta ett utmärkt val. Fullproppad med 21g växtbaserat protein per portion, är det bekvämt för alla på en växtbaserad kost att få i sig sitt dagliga protein. Finns i 14 olika smaker, inklusive morotskaka, kaffe & valnöt, gurkmeja-latte och flera.

BCAA Powder

Grenade aminosyror är tre av de nio "essentiella" syror som inte kan produceras av kroppen. Perfekt för personer som vill bygga eller underhålla muskler och gå ner i vikt. Finns i 15 smaker inklusive cola, grenadin, ramune, besk citron och flera.

Creatine Monohydrate Powder

Kreatin är en naturlig kemikalie som finns i kroppen och vissa köttprodukter, men bara i små mängder. Kreatinmonohydratpulver är ett praktiskt sätt att inkludera det i din kost för att hjälpa till att öka din träningprestanda.

Kreatingummies

För dem som vill ha fördelarna med kreatintillskott men i form av tuggbara gummisar med en frisk smak av citron.

Hälsosamma snacks till julen

Snacks är alltid en vinnande fyllning i julstrumpan. Här är de bästa snacksen att njuta av samtidigt som du får i dig ditt dagliga intag av näringsämnen.

Vegan Protein Crisps

Ett smakrikt sätt att underhålla och öka muskelmassan med en enkel crunch. Finns i 2 smaker: Barbeque och Thai Sweet Chilli.

Crispy Wafers

Har du ett sötsug? Testa dessa frestande wafers fyllda med 15g protein för att tillfredsställa dina begär och hålla dig på rätt spår med dina näringsämnen. Finns i 5 smaker inklusive choklad, choklad-hasselnöt, kakor & grädde, jordnötssmör och vanilj.

Proteinbrownie

Vem älskar inte en brownie? Denna läckra, godsak är ett måste för alla som gillar sötsaker. Med 23g protein i varje brownie, njut hemma, på språng, före eller efter ett gympass. Finns i choklad och vit choklad.

Hazelnut Whip

Älskare av hasselnöt, leta inte längre - vi har snacksen för dig. En chokladvåffla kombinerad med en proteinpackad hasselnötsfyllning och chokladdroppar som avslutning. Frossa i denna söta godsak, fullpackad med 5,2g protein och endast 138 kalorier.

Pop Rolls

Ett litet snacks som tillfredsställer dina sötsug med en enda tugga. Med endast 100 kalorier och 7g högkvalitativt protein vill du ha dessa som en del av din förråd. Finns i chokladkola, saltad kola och gyllene kola.

Oat Bakes

Perfekt för alla i ditt liv som älskar ett mellanmål på förmiddagen. Finns i 2 olika smaker (chokladchip och bär & vit choklad), denna smaskiga godsak är oumbärlig för flapjack-älskare.

Wellnessjulklappar

Välbehövliga presenter för dem som tar egenvård på allvar.

Dagliga multivitamintabletter

Fyll på med viktiga vitaminer och mineraler med endast en tablett.

Multivitamingummies

Få dina viktiga vitaminer samtidigt som du njuter av den söta och fruktiga känslan av ett tuggummi. Smaker inkluderar jordgubb, yoghurt och citron (veganska).

Myvitamins x CoppaFeel Gummies för Hår, Hud och Naglar

Stöd bröstcancermedvetenhet med de begränsade Myprotein x CoppaFeel-gummisarna.

Defence Multivitamin Shots

Ett smakrikt och bekvämt sätt att stödja ditt immunförsvar, med den fruktiga smaken av apelsin och mango.

Vilka är de bästa julklapparna för gymälskare?

Ge gåvan av komfort och stil med MP-träningskläder.

Julklappar till henne:

MP Women’s Power Ultra Split Back T-Shirt

Tyget är mjukt och luftigt, svettavvisande samt snabbtorkande. Med en delad rygg för temperaturreglering och sidosprund för smidig rörlighet. Finns i färgerna Danger (röd), Lagoon (blå) och Sangria (lila).

MP Women’s Power Ultra Leggings

Med perforerade paneler för ventilation, snabbtorkande, svettavvisande tyg och till och med en bakficka för att lägga din telefon i. Finns i 4 färger: Svart, Danger (röd), Lagoon (blå) och Sangria (lila).

MP Women’s Composure Racerback Vest

Ett måste för yogafantaster. En längre modell för full täckning, mjuk, följsam och tillverkad av hållbara tyger. Finns i 2 färger: Svart och Mauve (Rosa).

MP Women’s Curve High Waisted Shorts

En favorit för träningen, med en sömlös design och svettavvisande yta. Finns i 3 färger: Svart, Carbon Marl (Grå/Svart) och Danger Marl (Rosa).

MP Women’s Engage Hoodie

Ren komfort och värme för din träning. Med en avkortad design för andningsförmåga och justerbar snörlås för optimal komfort. Finns i 2 färger: Svart och Djup Lila.

MP Women’s Engage Leggings

Ännu ett plagg som är perfekt för garanterad komfort under träningen. Med en avslappnad passform, fickor med ribbkant och en djup elastisk midjeresår.

Julklappar till honom

MP Herr Windbreaker

Bemästra elementen med stil, med en reflexdesign för synlighet utomhus.

Begränsad upplaga MP Herr Dynamic träningsshorts

Stil och komfort. Finns i två färger (Svart och Oliv), dessa shorts är ett nödvändigt plagg för träningen.

MP Herr Tempo Översized Bomullst-shirt

Vill du ha en trendig tröja som täcker för din träning? Finns i 3 färger: Svart, Skiffergrå och Storm Marl.

Julklappar för hemmaträning

Gymmet passar inte alla. Här är några av våra bästsäljande godsaker för hemmaträning.

Heavy Resistance Booty Band

Varje dag kan bli benpass med detta motståndsband som ger dig möjligheten att bekvämt träna benen hemma.

Muscle Roll

Lindra dina muskler med denna lätta och portabla muskelrulle.

Recovery stick

Förbättra återhämtningen och förbered dig för nästa träning med denna återhämtningspinne som riktar sig mot specifika muskelgrupper och förbättrar blodcirkulationen.

Yoga recovery mat

Oavsett var du befinner dig, är komforten garanterad. Oavsett om du förbereder dig inför en session eller återhämtar dig från den, så har vi.

Att ta med sig

Julen närmar sig snabbt och chansen att imponera med fantastiska träningsrelaterade presenter kommer också. Vi har något litet för alla, inklusive proteinpulver, träningskläder, multivitaminer, hälsosamma men ändå goda snacks och träningsutrustning för hemmabruk. Kom igång och hitta det som passar!

Emily Wilcock
Skribent och expert
Visa Emily Wilcock profil
Emily studerar Business Management och marknadsföring vid University of Birmingham och är nu under sitt praktikår. Hon har ett starkt intresse både för att skriva och fitness och är därför glad att kunna kombinera dem. Emily tycker om att spendera fritiden med sina vänner både i och utanför gymmet.
myprotein