• Vegetariskt

    Vegetariskt

Proteinris

30g protein/portion

25% rabatt | Få GRATIS Creatine Monohydrate Påse när du köper för 450 kr | Ingen kod

25% rabatt på produkter | Ingen kod

Erbjudandet gäller t.o.m 26.04.2018, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 2000kr.
KÖP NU
119 kr
Tillfälligt slut

Produktöversikt

Vad är Proteinris?

Proteinris är ett proteinrikt livsmedel som med fördel kan ersätta vanligt ris samt andra kolhydratsbaserade ingredienser i dina maträtter. Vårt Proteinris är enkelt och smidigt att tillaga och är klart på bara 9 minuter. Med en högre andel protein än kolhydrater är vårt Proteinris ett utmärkt sätt att boosta ditt proteinintag, exempelvis efter träning då du bör fylla på kroppens lager av både kolhydrater och högkvalitativt protein.

Fördelar med Myproteins Proteinris?

Vårt Proteinris ger hela 30g protein per 50g portion och bidrar därmed till en bibehållen samt ökad muskelmassa. Med mindre än 1g per portion är Proteinris även lågt på socker vilket gör det till ett utmärkt alternativ till andra kolhydratsbaserade livsmedel.

Vem rekommenderas Proteinris?

Proteinris är den perfekta ingrediensen för alla som vill lägga till ett proteinrikt livsmedel ditt sin kost. Varje 50g portion har ett högt innehåll av protein samt ett lågt innehåll av socker vilket gör det till ett utmärkt alternativ till vanligt ris eller pasta. Proteinris är även perfekt för de som vill minska sitt intag av kolhydrater då varje portion endast ger ca 1/3 av kolhydratsinnehållet jämfört med vanligt ris (långkornigt, 77g kolhydrater/100g).

Observera att märkningen på denna produkt är på engelska, som ett minimi. Märkning på franska, italienska, tyska, spanska, danska, svenska och finska kan också förekomma. Detta varierar från produkt till produkt.

Fördelar

  • 30g protein per 50g portion (60%)
  • Färdiglagat på 9 minuter
  • Lågt innehåll av socker

Rekommenderad användning

Tillagning:

1 - Koka upp 1 liter vatten tillsammans med lite salt.
2 - Släpp försiktigt ner rispåsen i det kokande vattnet.
3 - Låt koka under 9-12 minuter.
4 - Ta av från plattan och slå av vattnet.
5 - Öppna rispåsen och servera. 

Serveringsförslag: Testa att tillsätta vitlök, chilipulver och ingefära för extra smak, alternativt servera med exempelvis kyckling och sås för en mättande och proteinrik måltid. 

Ingredienser

Vegetabiliskt protein (från Soja och Ärtor); gryn av Durumvete; äggvita; förtjockningsmedel: sjögräsextrakt; metionin, treonin; klumpförebyggande medel: kiseldioxid.

Näringsinnehåll

PER 50g Portion: 
Energi (kJ/kcal): 730/172
Fett: 1.0g
varav mättat: 0.24g
Kolhydrater: 10.5g
varav sockerarter: 0.6g
Protein: 30.0g
Salt: 1.19g

PER 100g:
Energi (kJ/kcal): 1455/343g
Fett: 1.9g
varav mättat: 0.48g
Kolhydrater: 21.0g
varav sockerarter: 1.2g
Protein: 60.0g
Salt: 2.38g

Kundrecensioner

För recensioner som avser mat- eller kosmetikaprodukter så kan resultat variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte The Hut Groups åsikter.

Sammanfattning

4.5

4.5

(2 Kundrecensioner)

  • 5    1
  • 4    1
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Sortera efter

Gott!

Sammanlagt:

5

Smak:

5

Effektivitet:

5

Jättegott!! Lagom stor portion! Smidigt att laga (kokas i påse)!
Passar bra med:
Protein Meal Chili Con Carne

Thu Jul 30 22:11:18 BST 2015 av Mia J

Var denna recension användbar för dig?

Wow!

Sammanlagt:

4

Effektivitet:

5

Köpte detta mest för att testa och blev glatt förvånad! Konsistensen är jämt och fast, det smakar lite "vete-igt" som ris gör och mättar fantastiskt bra! Jag saknar inte "riktigt ris" och kan få upp proteinhalten med vanliga mål mycket lättare! Sambon älskar det också och det vanliga riset börjar redan fasas ut, haha... Det enda som är synd och drar ner betyget är kilopriset. En bra produkt, så det kommer hur som helst bli en återkommande vara i skafferiet. :)
Goes Well With:
Alla typer av grytor (favorit parning), kyckling, biff, wok.

Wed Nov 12 19:15:43 GMT 2014 av Lojsan

Var denna recension användbar för dig?

Proteinris

Välj bild

Proteinris
Back to top