• Gluten Free

    Gluten Free

Protein Meal - Chicken Jalfrezi

Proteinrika färdigrätter

Smak
Förpackning
Mängd

Köp 3 valfria produkter, betala för 2! Få den billigaste varan på köpet med koden: 3FOR2SE

Köp 3 valfria produkter, betala endast för 2 med koden: 3FOR2SE

Få den billigaste varan på köpet!

Erbjudandet gäller t.o.m. 19.02.2017, eller så långt lagret räcker. Endast en (1) rabattkod kan användas per order. Maximal rabatt är 800kr.

KÖP NU

Var: 219 kr 164 kr Spara upp till 55 kr

I lager | Skickas vanligtvis inom 24 timmar

Produktöversikt

Vad är våra Protein Meals?

Våra Protein Meals är lika bra som hemlagad mat, med ett näringsinnehåll speciellt anpassat för dig med en fysiskt aktiv livsstil. Och med en tillagningstid på endast tre minuter är de här goda måltiderna ett smidigt och enkelt alternativ för dig med en hektisk vardag.

Vår äkta Chicken Jalfrezi är tillagad med hackade tomater och naturell yoghurt. Tack vare kryddor som kardemumma, koriander, ingefära, vitlök och chili är vår Chicken Jalfrezi en smakexplosion.

Fördelar med våra Protein Meals?

Vår Chicken Jalfrezi innehåller 30 g of protein per måltid vilket bidrar till ökad och bibehållen muskelmassa. Varje måltid har lågt fett- och sockerinnehåll, endast 8,4 g fett och bara 4,2 g socker per portion. Varje måltid innehåller dessutom 9,3 g fiber.

För vem passar våra Protein Meals?

Våra Protein Meals passar utmärkt för dig som är ute efter en jättegod, proteinrik måltid med lågt fett- och sockerinnehåll. Måltiderna tillagas på tre minuter vilket gör dem till ett perfekt alternativ för dig som är i farten och på jakt efter ett välsmakande mål mat.

Fördelar

  • 30 g protein per måltid
  • Lågt fett- och sockerinnehåll
  • Färdig på 3 minuter

Rekommenderad användning

Alla köksredskap är olika. Tillagningstiden är beräknad utifrån en mikrovågsugn med 850 watts effekt. De här instruktionerna ska enbart betraktas som en guide. Skaka försiktigt i 10 sekunder. Riv upp en 2 cm stor öppning på båda sidor för att släppa in luft. Värm i en och en halv minut. Riv av toppen av förpackningen & rör om. Värm i ytterligare en minut och servera. För tillagning på spis: Häll innehållet i en kastrull och tillaga på låg värme. Rör om då och då.

Förvara svalt och torrt. Behöver ej förvaras i kylskåp. Ska ej frysas. Använd ej om förpackningen är skadat eller läcker. Tillaga omedelbart efter det att förpackningen är öppnad. Förvaras utom syn- och räckhåll för barn. Inte lämplig för vegetarianer.

Ingredienser

Kokt kycklingbröst (30 %) (kyckling, salt), tomat, kokt fullkornsråris (15 %), lök, röd & grön paprika (8 %), tomatpuré, kikärter (3 %), naturell yoghurt (innehåller mjölk), kryddor (innehåller selleri, senap), vitlökspuré, olivolja, modifierad potatisstärkelse, ingefärapuré, röd chili, koriander, salt.

För allergener, se ingredienser i fet stil

Näringsinnehåll

Portionsstorlek - 1 måltid (300 g)

Näringsinnehåll

  Per 100 g Per måltid (300 g)
Energi 402 kJ/96 kcal 1206 kJ/287 kcal
Fett 2,8 g 8,4 g
  varav mättat fett 0,7 g 2,1 g
Kolhydrater 6,1 g 18 g
  varav sockerarter 1,4 g 4,2 g
Fiber 3,1 g 9,3 g
Protein 10 g 30 g
Salt 0,40 g 1,20 g

Våra kunder har även köpt

Kundrecensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Protein Meal - Chicken Jalfrezi

Välj bild

Protein Meal - Chicken Jalfrezi