SPARA 33% RABATT PÅ ALLT* MED KOD: 33SE | SPARA 40% PÅ SNACKS
APP DEAL: SPARA 45% RABATT PÅ SNACKS

Tyvärr är just denna produkt inte tillgänglig för tillfället.

Andra kunder köpte dessa produkter istället:

Clear Whey Sample Pack

Hitta din fruktiga favoritsmak

  • Vegetarisk
SEK 339.0

339 kr

Clear Whey Sample Pack

Hitta din fruktiga favoritsmak

  • Vegetarisk
SEK 339.0

339 kr

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Slutsåld

Spara 33% rabatt på nästan allt med koden: 33SE

Spara 33% rabatt på nästan allt!

Använd kod: 33SE


Köp nu

Möjlighet till Expressleverans product.nextDayDelivery.message.legals.text=Levererat nästa dag om beställningen är gjord innan 20:00. Endast möjligt på beställningar gjorda innan 20:00 (14:00 på helger och röda dagar) för leverans nästa arbetsdag. Gäller de flesta adresser inom Storbritanniens fastland.
If ordered before 8pm, delivered by courier next working day. Available on orders placed before 8pm (2pm weekends and Bank Holidays) for delivery next business day. Applies to most delivery addresses within mainland UK.

Vad gör jag om jag inte är helt nöjd med min beställning?

Läs vår Ånger & returpolicy.

Andra kunder köpte:

Kundrecensioner

Overall Rating : 3.33 / 5 (3 Kundrecensioner)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Top Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Nej

Jättebra koncept i teorin men pulvret löser inte upp sig utan klumpar sig. Tar ca 15 min innan det löst upp sig men sitter kvar pulver på locket som inte går bort oavsett hur mycket man skakar.  Smaken var helt okej men lukten är skum.  Fick dessutom bara 5/10 smaker, ganska tråkigt.  Kommer inte köpa om

Passar bra med:

.

Var denna recension användbar för dig?

.

Bra koncept men det tar typ 15 min innan den löst upp sig i vattnet.  Bra smak när den väl läst upp sig dock, skum lukt.  Skulle inte köpa igen

Passar bra med:

.

Var denna recension användbar för dig?

Bästa proteinpulvret någonsin - proteinsaft!

Det här kan vara det bästa som uppfunnits sedan sliced bread. Beställde denna för att jag var osäker på vilken smak som passar mig bäst. Nu har jag prövat Rainbow candy, Peach tea, Mojito, Lemon ice tea, Cranberry & raspberry och hittills tycker jag alla har varit goda förutom Mojito men det är mer för att jag inte gillar mojito hehe. Kommer utan tvekan att köpa in ett eget litet lager här hemma, och jag börjar nog med Rainbow candy och någon ny smak som jag inte testat ännu. Det bästa med det här proteinpulvret är ju att det blir saft istället för någon halvskum chokladsmak. Jag kör två isbitar i, 400ml vatten och det blir så grymt gott! Nästan bättre än läsk haha.

Passar bra med:

400ml iskallt vatten och ett par isbitar!

Var denna recension användbar för dig?